یه سوال دارم این مجله cd هست به صورت pdf یا نه مجله
اخه بازی مجله های بازی pdf هستن
بعضی ها هم روزنامه ای به صورت هفتگی![]()
یه سوال دارم این مجله cd هست به صورت pdf یا نه مجله
اخه بازی مجله های بازی pdf هستن
بعضی ها هم روزنامه ای به صورت هفتگی![]()
نه این pdf نیست و به صورت مجله عرضه میشه..
بازی Fifa 09 که نقدش تو مجله بود برای PSP بوده .که در PSP هیچ پیشرفتی نداشته.( برای Xbox 360 و PS3 خیلی خوب بود )
mirrors edge مشکلش چی بود ؟
مجله و ماه نمامه هستیم
صد درصد پسرفت هم نداشته.نقد بازی فارنهایت هم خوب بود.بازی fifa 09 که نقدش تو مجله بود برای psp بوده .که در psp هیچ پیشرفتی نداشته.( برای xbox 360 و ps3 خیلی خوب بود )
mirrors edge مشکلش چی بود ؟
به نظر منم تو نقد بازی فیفا 09 واسه psp نویسنده اغراق کرده و مثل اینکه یه جورائی با بازی غرض ورزی داشته...
مثلا یه قسمتش میگه :(( بازی از گرافیک فوق العاده پایینی برخوردار است , به نحوی که شما را یاد سری بازی های میکرو و سگا می اندازد!))
به نظر من این نویسنده یا میکرو و سگا رو اصلا نمیدونه چین!! و یا اصلا هنوز psp دست نگرفته...به نظر من بازی از لحاظ گرافیکی تو حد بازی های متوسط مایل به خوب واسه psp قرار می گیره ....نمره هایی هم که سایت های معتبر و همچنین نظرات افراد دیگه درباره ی گرافیک بازی دادن اینو نشون میده ( هر چند که نسبت به نسخه ی قبل گرافیک بازی پیشرفتی نداشته ولی هنوزم خوب هست).
نمونه ی نمره هائی که بعضی از سایت های معتبر بازی به قسمت گرافیک بازی واسه psp دادند:
PGNx Media : 8.5 /10
7.5/10: IGN
GameZone : 8/10
Cheat Code Central : 3.6/5
همونطور که به نمره ها میبینید همه بازی رو از لحاظ گرافیکی تقریبا تو حد خوبی می دونند..حالا یکی میاد میگه گرافیک بازی تو حد میکرو و سگا هست...خودتون قضاوت کنید دیگه...
هم چنین بیشتر سایت های معتبر بازی این بازی رو بهترین بازی فوتبالی که تا حالا روی کنسول های دستی عرضه شده می دونند و نوسینده فقط اونو عنوانی در حد رفع تکلیف..
.
به نظر من هر چند یک نویسنده تو نقدی که داره آزاده هر چی بنویسه ولی یه خورده باید انصاف رو هم رعایت کنه به خصوص در قبال بازی های پر طرفدار..البته تو نقد این بازی , نویسنده در مورد قسمت های دیگه ی بازی تقریبا خوب نقد کرده ,و حتی نمره ای هم که به بازی داده منصفانه بوده : 10/8.5
ولی نمیدونم چرا به خصوص تو قسمت گرافیک این قدر بازی رو به تمسخر گرفته.!!!
.
البته مجله به نطرم مجله ی خوبیه و به favorite لیست مجله های من اضافه شده و سعی می کنم هر ماه بگیرمش...نقد های خوبی تو این شماره ی مجله به چشم خورم مثل نقد بازی Dead Space...به خصوص همون دو سه پاراگراف اول که خیلی خوبه و واقعا آدمو میبره تو جو بازی...هم چنین نقد بازی فارنهایت که فکر کنم خیلی جامع و کامل پرونده ی این بازی رو به ما نشون داد.
هم چنین مجله تو بعضی از نقد ها خیلی خوب تو حاشیه میاد به بازی ها و سازندگانشون میپردازه که ویا اطلاعات تکمیلی درباره ی موضوع بازی به ما میده که خیلی جالبه.
کلا یه خسته نباشید به دستندرکاران این مجله میگم.
مطلبی که درباره بازی فارنهایت بود پرونده این بازی بود . از نظرات دیگه شما هم که برباره مطالب و مجله دادید بسیار سپاس گذارم .
ما هم به شما خسته نباشید می گیم برای اینکه مجله ما رو تهیه کردید و مارو از نظراتتون بهره مند کردید
بیشتر خوشحال شدم از اینکه به favorite مجله های شما اضافه شدیم
سلام
میخواستم بدونم مجله تون قسمت سخت افزار هم داره ؟؟!!
دوستان در مسابقه ای که در مجله بود شرکت کردید ؟ نظرتون درباره مسابقه چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)