ببينيد بايد كدكش DivX5 يا XviDباشه، بهتره از نرم افزار Divx Convertor استفاده كنيد.
ببينيد بايد كدكش DivX5 يا XviDباشه، بهتره از نرم افزار Divx Convertor استفاده كنيد.
رفیق من Xvid رو امتحان کردم بازم نخورد ولی هیچ نرم افزاری واسه تبدیل به Divx5 گیر نیاوردم
اون نرم افزار Divx converter هم گیر نیاوردم
هیچ راهی نیست؟
فقط همین دوتا فرمت؟
درمورد Xvid هم من خودم امتحان كردم بعضي هاشو ميخونه ولي بعضي فيلمهارو نميخونه ولي در مورد DivX گوشيم كاملا همشونو ميخونه، هيچ مشكلي هم باهاش ندارم؛ آخرين فيلمي هم كه براي تست روي گوشيم امتحان كردم فيلم Iron Man ريپ شده توسط axxo بود كه اگر اشتباه نكنم سايز تصويرش هم 688*384 بود كه سايز فايلش هم 700 مگ بود و كدكش هم DivX5 بود.
درمورد فيلمهاي XviD هم فيلم تايتانيك با حجم 1.4گيگ را روش امتحان كردم و راحت خوند ولي فيلمي از شبكه ديسكاوري كه حجمش هم 500 مگ بود را نخوند!!!
براي تبديل هم از نرم افزار خود سايت DivX استفاده ميكنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته ي جالب اينكه در اين سايت يك قسمت مربوط به موبايل داره كه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رفیق........کار کرد![]()
سلام دوستان گوشی ویوتی ke990 از n97 کره ای بهتر است یا نه من فردا میخواهم گوشی بخرم صبر کنم kc 910 renoir بخرم یا نه
اگز دوربين گوشي براتون مهمه، در خريد رنوآر شك نكنيد(قيمتش هم 410هزارتومانه)
درضمن N97 قيمتش با گارانتي اصلي دوبرابر رنوآر هست (810هزارتومان) همچنين 32 گيگ حافظه داخلي داره و ....
اصلا اينها قابل مقايسه با هم نيستند!!!!
سلام بر دوستان.حدود 6 ماه پیش می خواستم ویوتی بگیرم اما به دلایلی نگرفتم تو این چند ماه ظاهرا برای گوشی آپدیت اومده و شنیدم بعضی از مشکلاتش رفع شده
1.الان چه مشکلاتی از ویوتی (نسبت به 5 ماه پیش) با توجه به این آپدیت رفع شده؟مشکل تیک زدن ویدیو رفع شده؟
2.اگه میشه دوستانی که این گوشی رو دارن چند تا عکس در حالت ماکرو و چند تا با نور داخل اتاق و در محیط بیرون با نور کم اینجا قرار بدن
3.میدونید که صدایی که گوشی هنگام فیلم برداری ضبط میکنه 22.05KHZبا بیت ریت64 هست میخواستم بدونم تو محیط های شلوغ یا پرسروصدا . صدا خش و خش نمیکنه؟
Last edited by amir_dre; 07-07-2009 at 23:37. دليل: فنی
سلام اميرجان
1- براي گوشي من با آپديت v10g تنها فرقي كه كرده حرف د و پ را در حالت كيوورتي اضافه كرده و كمي هم به نظرم سرعت فايل منيجرش بيشتر شده....
2-در مورد تيك زدن بايد بهتون بگم كه اين مشكل وقتي بوجود مياد كه قسمت هاي خالي حافظه خارجي گوشيتون، در سطح مموري پراكنده باشه؛ يعني وقتي شما زياد از مموري استفاده ميكنيد، بعد از مدتي بعلت جابجايي و انتقال فايلها، سكتورهاي خالي حافظه پشت سرهم قرار نميگيرند و دراينصورت در هنگام ضبط كردن فيلم چون حدود سه مگ بر ثانيه اطلاعات را ذخيره ميكند، سيستم گوشي نميتونه به موقع آدرس دهي در اين سكتورهاي خالي انجام بده و باعث ميشه هر چند لحظه اي يك مكث در فيلمتون ببينيد؛ البته وقتي اين مشكل براي مموريتون بوجود بياد، خودتون هم حس ميكنيد كه سرعت فايل منيجر گوشيتون پايين تر از هميشه شده. براي رفع اين مشكل هم دوراه داريد: يكي اينكه تمام اطلاعات مموري را روي رايانه ريخته و بعد يك فرمت كلي برروي مموري انجام دهيد و بعد دوباره اطلاعات را بر روي مموري منتقل كنيد؛ دومين راه كه سريعتر هم هست، دفرگ (Defrag) كردن مموريست كه دراينحالت سكتورهاي خالي را مرتب ميكند.
3- من تا شنبه اينترنت پرسرعت در اختيار ندارم؛ در حالت ماكرو فوق العاده عكس ميگيره ولي در داخل اتاق كمي تا قسمتي مشكل داره.... (شنبه براتون چندتا عكس و فيلمي كه به مدت 30 ثانيه از خيابان اشرفي اصفهاني گرفتمو براتون آپ ميكنم)
اميرجان اين چندتا عكس را تقريبا دو هفته قبل براي يكي از دوستان آپ كرده بودم، همه ي تصاوير با سايز واقعي هستند.... فقط نميدونم لينكهاش هنوز فعال هستند يا نه......
تصاوير زير همگي در اين هفته گرفته شده اند و ساعت عكسبرداري در انتهاي اسم فايل ها موجود ميباشد... (بعنوان مثال اگر اسم فايل P230609_14.47.JPG باشد، به ترتيب بعد از حرف پي نشان دهنده ي تاريخ عكس و بعد از آندرلاين زمان عكسبرداري را نشان ميدهد كه در اين مثال 230609 يعني در تاريخ 23 ماه ژوئن سال 2009 (دوم تير 88) و عدد 14.47 يعني ساعت 14.47 عكسبرداري شده است)...
اطلاعات كاملتر عكسها از قبيل تنظيمات را بعدا وقتي لينكهاي ثابت را قرار دادم اضافه ميكنم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by almgti_79; 08-07-2009 at 19:11.
بسیار سپاس
اگه اینترنت پرسرعتت جور شد بی زحمت این عکس ها رو یا روی یه سرور عکس آپلود کن یا به ایمیلم بفرست
چون وقتی عکس از رپیدشیر لود میشه اگه بخوای سیوش کنه دوباره باید دانلود کنی
یه موقیعتی برام پیش اومده می خوام N78 رو با ویوتی یکی از بچه ها معاوضعه کنم چون اصلا از دوربینش راضی نیستم
راستی کجای آریاشهر میشینی؟
Checking ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)