ای ول دادش .یار قدیمی کجا موندی تو؟اینبارم که میبینم مثل من شدی اینجا میگردی؟متال ملیتا
خوب به این میگن تکنولوژی ایرانی اصلا هم تعجب نداره به اندازه یه موتور v8 مصرف داشته باشه.
ای ول دادش .یار قدیمی کجا موندی تو؟اینبارم که میبینم مثل من شدی اینجا میگردی؟متال ملیتا
خوب به این میگن تکنولوژی ایرانی اصلا هم تعجب نداره به اندازه یه موتور v8 مصرف داشته باشه.
اصل بحث یه چیز دیگس! تداخل سیاست داخلی با اقتصاد خارجیمون!!!!!!
نوکرم!!!!!!!!!
مدتی نمیتونستم بیام حالا کم کم بیشتر میام
حالا قراره از 6 سال دیگه مرز ایران برای ورود خودرو باز بشه !!!!!!!!!!!!!!
البته ببینیم مجلس عزیز طبق معمول توسط ..... ایران خودرو و سایپا خام میشه یا نه
به صورت شدید خام میشه میره پی کارش.از موقعی که میخواستن واردات خودرو رو آزاد کنن قرار بود امسال عوارض 60 درصد بشه ولی فعلا هیچی نیست.ببینیم کی دولت به خاطر منفعت خودش نه مردم حرکت میکنه .
کسی از مصرف سوخت مرسدس s600 خبر داره؟
فکر کنم 10 تا 14 باشه اونم با موتو 12 سیلندر
مصرف سوخت تویوتا کمری 2400 ها من میدونم خارج شهرش 6.8 هست که تقریبا با 206 یکیه![]()
شما خلافش رو ثابت کن.به ايرنا و ايسنا و ... نميشه اطمينان كرد اونوقت منبع موثق جهان نيوز؟؟؟؟؟؟؟
اینم ببینین یه ذره بخندین :
نمايشگاه دايمي ايران خودرو در امارات افتتاح ميشود
نمايشگاه دايمي ايران خودرو ۳۱ارديبهشت ماه جاري در شهر شارجه امارات عربي متحده افتتاح ميشود.
.
عليرضا اميني فر نماينده فروش و خدمات پس از فروش شركت ايران خودرو در امارات روز جمعه در گفت و گو با ايرنا گفت : نمايشگاه دايمي ايران خودرو نيز با هدف حضور، معرفي و عرضه خودروهاي توليد ايران در امارات گشايش خواهد يافت .
وي افزود: براي حضور و فروش خودروهاي توليد ايران در امارات بايد بسيار دقيق و هوشيارانه وارد اين بازار اين كشور شد.
وي گفت : در بازار خودرو امارات بيش از دهها رقيب با استراتژيهاي مختلف حضوري فعال دارند و طبيعي است كه همه آنها براي استمرار فعاليت در اين بازار تلاش ميكنند.
اميني فر افزود: نمايندگي ايران خودرو درصدد است با ارايه خدمات مناسب و مطابق با استانداردهاي تعريف شده بينالمللي بخش قابل توجهاي از مشتريان بازار خودرو امارات را به خود جلب كند.
وي اظهار داشت : در حال حاضر با عرضه خودرو سمند و ارايه خدمات پس از فروش به مشتريان توانستهايم هيجانهاي ناشي از حضور در اين بازار رقابتي را به كنترل خود درآوريم .
وي افزود: ايرانيان مقيم امارات ، شهروندان محلي و خارجيان مقيم اين كشور پس از مشاهده حضور خودرو سمند توليد ايران در امارات شگفت زده شدند.
اميني فر گفت : برخلاف تصور حك شده در ذهن خريداران خودرو و بر اساس تجربيات گذشته اين رويداد غير منتظره را با ارايه خدمات مناسب تبديل به استقبال گسترده از خودرو سمند كردهايم .
وي افزود: در حال حاضر خودرو سمند در خيابانها و جادههاي امارات در حال تردد است و انتظار ميرود اين روند همچنان ادامه يابد.
خودرو سمند كمتر از يك سال است كه در كشور امارات عرضه ميشود و نمايندگي خدمات پس از فروش ايران خودرو نيز در شهرهاي دبي ، شارجه و ابوظبي راه اندازي شده است .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوان اونجا چیکار کنن ؟یعنی فروش میکنن اونجا؟فکر نکنم .فقط بهانه ای برای یه عده که هم پول بگیرن هم دبی نشین بشن .اونجا حال کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)