کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من گرافیک بازی در این حد نیست.Under Cover هم قبل از اومدنش عکس هاش محشر بودن ولی خودش با عکس هاش خیلی فرق داشت.من دیگه با سری NFS موافق نیستم.چون این جور بازی ها بعد از چند سری تکراری میشن.خدایی اگر گرافیک رو بذارین کنار UC چه فرقی با MW داشت؟بازی باید یه نو آوری داشته باشه.مثلآ Carbon در نو آوری بد نبود.تشکیل گروه و ...البته من زود قضاوت نمیکنم و امیدوارم که Shift خوب باشه و EA هم کمی خلاقیت به کار ببره.
ممنون
ولی اون Trailer که گفته بود از خود بازی هستش یعنی GamePlay اگه واقعا اونجوری باشه فوق العاده بود !!!
کارشون شده گول مالیدن سر مردم دیگه : دی
تو رو خدا به عکس هایی که برای pro street و under cover منتشر کردند و عکس هایی که بعد از خود بازی گرفتند یه نگاهی کنید. زمین تا آسمون فرق می کردند. حالا دیگه خودتون قضاوت کنین؟؟؟
تو رو خدا به عکس هایی که برای pro street و under cover منتشر کردند و عکس هایی که بعد از خود بازی گرفتند یه نگاهی کنید. زمین تا آسمون فرق می کردند. حالا دیگه خودتون قضاوت کنین؟؟؟هیچوقت نباید به تریلر ها و اسکرین شات ها اعتماد کرد! باید بیاد ببینیم چهطوریه ؟به نظر من گرافیک بازی در این حد نیست.under cover هم قبل از اومدنش عکس هاش محشر بودن ولی خودش با عکس هاش خیلی فرق داشت
خدا کنه shift مثل قبلی ها نباشه و این بار واقعا بازی خوبی درست کنند.2 سری اخر که از nfs چیزی جالبی که ندیدم هرچی بود تکراری بود و من اصلا حال نکردم
Need For Speed : Shift Hands-on
ما نگاهی به مجموعه ی Need For Speed انداخته ایم و این نسخه ی آخر را مورد بررسی قرار دادیم.
اخیرا EA رویداد مطبوعاتی ای را در San Francisco برگزار کرده است این کمپانی دو مرکز خود را برای ساخت NFS قرار داده است. سازندگان این بازی در استودیوی Slightly Mad تمام تمرکزشان را به ساخت این بازی گزاشته اند تا شاید این بازی واقعی گرایانه تر و تجربه ی یک رانندگی واقعی را به ما منتقل کند. این بازیه ریسینگ از خیابان ها گرفته تا شهر ها و کویر ها را به ما نشان می دهد.
سری NFS با نسخه ی Shift برگشته است.
اول از همه , میریم سراغ شبیه سازی این بازی به واقعیت.
همه ی دستندرکاران در حال کار بر روی خصوصیات ماشین ها و راه های متفاوت هستند.
آن ها تمام تمرکزشان را برای یک تجربه ی رانندگی واقعی گذاشته اند. این بازی در فریم ریت 30 فریم در ثانیه اجرا می شود اما سرعت ماشین ها در بازی مثل قبل کسل کننده و آروم نیست. علت آن هم ثابت بودن فریم ریت است .
نمای کابین به بهترین نحو و به زیرکی کار شده و کاری می کند که واقعا شما فکر کنید در یک ماشین واقعی نشسته اید. دوربین کوچکی در آن جا وجود دارد که حرکات ماشین را به شما منتقل می کند مثلا زمانی که شما ترمز می کنید یا سرعت می گیرید , این دوربین به طوری زیرکانه و ماهرانه حس یک راننده ی واقعی را به شما منتقل می کند یعنی در هنگام سرعت گرفتن یا ترمز کردن سرتان عقب و جلو می شود!!
این دوربین دقیقا حالت یک دست انداز ( یا هر جسم ساکن دیگر ) و تپه را در جاده نمایش داده و مقدار خصارتی که به شما وارد می شود را به خوبی نشان می دهد و احساس آن را به شما منتقل می کند.
با تمام این ها باز هم آن دوربین متحرک در نمای کابین اتوموبیل زیاد نوآوریه جدیدی در بازی های رسینگ نیست , این بازی همچنین از افکتی استفاده می کند که به خوبی Blur درون راه را به شما نشان می دهد.
زمانی که شما در سرعت بالا در حال رانندگی کردن باشید ( در نمای کابین ) به طور خودکار نمای بیرون از ماشین شروع به بلور شدن می شود ( محو شدن همانند واقعیت ) , در حالیکه جاده و رقبای جلوتر از شما محو نمی شوند. این افکت از رانندگان واقعی زمانی که آن ها تمرکز خودشان را به جاده گزاشته اند , تقلید شده است.
این تکنیک جدیدی در نمای کابین است , با این وجود ما بعضی از چیز ها را غیر ضروری دانستیم.
