تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام آقایون مشکل کیبرد امنیا که مشکل منم که دارمش هست میتونید با یه کیبرد بلوتوث های تاشو حل کرد ،مزییتش چیه ،اینه که نیازی به فشار دادن کلید نیست میتونید با فشار خیلی کم همانند کیبرد کامپیوتر فشارش دهید و معایبش هم نمی تونید تو مترو اس بنویسید چون خداییش زایست ،یکی باید براتون گوشی رو تو دستش نگه داره تا شما کیبرد رو تو دستتون بگیرید و تایپ کنید

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام آقایون مشکل کیبرد امنیا که مشکل منم که دارمش هست میتونید با یه کیبرد بلوتوث های تاشو حل کرد ،مزییتش چیه ،اینه که نیازی به فشار دادن کلید نیست میتونید با فشار خیلی کم همانند کیبرد کامپیوتر فشارش دهید و معایبش هم نمی تونید تو مترو اس بنویسید چون خداییش زایست ،یکی باید براتون گوشی رو تو دستش نگه داره تا شما کیبرد رو تو دستتون بگیرید و تایپ کنید
    قربونت برم تا حالا کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟.. این کیبرد که گفتی چند هست؟؟؟؟ و دیگه اینکه خود سامسونگ هم از این کیبرد ها میزنه یا نه؟؟؟

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

کسي که نياز به کيبرد داره ديگه اين کارا چيه......بره يه گوشي که کيبرد داره بگيره.مثل ايکس1 يا تاچ پرو يا تاچ پرو2........
    ولي معلوم شد که اي900 دارا هم تا حدودي به کيبرد نياز دارن که دنبال اين جور چيزا هستن.....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

کسي که نياز به کيبرد داره ديگه اين کارا چيه......بره يه گوشي که کيبرد داره بگيره.مثل ايکس1 يا تاچ پرو يا تاچ پرو2........
    ولي معلوم شد که اي900 دارا هم تا حدودي به کيبرد نياز دارن که دنبال اين جور چيزا هستن.....
    من نمیدونم هدف شما از این حرف چی بود... خودت میخوای الان بری گوشی بخری یا داری نتیجه گیری کلی میکنی؟ ببین این واضحه که کیبرد چیز خوبیه... ولی باید به استفاده خودت رجوع کنی... من مشکل مالی نداشتم اون موقع که گوشی میخریدم و بین اکسپریا و امنیا شک داشتم و یه تاپیک زدم واسه مقایسه که منتقل شد به یه قسمت دیگه.. من بین کیبرد داشتن و نداشتن روی پاکتم کیبرد نداشتن رو ترجیح میدم چون نیازهام به این صورت هست.... ولی خیلی خوبه که وقتی تو خونه و تو اتاقم نشستم بتونم از یه کیبرد واسه کارام استفاده کنم... تنها راه انتخاب درست دونستن نیاز های هر شخص هست....... البته متاسفانه خیلی افراد نیاز خاصی ندارن و فقط جیب پر پول دارن و اصلا واسشون فرقی نداره که چی بگیرن و هر چی که بگیرن میگن گوشی من از همه بهتره و این فقط به این دلیل هست که نمیدونن چی از پاکت انتظار دارن

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من نمیدونم هدف شما از این حرف چی بود... خودت میخوای الان بری گوشی بخری یا داری نتیجه گیری کلی میکنی؟ ببین این واضحه که کیبرد چیز خوبیه... ولی باید به استفاده خودت رجوع کنی... من مشکل مالی نداشتم اون موقع که گوشی میخریدم و بین اکسپریا و امنیا شک داشتم و یه تاپیک زدم واسه مقایسه که منتقل شد به یه قسمت دیگه.. من بین کیبرد داشتن و نداشتن روی پاکتم کیبرد نداشتن رو ترجیح میدم چون نیازهام به این صورت هست.... ولی خیلی خوبه که وقتی تو خونه و تو اتاقم نشستم بتونم از یه کیبرد واسه کارام استفاده کنم... تنها راه انتخاب درست دونستن نیاز های هر شخص هست....... البته متاسفانه خیلی افراد نیاز خاصی ندارن و فقط جیب پر پول دارن و اصلا واسشون فرقی نداره که چی بگیرن و هر چی که بگیرن میگن گوشی من از همه بهتره و این فقط به این دلیل هست که نمیدونن چی از پاکت انتظار دارن
    هدفه خاصي نداشتم فقط بيشتر منظورم روي کساني بود که ميگن کيبرد به درد نميخوره و ميگن همون کيبرد مجازي خوبه تازه بعضي ها ميگن کيبرد مجازي بهتره........من منظورم با اون افراد بود چون کيبرد چيزه به درد بوخوريه.
    من خودم ميخام گوشي بگيرم ولي اخراي تابستون در ضمن گوشي اي را هم که ميگيريم 100 در 100 بايد کيبرد داشته باشه.
    دوست عزيز منم هميشه اينو ميگم که هر کس با توجه به نيازش و ديدگاهي که داره ميره يه گوشي ميخره(خيلي ها اين حرفه منو ديدن تو همين سايت)
    دوست عزيز من اصلن قصد توهين و اينکه بگم چرا اين کارو کردي يا چرا اين گوشي را گرفتي نداشتم منظوره من با تمام کساني بود که ميگن کيبرد به درد نميخوره و کيبرد مجازي را بهتر ميدونن.
    درضمن شما که ميگي داخل خونه با کيبرد کار کني به نظره من اگه يه گوشيه کيبرد دار ميگرفتي بهتر بود چون تو خانه با کامپيتر هم ميتوني از کيبرد استفاده کني.
    با حرفه اخرتون هم موافقم براي خيلي ها گوشي مهم نيست و همين طوري ميرن ميخرن بعدشم ميگن که گوشيشون بهترينه.....البته بهترين گوشي براي افراد مختلف متفاوته.

7. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

هدفه خاصي نداشتم فقط بيشتر منظورم روي کساني بود که ميگن کيبرد به درد نميخوره و ميگن همون کيبرد مجازي خوبه تازه بعضي ها ميگن کيبرد مجازي بهتره........من منظورم با اون افراد بود چون کيبرد چيزه به درد بوخوريه.
    من خودم ميخام گوشي بگيرم ولي اخراي تابستون در ضمن گوشي اي را هم که ميگيريم 100 در 100 بايد کيبرد داشته باشه.
    دوست عزيز منم هميشه اينو ميگم که هر کس با توجه به نيازش و ديدگاهي که داره ميره يه گوشي ميخره(خيلي ها اين حرفه منو ديدن تو همين سايت)
    دوست عزيز من اصلن قصد توهين و اينکه بگم چرا اين کارو کردي يا چرا اين گوشي را گرفتي نداشتم منظوره من با تمام کساني بود که ميگن کيبرد به درد نميخوره و کيبرد مجازي را بهتر ميدونن.
    درضمن شما که ميگي داخل خونه با کيبرد کار کني به نظره من اگه يه گوشيه کيبرد دار ميگرفتي بهتر بود چون تو خانه با کامپيتر هم ميتوني از کيبرد استفاده کني.
    با حرفه اخرتون هم موافقم براي خيلي ها گوشي مهم نيست و همين طوري ميرن ميخرن بعدشم ميگن که گوشيشون بهترينه.....البته بهترين گوشي براي افراد مختلف متفاوته.
    دوست گلم من به هیچ وجه احساس نکردم که شما به من توهین میکنی... شما همونی هستی که وپی p1 داشتی اگه اشتباه نکنم و تا جایی که تو خاطرم هست مطمئن نبودی پاکت بخری یا نه و یکی از دوستن گفت فعلا با همین p1 حال کن و ........ .من جواب چند تا از پست های شما رو دادم فکر کنم .. من به شخصه کیبرد لازمم نیست زیاد و ترجیح میدم گوشی بدون کیبرد داشته باشم نمیخوام گوشیم به خاطر کیبرد بزرگتر بشه یا لق بشه اون کیبرد که میگم تو خونه و اتاق دوست دارم استفاده کنم فقط به خاطر استفاده از دیکشنری هست و به نظرم جالب اومد که میشه گاهی از کیبرد استفاده کرد ..این که بعضی ها میگن کیبرد مجازی راحت تره من خودمم شنیدم مخصوصا تو انجمن امنیا به نظرم این از اون حرفاس!!!!!!!!!! یا سلیقه ای هست یا از سر تعصب .. در جواب اونکه گفتی کیبرد کامپیوتر هست تو خونه هم بگم که : خب اگه بخوام اون کارو بکنم یهو از کامپیوتر استفاده میکنم k800 عزیزمو میزنم به کامپیوتر و کلا با کامپیوتر کار میکنم و اصلا پاکت لازمم نیست..

9. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    میشه به من کمک کنید:
    من تصمیم گرفتم برای اولین بار یه پاکت پی سی بخرم ( قبلا پی ۹۹۰ داشتم) ، حالا بین این سه تا گوشی ( و دایموند ۲ ) موندم حالا از دوستانی که این گوشی ها رو حتما استفاده کردن ( نه اینکه دست کسی دیدند یا فقط یه تست لحظه ای کرده باشند) خواهش کنم راهنماییم کنند
    با توجه به اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار تومانی که الان در بازار هست بین اچ تی سی و ایکس پریا ( اچی دی ۷۱۰ هزار تومان و ایکس پریا ۵۹۰ هزار تومان) به نظر شما آیا اچ دی ارزش این اختلاف قیمت رو داره ( همونطور که گفتم بر اساس تجربه که مثلا کیفیت کار، سرعت، کیفیت واقعی دوربین چون میدونم یکی ۳.۲ یکی ۵ اما آیا در عمل هم تفاوت واحشه؟، نرم افزار پذیری، اهمیت کیبورد و اینکه آیا کیبورد ایکس پریا به مرور خراب میشه یا نه؟، و خلاصه هر چیزی که به ذهنتون میرسه که خب من که تجربه ندارم نمیدونم رو ممنون میشم بهم بگین)
    من خودمم یه کاربر معمولی هستم کار خفنی با گوشی نمیکنم در حد معمول از گوشی استفاده میکنم اما خب میخوام چیزی که میگیرم مفید باشه و کارایی بالایی هم بهم بده
    شاد و پیروز باشید
    پاینده ایران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم :
    کسی میدونه گوشی سامسونگ اومنیا پرو کی میاد یا اگه هست قیمتش چقدره و آیا ارزش داره وایسم اونو بخرم یا از همین ها یکی رو انتخاب کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    میشه به من کمک کنید:
    من تصمیم گرفتم برای اولین بار یه پاکت پی سی بخرم ( قبلا پی ۹۹۰ داشتم) ، حالا بین این سه تا گوشی ( و دایموند ۲ ) موندم حالا از دوستانی که این گوشی ها رو حتما استفاده کردن ( نه اینکه دست کسی دیدند یا فقط یه تست لحظه ای کرده باشند) خواهش کنم راهنماییم کنند
    با توجه به اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار تومانی که الان در بازار هست بین اچ تی سی و ایکس پریا ( اچی دی ۷۱۰ هزار تومان و ایکس پریا ۵۹۰ هزار تومان) به نظر شما آیا اچ دی ارزش این اختلاف قیمت رو داره ( همونطور که گفتم بر اساس تجربه که مثلا کیفیت کار، سرعت، کیفیت واقعی دوربین چون میدونم یکی ۳.۲ یکی ۵ اما آیا در عمل هم تفاوت واحشه؟، نرم افزار پذیری، اهمیت کیبورد و اینکه آیا کیبورد ایکس پریا به مرور خراب میشه یا نه؟، و خلاصه هر چیزی که به ذهنتون میرسه که خب من که تجربه ندارم نمیدونم رو ممنون میشم بهم بگین)
    من خودمم یه کاربر معمولی هستم کار خفنی با گوشی نمیکنم در حد معمول از گوشی استفاده میکنم اما خب میخوام چیزی که میگیرم مفید باشه و کارایی بالایی هم بهم بده
    شاد و پیروز باشید
    پاینده ایران
    با سلام.

من تا همین 2-3 هفته پیش X1 داشتم. الان هم diamond2 دارم. نظر من اینه که Htc معتبرترین برند پاکت پی سی هستش که از خریدش پشیمان نخواهی شد. اگه نیاز به کیبورد داری بین دو مدل Touch pro2 و Touch pro ( البته با 200 تومن اختلاف قیمت ) یکی رو انتخاب کن. و اگه نیاز به کیبورد نداری بین Diamond2 و HD (با اختلاف قیمت حدودا" 100 ) انتخاب کن.
    این توصیه رو کسی بهت می کنه که omnia - X1 - 3G و diamond2 داشته و باهاشون کار کرده.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    میشه به من کمک کنید:
    شاد و پیروز باشید
    پاینده ایران
    دوست عزیز به نظره من ایکس1 گزینه ی بهتری میباشد چون کیبرد چیزه به درد بوخوریه(بر اساس تجربه میگم)
    اگه بیشتر میتونی هزینه کنی مثلن 800 هزار تومان تاچ پرو2 هم هست که بهتر از ایکس1 میباشد البته یه سری معایب نسبت به ایکس1 داره که عبارتند از بزرگی بیش از حد(البته اذیت نمیکنه ولی نسبت به ایکس1 خیلی بزرگتره) و اینکه دکمه ی 4جهته نداره که این دکمه در جاهای شلوغ که نمیتونی از صفحه ی تاچ استفاده کنی به دردت میخوره............
    اینا معایب تاچ پرو2 نسبت به ایکس1 بود البته خوبی هایی هم نسبت به ایکس1 داره مثلن ال سی دیه بزرگتر و کیبرد بهتر و شتاب سنج............
    یه پیشنهاد دیگه:اگه میتونی صبر کن تا ایکس2 بیاد چون هم کیبرد خوبی داره هم ال سی دیه بزرگی داره هم دکمه ی 4جهته داره(معایب ایکس1 نسبت به تاچ پرو2 را جبران کرده)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •