تجربه جدید و بسیار موثر
دوستان من نیز مشکل همه ی شما را داشتم و هنوز هم کمی دارم. حدود 10 ماهه. می دونم که چقدر به هم می ریزه همه چی. منم دانش جوی ارشدم و یک ماه اول که این جوری شده بودم رو کامل سر کلاس نرفتم. فک کنید کلاس 7 8 نفره چه فاجعه ی. عرض به حضورتون که 5 تا دکتر رفتم و تمامی داروهایی رو که بچه ها گفتند و نام بردند رو من هم خوردم و خدا می دونه چه کارا که نکردم.
احتمالن چیزی که بین همه ی ما مشترکه اینه که همه مون آدم های حساس و بعضا پر استرسی هستیم. تقریبن هر کسی رو هم که دیدم این مشکل رو داره همین طور احساسی بوده. و اغلب هم طبع خیلی خیلی سردی دارند. یعنی رژیم غذایی شون اغلب سرده، مثلن گوشت قرمز مصرف نمی کنند یا خیلی موارد دیگه مثل خود من.
اما از این ها بگذریم. من ماه ها مثل همه دوستان سایت های فارسی انگلیسی رو زیر و رو کردم که چیزی پیدا کنم. اما هیچ کدوم از دستور العمل ها جواب نمی داد.
تا این که این معجزه ی الهی رو پیدا کردم. در یکی از احادیث روایت شده بود که برای صدای شکم سیاه دانه را با عسل بخورید. تحقیق کردم راجع به سیاه دانه دیدم در موردش مقالات معتبر علمی هم هست. کمی هم تو طب سنتی دنبال مطلب گشتم. دستورش این که یک چهارم یا بیشتر قاشق چای خوری سیاه دانه رو نیم کوب کنید حتمن هم با هاونگ نه با دستگاه های میکسر، بعد کمی عسل خیلی مرغوب رو در آب حل کنید و بعد سیاه دانه را اضافه کنید و به نیت شفا میل بفرمایید. به حق که در مورد من معجزه کرده و کلن سیاه دانه بسیار برای هر بیماری مفید هست. داران باهاش سرطان کولون رو درمان می کنن.
می دونید دکترهای ما تنبل هستند دنبال کار بالینی و کلینیکی نمی رن. برای همین هیچ کس هیچی نمی دونه. من پیش چندین فوق تخصص رفتنم که همه استاد دانشگاه تهران و بهشتی هم بودن. حتی جراح، اگر یه دکتر این فروم رو بخونه بسیار می تونه نکته به دست بیاره برای درمان.
به هر حال حتمن امتحان کنید که پیشمون نمی شید. در ضمن من بعد از این که یه دوره قرص برای جوش هام خوردم که هرمونی بود این جوری شدم. شنیدم که کسانی بودند که این مشکل رو داشتن بعد از عمل آپاندیس خوب شدن. من هم گلوبول های سفیدم خیلی بالا بود که نشانه ی عفونت احتمالی هست. پس گفته ی اون دوستمون هم شاید صحیح باشه که گفته دنبال منبع عفونت بگردید.
در ضمن تجربه ی من می گه که باید با این بیماری به آرامی بر خورد کرد. من خیلی خیلی عصبی و با استرس بودم. اما یاد گرفتم خودم رو کنترل کنم. حتمن اگر می تونید پیشه یه روان درمان گر برید. می تونید تو اینترنت در مورد درمان های شناختی - رفتاری جست و جو کنید. احتمالن اغلب دوستان هم جز گروه A هستند. حتمن سعی کنید در طول روز ورزش کنید. محصوصن حرکت شکم برید. حتمن موسیقی آرام بخش گوش کنید. اگر معتقد هستید، بسیار دعا کنید. که این خود آرامش بخشه. برای من بسیار موثر بود خدا رو شکر. و این که سعی کنید لایف استایل تون رو عوض کنید به سمت آرامش. من خودم شغل پر استرسی هم دارم. اما یاد گرفتم که خودم رو با شرایط وفق بدم. خیلی سخت بود، اما شد.
این بیماری باعث شد که قدر خیلی چیزهارو بدونم. تجربه ی تلخ و دردناکی بود اما باعث شد که شاید من دیدم به خیلی چیزها عوض بشه.
امیدوارم به امید خدا این درمان برای همه ی دوستان اثر کنه.
در ضمن همراه این داروی گیاهی اگر می خواهید سر کلاس برید می تونید از قرص کولوفک ریتارد استفاده کنید که کمک می کنه خیلی و همه دکترا هم تجویز می کنن. من خودم توی اوج این ناراحتی یه دونه کولوفک + یه قرص کل پر مین + یه آرام بخش می خوردم. سر کلاس نترسید. فوقش اگر دید خیلی داره پیچ و تابتون می ده از کلاس خارج بشید و بعد اگر آروم شدید برگردید اگر نه برای استاد مشکلتون رو توضیح بدید به یه زبونی که بهتون کمتر اعتراض کنه. می گم من تو اوج درسهام یه ماه نرفتم سر کلاس.
قطره کارمینت هم مکمل بدی نیست. من انواع عرق های گیاهی رو هم امتحان کردم که خوب تاثیر زیادی نداشتن هیچ کدون. عرق نعنا بدک نیست. من پونه، بو مادران، و ... رو هم امتحان کردم.
حواستون باشه که مدام مصرف کنید این سیاه دانه رو و این که فکر کنم خیلی زود تر از انتظارتون نتیجه بگیرید. اما ترکیبی از این داروها و تغییر روش زندگی توم می تونه تقریبا این بیماری رو از بین ببره.
اگر اثر کرد و بهبود یافتید من رو هم دعا کنید.
مرسی از همه.