سلام .................
این طرح واسه 2 سال پیشه
اون موقع به اسم یه گوشی مفهومی کانسپت داد بیرون یعنی فقط یه طرحی داد
ولی الان مثل اینکه به واقعیت پیوسته.
جالب اینجاست دقیقا همون طرحو داده بیرون
ایول
سلام .................
این طرح واسه 2 سال پیشه
اون موقع به اسم یه گوشی مفهومی کانسپت داد بیرون یعنی فقط یه طرحی داد
ولی الان مثل اینکه به واقعیت پیوسته.
جالب اینجاست دقیقا همون طرحو داده بیرون
ایول
خیالتون رو راحت کنم
عکس فیکه
اطلاعاتش هم مال آرنا نیست
فقط حاصل دسترنج یه آدمه بیکار ه
1 هفته نشسته همه لینک و اسکریپ هاشو با آرنا مچ کرده![]()
بله
البته اون آدم بیکار نبوده خیلی هم کارش درست بوده
ولی به هر حال این یه طرحی بود که الجی قبلا داده بوده رلیز کردنشم دور از ذهن نیست البته الان نه شاید چند وقت دیگه داد
خدا رو چه دیدین .
البته من از همه بیشتر از این تعجب کردم که همیشه اینجور مواقع سامسونگ اول این طرحارو میده بیرون چرا الجی داد؟
ولی گوشی با این امکانات و شکل و شمایل قیمتش فکر کنم از اون 1500 یورو هم بزنه بالا .
اما خوب میتونست بهتر درست کنه ها.
1280 x 720 pixels, 3.5 inches
این سایز مال wide هست خودش معمولیه!!!
nVIDIA 9400 GT اینم tegra میگفت بهتر بود!!!
Intel Atom 330, 1.6 GHz Dual-Core این خودش 8 وات هست چطور با یه باطری1500 16 ساعت تاک تایم داشته؟ 1 ساعت هم نمیشه اگه مینوشت
omap 4340 + tegra700
خیلی باحالتر میشد.
از کجا میدونی شاید طرف بیکار نبوده، شغل هم داشته....فقط حاصل دسترنج یه آدمه بیکار ه
1 هفته نشسته همه لینک و اسکریپ هاشو با آرنا مچ کرده![]()
ای بابا بزار لو بدیم..........
بابا این کاره من بوده میخواستم با حسن موتوری یه شوخی بکنم بعد گفت بزار بزاریم مردم بخندن!
فکر نمی کردم اینقدر اینجا در موردش بحث بشه![]()
اینم آدرس اصلی سایت:
میبینید هم نامه منه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره اینارو خوب اومدی اصلا چطور اتم با باتری 4000 میلی آمپری چند ساعت هم دوم نمیاره! اونوقت....اما خوب میتونست بهتر درست کنه ها.
1280 x 720 pixels, 3.5 inches
این سایز مال wide هست خودش معمولیه!!!
nVIDIA 9400 GT اینم tegra میگفت بهتر بود!!!
Intel Atom 330, 1.6 GHz Dual-Core این خودش 8 وات هست چطور با یه باطری1500 16 ساعت تاک تایم داشته؟ 1 ساعت هم نمیشه اگه مینوشت
omap 4340 + tegra700
خیلی باحالتر میشد.![]()
ولی اگه نسخه اولیه رو میدیدی چی میگفتی برادر! زده بودم:
صفحه ی 4096 میلیون رنگ!!! یعنی 32 بیت، مثل ویندوز!
دارای دو رزولوشن متغیر 800 در 480 و 1280 در 720
دارای بازی های کرایسیس (!) و PES 10!!!!!!!
باتری تا 3600 ساعت استند بای و 50 ساعت تاک تایم و 300 ساعت موسیقی!!!!!!!!
128 گیگ هارد اس اس دی قابل ازتقا تا 512 گیگ با کارتهای اس دی (نمی دونم نسخه 512 گیگ کارت اس دی اومد یا نه؟!)
