همچین چیزی نیس...
هر چقدر که پدال گاز رو فشار بدی همون قدر هم دریچه ورود سوخت به انژکتور یا کاربراتور باز میشه حتی اگه ماشین گاز نخوره ..
همچین چیزی نیس...
هر چقدر که پدال گاز رو فشار بدی همون قدر هم دریچه ورود سوخت به انژکتور یا کاربراتور باز میشه حتی اگه ماشین گاز نخوره ..
Last edited by damn; 22-04-2009 at 17:12.
بهترین زمان برای دند عوض کرد می شه از صدای ماشین فهمید
شما ها هم با این اموزشهاتون کافیه دیگه !
دور مونور دوو سیلو رو من با آموزش های شما روی 5 الی 5-6 یا 6 عوض میکردم که دور موتور توی دنده بعدی 3-3.5 میشد
چی شد ؟ هیچی موتور به روغن سوزی افتاد
شانس گفت زود فهمیدیم و گرنه 600-700 تومن افتاده بودیم ولی به هر حال 250 تومن خرج گذاشت روی دست ...
یادمون باشه اینجا زمین مسابقه یا رالی نیست
نه دوست عزیز... اونجوری اصلا پیشنهاد نمیشه... اخه مگه میخواییم مسابقه بدیم؟؟
چیزی که شما میگید بعد از مدتی ننه موتور رو درمیاره. اگه قرار باشه در هر دنده عوض کردن تا رد لاین ببریم که دیگه توی شهر نباید با دنده 2 بیشتر حرکت کرد که در این صورت هم مصرف سوخت میره بالا هم بعد از مدتی حساب میاد دستمون که چه گلی به سر موتور و ماشین زدیم.
همونطور که در پستهای اول هم خودم هم دوستان گفتیم بهترین زمان تعویض دنده همون دور حداکثر گشتاور هست.
دوست عزیز نمیدونم کی و کجا گفته در این دور دنده عوض کنید ولی اگه دقت کنید در این تاپیک هم بارها گفتم و گفتیم که در رد لاین نمیشه همیشه عوض کرد. چرا که موتور به زودی میوفته. و بهترین دور برای تعویض دنده حداکثر گشتاور هست، که در دوو سیلو دور 3200 هست که میشه به راحتی تا 3500 دنده عوض کرد.
راستی آدرس پستی که شما رو اینجوری راهنمایی کرده رو به من بدید.
با سلام
من با ام و 740 رانندگی کردم دنده رو توی حالت دستی گذاشتم که با یه مثبت و منفی مشخص شده گاز که میدادم اگه دنده رو عوض نمیکردم به ابتدای محدوده قرمز که میرسید خودش دنده رو میداد همین موضوع رو با 206 اتومات هم امتحان کردم اونم همینجوری بود پس اول محدوده قرمز میتونه موقع خوبی باشه ولی بازم تا ببینیم چه ماشینی باشه و تو چه شرایتی رانندگی میکنی مسلما توی اتوبان و توی ترافیک قضیه فرق میکنه
![]()
نه دوست عزیز تو ماشین های تیپ ترونیک وقتی روی تعویض دنده ی دستی میذاری ، برای این که به موتور ماشین آسیب نرسه ، وقتی دور موتور خیلی بالا بره( یا خیلی پایین بیاد) ، به طور خودکار برای جلوگیری از آسیب به موتور ِ ماشین ، دنده یه دونه بالا میره (یا پایین میاد.) یعنی اون موقع دیگه زیادی دیر شده بنابر این خودش دنده رو براتون عوض میکنه.
در واقع وقتی خودش دنده رو یه دونه سبک میکنه منظورش اینه : که مثل اینکه شما یادت رفته باید دنده رو عوض کنی !؟!
بفرمایید قربان...
!!!
یکم در مورد تعویض این دنده توضیح میدید؟ با اون دنده اتومات های خطی (ماشین های امریکایی) رانندگی کردم ولی این فرق داره
اول اینکه اون دکمه کناری و بالایی چیه (اون دکمه بالایی که نوشته p همون حالت پارکه؟)
فکر کنم: R بالا که دنده عقبه
N وسط (همون جایه اولیه اش) خلاصه
D پایین هم حالت اتوماته
حالا این + و -(که همون تعویض دستیه) چطوریه ؟ باید اول بریم پایین بعد سمت چپ؟؟
اون SPORT چیه؟ (حالت مسابقه هستش برای رانندگی سریع؟)
خوب دوست عزیز من که توی این پست چیزی به اسم رد لاین ندیدم... ( البته لازم به ذکره با این حرف که مناب ترین دور برای شتابگیری دور ماکس گشتاور هست مخالفم. چرا که برای شتابگیری و دارگ باید روی کات آف ( رد لاین) عوض کرد ولی حداکثر گشتاور بهترین زمان برای تعویض دنده هست)
در ضمن شما اگه به حرف این تاپیک کار کرده باشید به نظرم کامل ترین پست ، پست 11 همین تاپیک هست.
به هر حال من ازتون عذر میخوام و امیدوارم به بزرگی خودتونن ببخشید. و همچنین از این به بعد سعی کنید دنده رو روی 3500-3700 عوض کنید
شما که همه رو میدونید...
فقط اون + و - باید اول بریم پایین بعد سمت چپ اونوقت بال و پایین کردن میشه سبک و سنگین البته با گرفتن اون کلاج کوچولیه که اسم علمیش رو هم نمیدونم....
![]()
من الان 5 ساله با پرايد انژكتوري دارم رو رد لاين دنده مي دم هيچي نشده البته نه هميشه هر وقت كه جلوم باز بوده
در ضمن نكته مهم رو شما فراموش كردي كه دوو سيلو انژكتوري نيست و قابليتهاي ماشين انژكتوري اصلا با كاربراتوري قابل مقايسه نيست تو ماشين انژكتوري ecu هست كه همه چيز رو تحت نظر داره..
در ضمن دوو سيلو رو داري 12 13 سال تو سرش ميزني .. ديگه ماشيني نيست كه بخواد باهاش گاز بدي ..
در ضمن دوو سيلو به قول دوستان كات آف نداره و تا هرجا گاز بدي گاز مي خوره كه توي ماشين هاي انژكتوري محدوده كات آف داريم كه براي پرايد 6000 دور هست كه بيشتر گاز نمي خوره يعني ECUنمي ذاره در حالي كه تو كاربراتوري پرايد تا 7500 دور گاز ميخوره ..
در ضمن ماكسيمم قدرت و باالطبع رد لاين ماشين كاربراتوري بين 200 تا 500 دور زير ماشين انژكتوري هست براي پرايد ميشه 5500 براي انژكتوري و 5000 دور براي كاربراتوري ... يعني اون قدري كه ماشين انژكتوري رو مي توني گاز بدي كاربراتوري رو نبايد ...
و انژكتور آفريده شد !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)