سلام:
براي منم K550 فيريمور R6bc002 ولي بنا به دلايلي نميخوام اونو به W610 تبديل كنم حالا براي اين فيريمور چيزي داريد بيشتر باتري و انتن رو احتياج دارم.
ممنون
سلام:
براي منم K550 فيريمور R6bc002 ولي بنا به دلايلي نميخوام اونو به W610 تبديل كنم حالا براي اين فيريمور چيزي داريد بيشتر باتري و انتن رو احتياج دارم.
ممنون
چشم!
کدام؟
گفتم که شما گوشیتونو تبدیل کنید ولی به خاطر دوستمون که بالا گفتند نمی خوان تبدیل کنند چشم فردا صبح پتچ برای شما هم میزارم
ساسوکه جان اگه ممکنه آیکون فایل منیجر واسه k770 r8ba024 قرار بده
خیلی ممنون
چشم فعلا کمی سرم شلوغه انشا.. تا سه شنبه براتون می زارم!
K550 R6BC002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K550 R6BC002
این دوتا هم برای دوستانی که درخواست داده بودند اگر پتچ برای جاهای دیگه هم خواستید بگید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نکنه!!![]()
سلام:
بابا دستت درد نكنه كارت بيست فقط يك زحمت ديگه داشتم اگه بتونيد باتري رو مثل پست 8 صفحه 1 درست كنيد ممنونم ميشم و اگه زحمت نيست پست 14 صفحه 1 روهم براي اين گوشي درست كنيد ديگه شرمندمون كردين.
ممنون
خواهش می کنم!
اگر بگید پتچ برای کجا می خواید بهتره حالا که پست ها رو دیدم پست 7 که باتری هستش چون ساز عکسش با ماله شما مطابقت نمی کنه نمی تونم بزارم ولی اگر به جای ابی سبزشو می خواید چشم تا فردا براتون می زارم!
در مورد پست 14 هم خوب بگید پتچ برای ایکون سالنت و قفل و .... می خوام اونم چشم فردا امادست!
امر دیگه ای نیست!
K550 R6BC002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)