دوربین 20 مگاپیکسل.....فیلمبرداری........ هتره نگم!خودتون بخونید:
دوربین دوم 3 مگی با فیلمبرداری وی جی ای در 120 فریم........Full-HD 1080p@60fps, D1 (720x480 pixels)@200fps, HD time-lapse and slow-mo video recording
سیستم عامل مالتی بوت!!!!!!!!!! شامل: ویندوز 7 موبایل، آندروید 2 و لینوکس اختصاصی الجی....
قیمت: 10 یورو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
نهایت اغراق بود دیگه!
تازه دوتا امکان جالب هم داشت:
Hassanmotori اسم یکی از کاربران فروم هستش...Samsung Killing Service
Hassanmotori Mouth Shut Service![]()
Last edited by Michael Ropy; 15-11-2009 at 16:29.
گوشي هاي مچي ال جي در راه است.
شرکت کره اي ال جي از ساخت يک سري از گوشي هاي جديد خود با شکل و شمايل ساعت مچي خبر داد.
به گزارش "اينتوموبايل"، شرکت ال جي پس از عرضه موفقيت آميز گوشي ساعت مچي GD910 ، تصميم گرفت سري جديدي از اين مدل گوشي ها را روانه بازار کند.
بنابراين شرکت ال جي در صدد است اوايل سال آينده سري جديدي از گوشي هاي ساعت مچي اش را به بازار تلفن همراه عرضه کند.
البته ال جي هنوز اطلاع دقيقي درباره اين مدل گوشي ها ارايه نداده است اما آنطور که از تصاوير برمي آيد سري جديد گوشي هاي ساعت مچي ال جي يک يا دو مدل نيست بلکه متشکل از چند مدل مختلف است.
اطلاعات بيشتر راجع به اين مدل گوشي ها هنوز منتشر نشده است.
منبع: گوشی شاپ
سهم برند ال جي در بازار تلفن همراه کشور افزايش يافت.
به گفته مديرعامل شرکت "پارس کامتل" عرضه کننده گوشي هاي ال جي ، سهم برند ال جي در بازار تلفن همراه کشور به 10 درصد افزايش يافت.
به نقل از موبنا "حسين پاينده" داشت: اين شرکت با افزايش واردات گوشي هاي ال جي با ميانگين قيمت هاي متفاوت توانست سهم اين برند در بازار ايران را به 10 درصد افزايش دهد.
وي افزود: تنوع گوشي هاي ال جي با ميانگين قيمت هاي مناسب دليل اصلي افزايش تقاضا مشتريان بوده است.
وي ادامه داد: هم اکنون قاچاق چشمگير گوشي هاي ال جي در بازار صورت نمي گيرد و به همين دليل اين شرکت فعاليت خود را در زمينه توزيع اين گوشي ها قرار داده است.
وي با اشاره به وضعيت فروش گوشي هاي گارانتي دار در سطح کشور گفت: هم اکنون فضايي براي فروش گوشي هاي گارانتي دار در فروشگاه هاي تلفن همراه وجود ندارد و به دليل اختلاف قيمت گوشي هاي گارانتي دار و بدون گارانتي، مردم تمايلي به خريد گوشي هاي گارانتي دار ندارند.
شرکت پارس کامتل ، گوشي هاي سوني اريکسون، اچ تي سي و ال جي را در بازار عرضه مي کند.
مديرعامل شرکت پا رس کامتل چندي پيش از ضرر 5/1 ميليارد توماني اين شرکت طي سال جاري در بازار تلفن همراه خبر داد.
منبع: گوشی شاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
AT&T unveils 1GHz Snapdragon-powered LG GW820 eXpoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
الجی ترکوند...........
PDA جدید الجی........
LG GW990
4.8 اینچ صفحه نمایش با روزولوشن 1024×480
5مگاپیکسل دوربین با قابلیت فیلم براداری HD
مجهز به فناوری GPS و A-GPS
باطری فوق العاده 1850mAh
و...
هنوز چیزی از سیستم عامل این گوشی فاش نشده..........
چند عکس از گوشی و قابلیت هایش :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)