بچه ها من یه سوال دارم!!!!
من نمیتونم ماشین بخرم؟ یعنی سند به اسمم بخوره؟؟
کارت پایان خدمت هم ندارم!!!
بچه ها من یه سوال دارم!!!!
من نمیتونم ماشین بخرم؟ یعنی سند به اسمم بخوره؟؟
کارت پایان خدمت هم ندارم!!!
کی گفته نمیتونی؟؟
میتونی.
![]()
بدون كارت پايان خدمت هم ميشه ماشينو فروخت ؟
برای سند زدن باید یکی از این دو مدرک رو داشته باشی :
1- کارت پایان خدمت
2- گواهی اشتغال به تحصیل
چون امیر دانشجو هست به راحتی میتونه هم بفروشه هم بخره هم ...
سلام . یه سوال داشتم راجع به کیفیت بنزین ، قدیمی ها اعتقاد دارن که همین بنزین معمولی نه تنها بد نیست بلکه به علت داشتن به قول خودشون چسبندگی (؟) بهتر ، خوبه که بنزین معمولی بزنیم و هر چند وقت یه بار فقط یه باک هم سوپر زده بشه ، مگه نه اینکه هر چی اکتان بنزین بالاتر باشه ، بهتره ، پس منشا این حرف ها چیه؟
بنزین واسه هر ماشینی یه نوع خاص توصیه شده که بهترین پرفورمانس رو با اون میده و تاثیر زیادی توی عمر مفید موتور داره.
منظور قدیمی ها از چسبندگی هم نمیدونم ولی من تا جایی که میدونم هر چقدر قابلیت اشتعال بنزین بهتر باشه موتور روانتر کار میکنه مصرف کم میشه و هر چقدر این خاصیت کم باشه موتور فشار زیادی تحمل میکنه که خسارت توی دراز مدت رو داره .
یعنی سوپر بهتره و به نظر من الکل بهتر از بنزین هستش چون بعد از سوختنش کمترین پس ماند رو به صورت جرم جامد داره یعنی موتور تمیزتر
چسبندگی؟؟؟ مگه بنزین میچسبه ؟؟؟؟ من شنیدم بنزین مثل آب میمونه نه رنگ ونه بو داره بعد این رنگ و بو رو بهش میدن ؟؟؟
راستی من یک جایی دیدم بنزین سبز بود
حرفهای رامین کلا تایید میشه
شاید منظورتون چرب تر بودن باشه.
هر چقدر گرانروی یک ماده زیاد باشه نشان از پیوندهای شاخه ای و قویتر بین مولکولهای اون ماده هستش پس شکستن اونها سخت تر میشه .
هر چقدر چربتر باشه گرانروی بیشتری پیدا میکنه پس کمتر میتونه موتور بنزین رو بسوزونه پس مصرف بالا میره .
در مورد حرفای جلیل هم باید بگم بنزین حتما بو و رنگ داره البته تو برخی موارد بعضی مکملها رو بهش اضافه میکنن که رنگ اون رو عوض میکنن مثلا بنزینهای معمولی سربدار صورتی بودن بدون سرب معمولی تقریبا رنگ زرد داشتن و سوپر هم همونی هستش که دیدی و سبز رنگ هستش
فرق بنزین سوپر و بنزین معمولی هم قدرت اشتعال بهتر اون و قابلیت سوختن بهتر به واسطه ساختار ساده مولکولی یا همون ساختار رشته ای اون هستش که بهتر شکسته میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)