آقا این سایته که من توش یه فایل از کامپیوترم آپلود کردم ، ولی لینگ دانلود مستقیم نمیده !!!!!!!
اینطوری که مثل همه ی سایت های دیگه هست .....
آقا این سایته که من توش یه فایل از کامپیوترم آپلود کردم ، ولی لینگ دانلود مستقیم نمیده !!!!!!!
اینطوری که مثل همه ی سایت های دیگه هست .....
سلام
من وقتی از سایت ادرایو خارج میشم و بعد از چند دقیقه که میخوام دوباره توی
سایت لاگین بشم چون ای پی من تغییر میکنه دیگه دانلود رو ادامه نمیده چیکار کنم؟
اولا شما فایلهاتو شیر کن بعد دانلود کن که نیاز به لوگین نداشته باشه
برای شیر کردن روی فایل کلیک راست کن بعد share بعد هم ok بزن بعد دوباره روی فایل کلیک راست کن یک لینک هست که اونو کپی کن وتو آدرس بار پیست کن تا دانلود شروع بشه
برای اون مشکل وارد شدن اگه توجه کنی در این موقع وقتی میخوای وارد شی یک پیغام خطا میده که میگه که به هر اکانتی در هر زمان فقط یک نفر میتونه وارد بشه (بالای اون لینک های تبلیغاتیه) جلوشم یک لینک هست که نوشته که اینجا کلیک کن تا از اون یکی کامپیوتر خارج بشی و دوباره وارد بشی که روی اون لینک کلیک میکنی یک صفحه جدید باز میشه اسم و رمز و میزنی و بعد بدون مشکل وارد میشی
برای اینتقال رپید به adrive حتمن باید اکانت رپید داشت؟؟
خب اگه اکانت رپید داشته باشیم خب چه کاریه که به adrive منتقل کنیم
بدون اکانت رپ
دی نمیشه انتقال داد به adrive??
ارهبرای اینتقال رپید به adrive حتمن باید اکانت رپید داشت؟؟
برای استفاده دیگران و موارد دیگرخب اگه اکانت رپید داشته باشیم خب چه کاریه که به adrive منتقل کنیم
خیر نمیشهبدون اکانت رپدی نمیشه انتقال داد به adrive??
اگه اکانت نداشته باشی مستقیم نمیشه انتقال داد و باید با استفاده از یکی از سایت های رایگانی که لینک راپیدشیر را مستقیم میکنند فایل را مستقیم کرد و لینک مستقیم را در adrive آپ کرد
و اگر اکانت داشته باشی میدونی که شما در روز میتونی 2.6 گیگ از راپید فایل بگیری حالا اگر اینترنت 128 یا کمتر داشته باشی در روز نمیتونی این همه دانلود کنی به جاش میتونی فایل ها تو به این سایت منتقل کنی بعد خرد خرد دانلود کنید
سلام ممنون که که توجه کردین
اما من همه راهها رو امتحان کردم و یک بار دیگه هم امتحان کردم منظورم
اینکه اول فایل رو share کردم بعد دانلود کردم اما بعد از چند دقیقه که ادامه رو میزنم
این پیغام میاد
و وقتی NO رو میزنم دانلو متوقف میشه!!!!!
نمیدونم قاعدتا باید ادامه بده
من خودم no که میزنم ادامه میده
یک کاری بکن تنظیمات idm رو بیار بعد یک گزینه داره با عنوان نادیده گرفتم تغییر زمان در سرور یا یک همچین چیزی الان idm ندارم آدرس دقیق بدم ولی فکر کنم تنظیمات رو که بزنی تو همون صفحه اولش وسط ها هست که تیک اون رو بزن بعد تست کن دیگه نباید پیام بده
بعد اگه برات ممکن با orbit هم تست کن من خودم با این نرم افزار کار میکنم این دنگ و فنگ ها رو هم نداره
در چند صفحه اول هست بهتون کمک کمیکنه....
سیستم Browser توی opera از کجا باید فعال کنم؟
Last edited by elemon; 30-12-2008 at 12:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)