تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 175

نام تاپيک: بهترین زمان برای تعویض دنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ما پژو داریم اگه بخوای مصرف ماشینت پایین بیاد باید یه کمی از این تاکسی ران ها یاد بگیری معمولا دنده رو زمانی عوض میکنند که به ماشین فشار نیاد یعنی اگه دنده رو زود عوض کنی دیدی که ماشین شروع به لرزه میکنه و این باعث روغن سوزی و هزارتا مشکل دیگه در دراز مدت میشه.برای پژو رئ دور موتور2300 دنده عوض کنی هیچ فشاری نمیاد و مصرف هم بسیار پایین.ولی هرچند وقت یه بار باید به ماشین بگازی تا نفسش حال بیاد.اینو من زمانی فهمیدم که شب عروسی با ماشین داماد داشتیم تو شهر بوق بوق بازی میکردیم و تا ته به ماشین میگازیدیم.قشنگ یادمه که تا 2 هفته ماشین سرحال بود
    همچین چیزی نیس...

هر چقدر که پدال گاز رو فشار بدی همون قدر هم دریچه ورود سوخت به انژکتور یا کاربراتور باز میشه حتی اگه ماشین گاز نخوره ..
    Last edited by damn; 22-04-2009 at 17:12.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بهترین زمان برای دند عوض کرد می شه از صدای ماشین فهمید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

شما ها هم با این اموزشهاتون کافیه دیگه !
    دور مونور دوو سیلو رو من با آموزش های شما روی 5 الی 5-6 یا 6 عوض میکردم که دور موتور توی دنده بعدی 3-3.5 میشد
    چی شد ؟ هیچی موتور به روغن سوزی افتاد
    شانس گفت زود فهمیدیم و گرنه 600-700 تومن افتاده بودیم ولی به هر حال 250 تومن خرج گذاشت روی دست ...
    یادمون باشه اینجا زمین مسابقه یا رالی نیست

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

باید رو ماکسیمم قدرت دنده داد برای پراید میشه 5500 که حداکثر شتاب گیری هم در این دور به دست می آد معمولا رد لاین رو چند دور بالاتر می ذارن
    نه دوست عزیز... اونجوری اصلا پیشنهاد نمیشه... اخه مگه میخواییم مسابقه بدیم؟؟
    چیزی که شما میگید بعد از مدتی ننه موتور رو درمیاره. اگه قرار باشه در هر دنده عوض کردن تا رد لاین ببریم که دیگه توی شهر نباید با دنده 2 بیشتر حرکت کرد که در این صورت هم مصرف سوخت میره بالا هم بعد از مدتی حساب میاد دستمون که چه گلی به سر موتور و ماشین زدیم.

همونطور که در پستهای اول هم خودم هم دوستان گفتیم بهترین زمان تعویض دنده همون دور حداکثر گشتاور هست.

دور مونور دوو سیلو رو من با آموزش های شما روی 5 الی 5-6 یا 6 عوض میکردم که دور موتور توی دنده بعدی 3-3.5 میشد
    شانس گفت زود فهمیدیم و گرنه 600-700 تومن افتاده بودیم ولی به هر حال 250 تومن خرج گذاشت روی دست ...
    دوست عزیز نمیدونم کی و کجا گفته در این دور دنده عوض کنید ولی اگه دقت کنید در این تاپیک هم بارها گفتم و گفتیم که در رد لاین نمیشه همیشه عوض کرد. چرا که موتور به زودی میوفته. و بهترین دور برای تعویض دنده حداکثر گشتاور هست، که در دوو سیلو دور 3200 هست که میشه به راحتی تا 3500 دنده عوض کرد.

راستی آدرس پستی که شما رو اینجوری راهنمایی کرده رو به من بدید.

