برخی از کلوب ها هستش که (البته همش) TV معمولی انداخته با تبدیل ردیف کردههر کسی تا حالا بازی نکرده شده بره سر کوچه تو club بره و بازی کنه
گرافیک افت میده خفن اصلا معلوم نیست چی به چیه اونجا....![]()
برخی از کلوب ها هستش که (البته همش) TV معمولی انداخته با تبدیل ردیف کردههر کسی تا حالا بازی نکرده شده بره سر کوچه تو club بره و بازی کنه
گرافیک افت میده خفن اصلا معلوم نیست چی به چیه اونجا....![]()
حرفت درست حامد جان
اما بازی های این نسل به خصوص اونهایی که ادعای گرافیکی دارن و باز هم به خصوص این بازی اینقدر گرافیک بالایی دارن که حتی رو TV هایی به مراتب بد تر از اونم عظمت خودشون رو نشون میدن
حالا جدا از این مساله اصلا گرافیک به کنار محیط های وسیع بازی و خود طراحی مراحل و هیجان و داستان و Gameplay این بازی خیلی قوی و عالی کار شده
حالا پدرام Chloe يا Elena ؟
در مورد گيم پلي و داستان هم واقعا به نظر من فوق العاده بود اين بازي ! اين پلي 3 پدر سوخته عناوين انحصاري فوق العاده اي داره كه اصلا نميشه ازشون گذشت !
هیچکدام
بابا این پدر سوخته اگه همین 4 تا ابر اثر رو هم نداشت که نمی تونست survive کنه چه برسه competition![]()
اِ !!!... چی شد یهو این تاپیک از زیر خاک کشیده شد بیرون!
از بین دوستان کسی بازی رو تو PSN می زنه؟چون من وقتی میرم تو قسمت مولتی پلیر بازی کنم اول میگه patch بازی رو دانلود کن که حجمش بالا هست(فک کنم صد و خورده ای مگ هست) و متأسفانه در حین دانلود با قطع و وصل شدن اینترنت از PSN خارج میشه و دوباره باید از اول دانلود کنم.دوستان،شما تو دانلود مشکلی نداشتید؟
یه ایرادی که به این بازی گرفته بودن نوع پرش بد کارکتر بازی بود. این تیکشو من می قبولونم که درست میگن.
ما که ADSL پرید رفت هوا مایه پیله نمونده بریم تازشو بخریم. اصلا نه Live نه Psn نه یه تریلر درست و حسابی نمیتونم ببینم.اِ !!!... چی شد یهو این تاپیک از زیر خاک کشیده شد بیرون!
از بین دوستان کسی بازی رو تو PSN می زنه؟چون من وقتی میرم تو قسمت مولتی پلیر بازی کنم اول میگه patch بازی رو دانلود کن که حجمش بالا هست(فک کنم صد و خورده ای مگ هست) و متأسفانه در حین دانلود با قطع و وصل شدن اینترنت از PSN خارج میشه و دوباره باید از اول دانلود کنم.دوستان،شما تو دانلود مشکلی نداشتید؟
موندم تو کف تریلرهای ریچ.
به به ببين كي اومده ! چطوري ساسان جان خوبي ؟
والا من موقع آپديت مشكلي نداشتم اما خيلي وقت پيش آپديت كردم الان خبر ندارم از وضعيت PSN !
ولي زياد دنبال Multiplayerـه اين بازي نرو چون سرورهاي بسيار بدي داره بر عكس بقيه بازي هاي پلي 3 كه كه از نظر آنلاين فوق العاده هستن بدون كوچكترين لگي !
سلام دوستان ببخشید من دوتا سوال در مورد این بازی دارم:
1-این بازی سوم شخصه اول شخص نمیشه؟
-این بازی واسه pc نیومده؟
ممنون![]()
- نه نميشه (چطوري بشه وقتي نميشه ؟)
- در انحصار كامل PS3 هستش البته در اين انحصارها XBox فرسنگ ها جلو افتاده از PS3
مرسی نوید جان
دستت درد نکنه.
میرم Killzone 2 رو امتحان کنم ببینم اون چه جوریه.
قربانت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)