اصلا قبل از این که لیست رو بیاره Replay رو نشون می ده جالبه ها
خوب اسکرین شات رو امتحان نکردم ولی اگه شد بهت می گم
اصلا قبل از این که لیست رو بیاره Replay رو نشون می ده جالبه ها
خوب اسکرین شات رو امتحان نکردم ولی اگه شد بهت می گم
گرافیک گرافیک گرافیک گرافیک
من بازی و گرفتم برای xbox360 این بازی فوق العاده است البته با تلوزیون lcd 42 اینچ و کابل hdmiدارم بازی میکنم گرافیک 10/10 گیم پلی اون خیلی بالاستواقعاً دارم حال میکنم
در ابتدا شما وارد منوی بازی میشین که بصورت انیمیشن خدا کار شده در اصل اون منو دفتر کار شماست و شما اونجا تمام برنامه هاتون و تحت کنترل دارین بعد به صورت فیلم شما ماشین و انتخاب میکنین و وارد race میشین دیگه براتون نمیگم چون گیم پلی بسیار عالی داره وقتی شما دارین توی ماشین رانندگی میکنین عروسک رو داشبورت تون همون آواتاژ xbox 360یک مسابقه واقعه ای که damage ماشینتون کاملا به واقعیت نزدیکه و اگه زیاد به موانع یا ماشین های دیگه برخورد کنین از ادامه مسابقه محروم میشین.وقتی وارد اب میشین برف پاک کن خیلی طبیعی کار میکنه و بعد که توی جاده خاکی بعد از اون میرین گل میشه.شما بعد از مسابقه میتونین replay کارتون و ببینید اونم با زوایای عالی و حتی عکس بگیرن دیگه نگم بهتره عالیه
در کل بازی قدرتمند و کارشده ایه حتماً بازی کنین
راستی دوستان 3 روز دیگه یعنی 15 سپتامبر سالگرد فوت Collin McRae هست، همون طور که می دونید دو سال پیش تو یه سانحه ی هلی کوپتر کشته شد. خداوند روحش را قرین رحمت گرداند...
مال من مسابقه که تموم می شه، آتیش بازیشو که می کنه همون جا لیستو میاره! تازه مموری من 60 مگ خالی داره، اگه کپچر هم می خواست بکنه رو همین جا می شد! اینجوریشو دیگه ندیده بودیم!
برای من که هم Replay میاره هم screenshotالبته من پریمیوم دارم
من از همون اول نید فور اسپید بازی می کردم ولی از بس زیاد بازی کردم حالم بد شد
حالا نمیدونم شیفت رو بگیرم یا درت2 میگن شیفت خیلی باحاله ولی از اون طرف از نیدفوراسپید خسته شدم![]()
بچه ها خبری از نسخه pc نيست؟
آیا این بازی توی شهر هستش یا توی پیست ؟ اسپرت کردن هم داره ؟!
عشق ماشین بازی به اسپرت کردنشه چه جوری فکر کردی که اسپرت کردن نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مراحل اين بازي هم در شهر هست هم در پيست و هم به صورت رالي تا اين جا كه من بازي كردم در تمام قاره ها مسابقاتي انجام ميشه كه هر كدوم يك جايزه اي دارند و هر مرحله كه رد كني driving level شما زياد ميشه و تو مسابقاتي كه جايزه گرون تري داره ميتونيد شركت كنين
Last edited by Hirad HRD; 13-09-2009 at 08:58.
مراحل اين بازي هم در شهر هست هم در پيست و هم به صورت رالي تا اين جا كه من بازي كردم در تمام قاره ها مسابقاتي انجام ميشه كه هر كدوم يك جايزه اي دارند و هر مرحله كه رد كني driving level شما زياد ميشه و تو مسابقاتي كه جايزه گرون تري داره ميتونيد شركت كنين
در مورداسپرت كردنم من تاحالا نديدم چون يكسري ماشين آماده است كه تا اينجا ميتوني رنگش و عوض كني البته قبل از مسابقه ميتونين ماشينتون و تيون كنين و از لحاظ فني آماده كنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)