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_blue88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    من با ام و 740 رانندگی کردم دنده رو توی حالت دستی گذاشتم که با یه مثبت و منفی مشخص شده گاز که میدادم اگه دنده رو عوض نمیکردم به ابتدای محدوده قرمز که میرسید خودش دنده رو میداد همین موضوع رو با 206 اتومات هم امتحان کردم اونم همینجوری بود پس اول محدوده قرمز میتونه موقع خوبی باشه ولی بازم تا ببینیم چه ماشینی باشه و تو چه شرایتی رانندگی میکنی مسلما توی اتوبان و توی ترافیک قضیه فرق میکنه

7. این کاربر از ali_blue88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام
    من با ام و 740 رانندگی کردم دنده رو توی حالت دستی گذاشتم که با یه مثبت و منفی مشخص شده گاز که میدادم اگه دنده رو عوض نمیکردم به ابتدای محدوده قرمز که میرسید خودش دنده رو میداد همین موضوع رو با 206 اتومات هم امتحان کردم اونم همینجوری بود پس اول محدوده قرمز میتونه موقع خوبی باشه ولی بازم تا ببینیم چه ماشینی باشه و تو چه شرایتی رانندگی میکنی مسلما توی اتوبان و توی ترافیک قضیه فرق میکنه
    نه دوست عزیز تو ماشین های تیپ ترونیک وقتی روی تعویض دنده ی دستی میذاری ، برای این که به موتور ماشین آسیب نرسه ، وقتی دور موتور خیلی بالا بره( یا خیلی پایین بیاد) ، به طور خودکار برای جلوگیری از آسیب به موتور ِ ماشین ، دنده یه دونه بالا میره (یا پایین میاد.) یعنی اون موقع دیگه زیادی دیر شده بنابر این خودش دنده رو براتون عوض میکنه.
    در واقع وقتی خودش دنده رو یه دونه سبک میکنه منظورش اینه : که مثل اینکه شما یادت رفته باید دنده رو عوض کنی !؟!

9. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم کی و کجا گفته در این دور دنده عوض کنید ولی اگه دقت کنید در این تاپیک هم بارها گفتم و گفتیم که در رد لاین نمیشه همیشه عوض کرد. چرا که موتور به زودی میوفته. و بهترین دور برای تعویض دنده حداکثر گشتاور هست، که در دوو سیلو دور 3200 هست که میشه به راحتی تا 3500 دنده عوض کرد.

راستی آدرس پستی که شما رو اینجوری راهنمایی کرده رو به من بدید.

بفرمایید قربان...

سلام مجدد به همگی

الان با خودتون میگید این پسره سهیل هم هی ماهی یکبار میاد و یه پیام بازرگانی میده و میره !

دیگه این از خصوصیات nomber1 بوده و هست ! ( متاسفانه ! )

خوب بحث خوبیه .

تعویض دنده در چه دوری انجام بشه ؟

قبل از هر چیز انتخاب هدف :

1-رسیدن به بالاترین شتاب ممکن

همه میدونیم در یک دوری از موتور ما به ماکزیمم گشتاور و در دوری نیز به ماکزیمم قدرت میرسیم . مهمترین اصل در شتاب گیری گشتاور خودرو است . ( در خودرو های یک کلاس )

این به این معنیه که اگر بخوایم با بیشترین شتاب حرکت کنیم باید دور موتور در نقطه ماکزیمم گشتاور قرار گرفته بوده باشه .

خوب من در این مقاله براتون فقط ( 405 کلا موتور های xu7 )رو مثال میزنم مابقی فقط عدد هاش رو عوض کنید ....

405 در دور 3500 دور بر دقیقه به ماکزیمم گشتاور میرسه ( نه در دور 3000 ) . خوب یعنی اینکه ما به 3500 رسیدیم عوض کنیم ؟؟؟

نه

ما باید دنده رو در دوری تعویض کنیم که بعد از شیفت , دنده بعدی در دور ماکزیمم تورک یا همون 3500 قرار بگیره .

یعنی در خودروی 405 ( سمند پارس ) در دور 4500 . که اگر عمل شیفتینگ رو انجام بدید دنده بعدی روی دور 3500 گاز میخوره یعنی ماکزیمم گشتاور و این بهترین حالت برای شتاب گیری شما هست .

البته یه نکته ریز برای افرادی که در پیست و مسابقات هستند وجود داره که به ضرایب هر دنده بستگی داره . به عبارتی در خودروی 405 چون ضرایب دنده یک یا سایر ضرایب تفاوت بیشتری داره ( بیشتره ) شما می بایست در دور 5000 دنده 1 رو تعویض کنید تا دنده 2 در دور 3500 قرار بگیره . ولی سایر دنده ها در دور 4500 می بایست تعویض شند .

هر چند افرادی که در پیست هستند از گیربکس های کلوز ریشو استفاده میکنند . . اونها ضرایب بسیار نزدیکی بهم داره و بر اساس استیج های مسابقات طراحی و تولید میشند .

