قابلی نداشت داداش !
عکس از صفحه بایوس
راستی به نظرم ولتاژ هم کمه مخصوصا برای athlon
که باز اونم بر میگرده به مادربردت
قابلی نداشت داداش !
عکس از صفحه بایوس
راستی به نظرم ولتاژ هم کمه مخصوصا برای athlon
که باز اونم بر میگرده به مادربردت
الان یه چیزی پیدا کردم که حسابی گیجم کرده.توی اینترنت میچرخیدم که دیدم تو تنظیمات بایوس یه یکی از اعضای سایت shahrsakhtafzar که مادربوردش هم مدل مال من بود(m3n78-eh) توی قسمت مربوط به اور کلاک یه گزینه داره که مال من نداره قضیه چیه؟میشه کمکم کنید؟
اینم لینک همون سایت که اون عکس توش بودمال من اون قسمت cpu over voltage رو نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by sir payman; 08-02-2009 at 01:35.
دوست عزیز شما بایوس رو اپدیت کردید ؟
قبلا هم عرض کردم خدمتتون بعضی از ورژن های بایوس ها دارای باگ هستند که با اپدیت حل میشوند
و گاهی اوقات این باگ ها مربوط یه اور هم میشن
پس اگه اپدیت نکردی حتما بکن
و اگر هم اپدیت کردی و نشد ایم مربوط به ورژن ساخت مادربردت میشه v1,v2
دوست خوبم ميل شما رو نميدونم پاك كردم يا بهم نرسيد اگه ميشه دوباره بفرست
راجب اون قضيه كه ميگي نداره احتمال داره فرق بخاطره ورژن بايوس يا سري خود مادربورد باشه
ورژن هر جفتمون هم 02.61 هستش.
شهاب جان هرچی میگردم ایمیلتو پیدا نمیکنم اگه میتونی و زحمتی نیست ادرسشو بگو تا پیداش کنم
مرسی
الان توی سایت asus یه چیزی خوندم که کلی ناامیدم کرد توی لیست سی پی یوهایی مادر بورد من ساپورت میکنه اصلا phenom 9950 نبود.از سری phenom x4 فقط 9500 و9600 رو ساپورت میکنه اونم به خاطر اینکه 95 واتی هستن.سری 140 واتی رو ساپورت نمیکنه.پس با این حساب من کلی از توان پردازندم استفاده نمیشه.درسته؟
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sir payman; 08-02-2009 at 14:09.
آخه تو این لینک که مشخصات CPU م رو زده ولتاژ رو زده 1.35 تا 1.4 .
. از بایوس هم یه ذره بعد عکس میذارم . اگه میشد CPU رو تا 2.5 اور کنم کافی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
احتمالا خطا برای cpu z هستش![]()
اره خوب این احتمال وجود داره چون atx ضعیفه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)