بعد از همه ی این ها , زمانی که یک بازی ریسینگ بازی می کنید , چشمان شما به طور طبیعی با اجسام درون جاده متمرکز می شود , غیر از راه های مسدود و بلوک های کنار راه چیز های دیگری هم هست که شما احتیاجی به آن ها ندارید. همچنین معلوم است که آینه ای که پشت سر شما را نشان می دهد هم بلور ( محو ) می شود , ماشین های کنارتان هم بلور می شوند و نامعلوم , که این بشدت رنج آور است , مخصوصا در یک مسابقه ی سخت و نفس گیر.
در این زمان امیدوار هستیم سازندگان بازی گزینه ی ON یا OFF بودن Blur را در Option بازی قرار دهند , برای کسانی که از این مود خوششان نمی آید.
به هر حال سطح گرافیک روی تصویر در Need For Speed : Shift جایی بین 2 بازی ای است که در آن هم احساس توی ماشین را و هم احساس روی جاده را می کنیم!!!
یکی از مکان های این بازی مخصوصا مسابقات three-lap در پیست Willow Springs واقع در کویر کالیفرنیا است.
بر خلاف دوست داران راه هایه پر پیچ و خمی همچون Laguna Seca و Willow Springs , Road America یک پیستی است که کم تر راه های پر پیچ و خم دارد.
یک از بهترین ماشین های Shift , اتوموبیل Mc Laren F1 بود , با یک قدرت بسیار بالا و محکم , همینطور فرمان بسیار تیز و سریعی داشت. با این همه قدرت , این ماشین برای مانور دادن و گرفتن رقبای خود هنوز در سرح یک Mc Laren واقعی و نیرومند نبود. همچنین کنترل آن کمی سخت و ترمز های سری ای داشت.
فکر کنید مسابقه ی یک Mc Laren در Willow Springs مانند یک مسابقه ی پر از نیسان Skylines مدل 1970 که در خیابان های Tokyo اجرا شود!!!!!!!
این ماشین یکی از نمونه های کلاسیک در Shift است.
اگر از نظر مقایسه ی بازی ها بخواهیم بنگریم , این بازی در کنسول ها جای بین Forza و Gran Turismo دارد.
امیدواریم این سری از NFS هم به سرنوشت 2 سریه قبلی دچار نشود تا بتواند دوباره یکی از بهترین بازی های سبک ریسینگ شود. این سری مستحق آن است که در جزو بهترین ها باشد هرچند که مشکلاتی هم در آن وجود دارد ولی حداقل سعی شود تا حدالامکان مشکلاته آن برطرف شده و به بازی ای زیبا تبدیل شود.
نویسنده : Brian Ekberg
Gamespot.com
قابل توجه همه ی عزیزان این بازی یک Street Racing هست !!
اینم لیست ماشین هایی که تا الان پیدا کرده اند : ( توی این بازی )
Seen on a Game Trailer Confirmed - BMW Z4 M Coupe - Ford Mustang 2010
Seen on a Screenshot Confirmed - Audi RS4 - Chevrolet Corvette - Ford Terlingua Mustang Shelby 2009 - Nissan Skyline 2000 GT-R "Original GT-R" 1969 - Nissan Silvia S14 1994 - Pagani Zonda - Porsche 911
Seen on a Game Trailer Not Confirmed - Lotus Elise
Seen on a Screenshot Not Confirmed - Porsche Cayman
Last edited by 779; 03-05-2009 at 19:26.
ولی شایان جون فکر نمیکنم کاملا تو Street باشه بازی : دی
چون خودش چندتا پیست رو معرفی مرده البته این پیست ها میتونن توی خیابون هم باشن ...
همون Trailer که از بازی منتشر شد به این صورت بود یعنی تو خیابون بود اما یه جورایی شبیه به پیست بود...
در کل من شدیدآ به این عنوان امیدوارم و برای منتشر شدنش لحظه شماری میکنم ...
البته ما تو این ماه یه عنوان خوب Race داریم به نام Fuel که البته هیچ ربطی به NFS نداره : دی
موفق باشید ...
منم همینو میگم!!!!!
این بازی فکر کنم هم تو پیسته هم توی کویره هم تویه شهره هم توی .... ولی Gamespot سبک بازی رو GT/Street Racing زده بود!!!!
خیلی ممنون شایان جان.واقعاً ممنون.
نقدایی که میزاری مثل همیشه عالین.همشون.
دوربینی که توی کابیت نصب میشه و کله راننده (خودمون) تکون میخوره نصبت به ترمز و سرعت گرفتن ، خیلی عالی هست.
اگه Blur مثل عکس دومی کار بشه واقعاً حس یک رانندگی واقعی رو به ما منتقل میکنه.
عکس دومی واقعا از همه لحاظ زیباست.چه طراحی ماشین چه Blur و چه سایه ها.... .
خیابون هم دیگه خیلی خسته کننده شده بود.
در مورد پیستی بودن هم شاید بعضی ها فکر کنن که Nfs تو Pro Street به پیستی بودن گند زد.ولی من فکر کنم این نسخه دیگه مثل Pro Street تو قسمت پیست گند نزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)