باید خودتو هی قد بلندو قد کوتاه کنی تا پرنده ادای تو رو در بیاره و سرش گیج بره طناب پاره شه.سریع این کارو کن
باید خودتو هی قد بلندو قد کوتاه کنی تا پرنده ادای تو رو در بیاره و سرش گیج بره طناب پاره شه.سریع این کارو کن
Last edited by aha2012; 29-12-2009 at 15:04.
من اين تيكه رو گير كردم!
كه اون يارو مياد و همه اون چيزايه بنفش رو ميخوره.....
چيكار بايد بكنم
![]()
اول باید برید به سمت راست و اهرم رو بردارید.من اين تيكه رو گير كردم!
كه اون يارو مياد و همه اون چيزايه بنفش رو ميخوره.....
چيكار بايد بكنم
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 655x411.
![]()
دوم باید طی چند مرحله خودتون رو به سکوی سمت راست بالا برسونید.
هدف نهایی، وارد شدن به دریچه ایه در سمت راست که اون یارو وارد شد و بعد خارج شد.
من اونجایی که باید با اون ربات پیره توی کافه مسابقه ی دوز بدیم گیر کردم
هر کار میکنم کانتر میکنه
یه راهنما چند صفحه پیش قرار داده شده. هدف نهایی اینه که حریف رو از دو طرف گیر بندازید.من اونجایی که باید با اون ربات پیره توی کافه مسابقه ی دوز بدیم گیر کردم
هر کار میکنم کانتر میکنه
بالای صفحه بازی کنار علامت سوال یه علامت دیگه هست که روش کلیک کنی یه مینی گیم میاد وقتی مینی گیم رو تموم کنی کلا بهت نشون میده چیکار کنی
من راديو رو تنظيم كردم مشكلم اون اهنگس اصلا نميتونم بسازمش
به ترتیب از چپ به راست : اولی-چهارمی-دومی-سومی-پنجمی--دومی-سومی-من راديو رو تنظيم كردم مشكلم اون اهنگس اصلا نميتونم بسازمش
اقا من اونجايي گير كردم كه با اون اچار اون وان اب رو باز ميكنم بعد اون ادم رو ويلچر باز روغن دون ميده ميگه روغن افتاب گردون ميخواد ؟ اين رو از كجا بايد پيدا كنم . راستي اون طبقه بالا هم كه يارو داره سيم ها رو درست ميكنه يه دره و واسه ورود كاغذ ميخواد اون رو از كجا پيدا كنم . الان 2 تا كليد قرمز داده به من اونا والسه كجاست ؟ ويه ريشه برگ اون ور بايد چيكار كنم ؟
دوستان لینک دانلودش رو از کجا پیدا کنم ؟
سرچ مرچ نگید که مخابرات پینگ رو برده بالا این صفحه رو هم به زور باز کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)