بشنو ولی باور نکن ...به نظر من هم موسیقی بازی عالی است و در مورد موتور بازی هم خود مسئولین گفتند که سه سال روی این موتور کار کردند و ساخت خودشون هست...![]()
بشنو ولی باور نکن ...به نظر من هم موسیقی بازی عالی است و در مورد موتور بازی هم خود مسئولین گفتند که سه سال روی این موتور کار کردند و ساخت خودشون هست...![]()
امید وارم یه روز بتونن تمام تاریخ پر افتخار ایران را بصورت بازی دربیارن تا برا همیشه در ذهن مردم جا داشته باشه
تیم سازنده توی وبلاگ خودشون گفتند که بازی مراحل پایانی خود را طی میکند و الان دارند رایزنی میکنند برای پیدا کردن شرکتی برای انتشار بازی گرشاسب...
حالا باید دید آیا این بازی در خارج هم پخش خواهد شد یا نه؟ فکر کن اگر این بازی در انگلیس برای فروش بزارند چی میشه؟
چی بشه ؟!!تیم سازنده توی وبلاگ خودشون گفتند که بازی مراحل پایانی خود را طی میکند و الان دارند رایزنی میکنند برای پیدا کردن شرکتی برای انتشار بازی گرشاسب...
حالا باید دید آیا این بازی در خارج هم پخش خواهد شد یا نه؟ فکر کن اگر این بازی در انگلیس برای فروش بزارند چی میشه؟
آبرومون میره پیش بازی های خارجی اونا![]()
مگه تا حالا آبرویی بوده یا قابل قیاس بوده ؟بازی های ایرانی مسخره ای بود که اگه میدیدی خودکشی میکردی.
ولی این یکی خیلی پیشرفت ایران رو توی بازی سازی نشون خواهد داد.
بابا از این بازی اینجوری نگین. خیلی نامردیه.
انصافاً بنده خداها خیلی روی این بازی کار کردن. داستانش خیلی باحاله
حالا شما این بازی رو با بازی های خارجی مقایسه نکنین، ولی می تونین این بازی رو با بازی های ایرانی دیگه مقایسه کنین (همه دستمال!!!)
بذار بازی باید، اونوقت شرکت یوبی سافت برای انتظار شماره دوم این بازی به ما التماس می کنه![]()
ما که حرفی نداریم ... خدا کنه بیاد و یکی این طلسم رو بشکنهبابا از این بازی اینجوری نگین. خیلی نامردیه.
انصافاً بنده خداها خیلی روی این بازی کار کردن. داستانش خیلی باحاله
حالا شما این بازی رو با بازی های خارجی مقایسه نکنین، ولی می تونین این بازی رو با بازی های ایرانی دیگه مقایسه کنین (همه دستمال!!!)
بذار بازی باید، اونوقت شرکت یوبی سافت برای انتظار شماره دوم این بازی به ما التماس می کنه![]()
![]()
میتونه به عنوان یه بازی Mini عرضه بشه لازم نیست مثل یک بازی کامل 50-60 دلاری عرضه بشه مثل بازیهای خیلی خوبی که عرضه میشه در این رده و این بخشها. اگر بتونن روی شبکههایی مثل XBLA یا PSNet عرضه بکنن بدون شک فروش خوبی هم میکنه راحتم میتونن 20-25 دلار بفروشنش البته XBLA که بعیده بشه ولی شاید روی Psnet بتونن عرضه کنه ولی قبلش باید برای PS3 پورتش کنن دیگه.
سلام
به نظر من بازی خیلی جالبیه و نه تنها از تمامی بازی های ایرانی بهتره بلکه از چندتا بازی خارجی که من دیدم بهتره چند وقت پیش یکی دوتا بازی اروپایی که فکر کنم المانی بود بازی می کردمن که اصلا مالی نبودن و این بازی در برابرشون خیلی توپ بود. در ضمن این بازی برای هیچ کنسولی پورت نمی شه اینو شخصا خودم از تیم سازنده پرسیدم که اونا هم گفتن امکانش وجود نداره .ولی می تونه تو بازار بین الملی به فروش بره .
ببخشید دوستان تریلر جدید از بازی نیومده ؟(برا ما دیال آپپی ها هم خوب باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)