سینگل جدید امینمکه امروز ریلیز شده:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سینگل جدید امینمکه امروز ریلیز شده:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi_mbi; 04-05-2009 at 20:16.
اینم کلیپ جدید ام (کیفیت بالا):
3A.M
اینم لینک های دانلود(چند جای مختلف آپ شده):
/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
مشاهده انلاين ويديو كه هنوز تو يوتيوب اپ نشده:d
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم همون ویدئو با کیفیت پایین تر و حجم کم تر:
سومین سینگل هم از آلبوم ریلپس منتشر شد ... لینک نمی دم !!بذار یه ذره گوش کنم ...
لازم نیست لینک بدیچون من قبل از این که پست بدی، تو اولین پست همین صفحه لینک رو گذاشتم
+ یه ویدئو از همین آلبوم
بدو بدو که آلبوم جدید امینم رو آوردم:
لیست آهنگ ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کل آلبوم در یک فایل از رپید:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mahdi_mbi; 08-05-2009 at 17:47.
مرسي من البوم رو يك 4-5 ساعت پيش گرفتم
میشه لینک رپید رو دوباره بدید از رو رپید پاک شده!
سلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)