---------

2- رسیدن به حداقل مصرف سوخت

این بحث خودش یک مقاله بسیار مفصل دیگری خواهد بود که ما زیاد روش بحث کردیم و به نتایج جالبی رسیدیم و با اینکه بگی در فلان دور و ... روشن نخواهد شد .

اگر دوستان تمایل داشتند براشون توضیح کاملی میدم .

با اجازه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

!!!
    یکم در مورد تعویض این دنده توضیح میدید؟ با اون دنده اتومات های خطی (ماشین های امریکایی) رانندگی کردم ولی این فرق داره

اول اینکه اون دکمه کناری و بالایی چیه (اون دکمه بالایی که نوشته p همون حالت پارکه؟)
    فکر کنم: R بالا که دنده عقبه
    N وسط (همون جایه اولیه اش) خلاصه
    D پایین هم حالت اتوماته

حالا این + و -(که همون تعویض دستیه) چطوریه ؟ باید اول بریم پایین بعد سمت چپ؟؟

اون SPORT چیه؟ (حالت مسابقه هستش برای رانندگی سریع؟)

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خوب دوست عزیز من که توی این پست چیزی به اسم رد لاین ندیدم... ( البته لازم به ذکره با این حرف که مناب ترین دور برای شتابگیری دور ماکس گشتاور هست مخالفم. چرا که برای شتابگیری و دارگ باید روی کات آف ( رد لاین) عوض کرد ولی حداکثر گشتاور بهترین زمان برای تعویض دنده هست)

در ضمن شما اگه به حرف این تاپیک کار کرده باشید به نظرم کامل ترین پست ، پست 11 همین تاپیک هست.

به هر حال من ازتون عذر میخوام و امیدوارم به بزرگی خودتونن ببخشید. و همچنین از این به بعد سعی کنید دنده رو روی 3500-3700 عوض کنید

!!!
    یکم در مورد تعویض این دنده توضیح میدید؟ با اون دنده اتومات های خطی (ماشین های امریکایی) رانندگی کردم ولی این فرق داره

اول اینکه اون دکمه کناری و بالایی چیه (اون دکمه بالایی که نوشته p همون حالت پارکه؟)
    فکر کنم: R بالا که دنده عقبه
    n وسط (همون جایه اولیه اش) خلاصه
    d پایین هم حالت اتوماته

حالا این + و -(که همون تعویض دستیه) چطوریه ؟ باید اول بریم پایین بعد سمت چپ؟؟

اون sport چیه؟ (حالت مسابقه هستش برای رانندگی سریع؟)
    شما که همه رو میدونید...

فقط اون + و - باید اول بریم پایین بعد سمت چپ اونوقت بال و پایین کردن میشه سبک و سنگین البته با گرفتن اون کلاج کوچولیه که اسم علمیش رو هم نمیدونم....

13. 3 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من الان 5 ساله با پرايد انژكتوري دارم رو رد لاين دنده مي دم هيچي نشده البته نه هميشه هر وقت كه جلوم باز بوده

در ضمن نكته مهم رو شما فراموش كردي كه دوو سيلو انژكتوري نيست و قابليتهاي ماشين انژكتوري اصلا با كاربراتوري قابل مقايسه نيست تو ماشين انژكتوري ecu هست كه همه چيز رو تحت نظر داره..

در ضمن دوو سيلو رو داري 12 13 سال تو سرش ميزني .. ديگه ماشيني نيست كه بخواد باهاش گاز بدي ..

در ضمن دوو سيلو به قول دوستان كات آف نداره و تا هرجا گاز بدي گاز مي خوره كه توي ماشين هاي انژكتوري محدوده كات آف داريم كه براي پرايد 6000 دور هست كه بيشتر گاز نمي خوره يعني ECUنمي ذاره در حالي كه تو كاربراتوري پرايد تا 7500 دور گاز ميخوره ..

در ضمن ماكسيمم قدرت و باالطبع رد لاين ماشين كاربراتوري بين 200 تا 500 دور زير ماشين انژكتوري هست براي پرايد ميشه 5500 براي انژكتوري و 5000 دور براي كاربراتوري ... يعني اون قدري كه ماشين انژكتوري رو مي توني گاز بدي كاربراتوري رو نبايد ...

و انژكتور آفريده شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •