خب برو رمزت رو تغیر بده فکر کنم تو سایت ایکس باکس بشه
خب برو رمزت رو تغیر بده فکر کنم تو سایت ایکس باکس بشه
تو سایت ایکس باکس که نمیشه اونجا با ایمیلم لاگین می کنم و رمز میدم
اونجا فکر کنم ربطی به محیط لایو تو خود ویندوز نداشته باشه
فکر نکنم من امروز رفتم حتی داشتم پیام به دوستم که با ایکس باکس تو لایو بود ارسال میکردم
راستی تو تنظیمات پروفایلت فکر کنم یه گزینه ای هست که میشه با دکمه های دسته ات مثل یه رمز استفاده کنی من پارسال یه مدت حدود دو ماهی ازش استفاده کردم وقتی وارد لایو میشد قبل ازا ینکه به لایو وصل شه ازم پسورد میخواد که دوتا a میگرفتم بعد یه دفعه rt بعدا rb رو میگرفتم خودم اینجوری تنظیمش کردم شما هم یه دور بزن تو تنظیمات پروفایلت به احتمال زیاد داره راستی همین پسورد رو تو سایت ایکس باکس لایو تغییر بده ببین درست میشه change password در پایین صحفه در قسمت راست هست اونجا یه تست بزن ببین کار میکنه یا ان یه ازمون و خطا سادست انجام بده ببین کار میکنه یا نه
ببخشید من سوالام زیاده
من پارسال برای اینکه التیمیت تیم رو راه بندازم حدود 150 مگ دانلود کردم
می خوام بدونم نمیشه از طریق کامپیوتر دانلود کنم دوباره و با فلش بریزم رو هارد کنسول؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم حل شد
دارم صفا می کنم با اولتیمیت تیم
مثل اینکه تغییراتی توش اعمال شده
واقعاً لذت بخشه این اولتیمیت تیم
Last edited by وین رونی; 18-08-2012 at 11:12.
دوستان چند وقت پیش یه ایکس باکس گرفتیم.
باید براش اکانت لایو بخریم؟
اینا چند مدت می شه باهاشون لایو بازی کرد؟
چجوریاس؟
Last edited by peahman; 20-08-2012 at 22:50.
اگه میخوای انلاین بزنی باید کنسولت ال تی 3 شده وبازی های پج دار بخری تا بن نشی و از هر لحاظ خیالت راحت باشه
میتونی اکانت 48 تا 1 ساله بخری بستگی به خودتون داره اگه از من میشنوی یه 48 ساعته بخر ببین اینترنتت کفاف میکنه یا نه بعدا برو یه ماه یا 3 ماهه بخر بهتره
تا هروقت دلت بخواد میتونی لایو بازی کنی به شرطی پول بدی![]()
سلام.
من میخوام برم تو لایو ولی میترسم یه مرگیش شه!
1-بن یا فلگ چیه ؟؟؟
2- چه کارهایی لازمه ؟؟؟
مرسی.![]()
هرگونه خرید و فروش در انجمن ممنوع است.
پست ها پاک شدند.
موفق باشید
نه ترس هیچیت نمیشه گیرم بن بشی خودت سلامت باشی عزیز
فلگ :
یه مجی هست که از سوی مایکروسافت میاد و دستگاه های کپی شده رو شناسای میکنه و خدای ناکرده میری تو لیست سیاه
بعد بن چیه./
وقتی رفتی تو لیست سیاه موج اصلی میاد به اسم بن و (از اسمش پیداست یعنی تحریم ) شما رو از وصل شدن به لایو منع میکنه و دیگه نمیتونی انلاین بشی همین
باری اینکه به این درد مبتلا نشی
اول کنسولت ال تی 3 میکنی
بعد بازی های پچ دار میگیری و بعد اکانت گلد و دیگه سلامتیتون
بازی و بازی تا خسته شدی
موفق باشی
دستتون درد نکنه !
میگم اگه سایت معتبری برای خرید اکانت میشناسید حتما پ.خ کنید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)