تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 148

نام تاپيک: IPOD Classic

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم چطور میشه من ویدیو هایی رو که میکشم رو آیپد رو مدیریت کنم ؟مثلا من وقتی tv show رو میکشم آیپاد، به همراه کلیپا و تمام ویدیو ها همه از یه جا پخش میشه ...میخواستم هرچیزی (تو قسمت ویدیو مخصوصا) سر جای خودش باشه
    یعنی میخوای توی آیپادت یه سری فایل های ویدئویی توی یه گروه باشن و یه سری دیگه توی یه گروه دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه ببین از توی آپاد وقتی وارد ویدیو میشی چن تا گزینه هست، مووی ،تی وی شو و ویدیو کلیپ و ...من میخوام فایل های مثلا سریالم رو از تو تی و شو یا فیلم هام رو از تو مووی و ویدیو هامو از ویدیو کلیپ اجرا کنم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه ببین از توی آپاد وقتی وارد ویدیو میشی چن تا گزینه هست، مووی ،تی وی شو و ویدیو کلیپ و ...من میخوام فایل های مثلا سریالم رو از تو تی و شو یا فیلم هام رو از تو مووی و ویدیو هامو از ویدیو کلیپ اجرا کنم
    همون دیگه .. میخوای category اینا رو خودت تغییر بدی ... اولاً که باید itunes ات نسخه 8 به بالا باشه .. ظاهراً نسخه های پایین تر توانایی تغییر اون تگ ها رو نداره... شما وقتی properties می گیری، یه زبانه داری به نام options ، اونجا باید از گزینه media kind مشخص کنی که میخوای شو باشه یا مووی یا موزیک ویدئو ..

اگه به انگلیسی تسلط داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای مطالعه بیشتر ببین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همون دیگه .. میخوای category اینا رو خودت تغییر بدی ... اولاً که باید itunes ات نسخه 8 به بالا باشه .. ظاهراً نسخه های پایین تر توانایی تغییر اون تگ ها رو نداره... شما وقتی properties می گیری، یه زبانه داری به نام options ، اونجا باید از گزینه media kind مشخص کنی که میخوای شو باشه یا مووی یا موزیک ویدئو ..

اگه به انگلیسی تسلط داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای مطالعه بیشتر ببین.
    دستت شما درد نکنه لطف کردی

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام. میشه بگید که قیمت ipod classic چقدره؟؟؟؟؟ مرسی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اخرین مدل 160 گیگ رو حدود 270 تومن میتونید از پاساژ پایتخت پیدا بکنید دوست من !

داره خودمونی میشه BHЯ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام,می خواستم بدونم برای آپدیت کردن آیپاد با آیتونز،میشه بوسیله ی آیتونز از آیپاد بکاپ گرفت؟؟نرم افزار مطمعن برای بکاپ کدومه؟
    بعد اینکه شما پیشنهاد می کنید آپدیت کردنش رو؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب بالاخره علاوه بر اینکه اپیدت باعث رفع یکسری از باگ ها میشه یه سری امکانات رو هم اضافه میکنه حتی تو قسمت تنظیمات
    برای مثال نانو فریمور 1 با فریمور 1.0.2 این هست که یه چندتا گزینه اضافه تو قسمت playback اضافه شده ...
    اپدیت کنی چه بهتر ! ...
    اولا که خود ایتونز باید اتوماتیک بک اپ بگیره اگرم نگیره خودت از تو ایتونز میتونی بک اپ بگیری و بعد از اپدیت restore from back up رو بزنی تا اطلاعاتت منتقل بشه ! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برا جلوگیری از خط و خش پشت آیپاد چه راه هایی هست؟من هنوز جرئت نکردک دستگاه رو از تو کاور پلاستیکی خودش در بیارم!

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام!
    اینویزیبل شیلد بهترین راه ممکن هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •