من خودم آپدیت کردم.
به جای c باید عدد 7 رو به سمت راست یعنی همون کاراکتر c فشار بدی.
برای cda خاور میانه :
CDA162022/9 R6G02
کل CDA ها رو اینجا ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم آپدیت کردم.
به جای c باید عدد 7 رو به سمت راست یعنی همون کاراکتر c فشار بدی.
برای cda خاور میانه :
CDA162022/9 R6G02
کل CDA ها رو اینجا ببین:
اینم مشخصات گوشیم:
cda:cda162022/1 r6g02
ایا نیازبه اپدیت داره؟
گوشیمم پی1 میباشد.
در رابطه با مشکل من نظری داری حامد جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون آپدیت کنم ببخشید زیا میپرسم می خوام تصمیم اشتب نگیرم
ممنون از راهنماییهاتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلتون چی هست؟تقریبا اکثر مشکلهای نرم افزاری غیر قابل حل رو میشه با آپدیت حل کرد.در رابطه با مشکل من نظری داری حامد جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون آپدیت کنم ببخشید زیا میپرسم می خوام تصمیم اشتب نگیرم
ادیت:
به نظرم شما CDA رو بزن world generic یا middle east و بعد هم گوشی رو آپدیت کن.یه حال اساسی دادی به گوشی و مشکلت هم بر طرف میشه.
اصلا نترس.فوقش دوباره میدی فلش میکنن دیگه.
Last edited by hamed1297; 25-04-2009 at 19:14.
مشخصات گوشی اینه دقیق با اون صفحه که دادی چک کردم خاور میانس
162022/9 Middle East Generic CXC162037 R9J005 CXC162143 R1D CXC162108 R6F41 R6F38 26.10.2007 5.11.2007
مشکل رو توی کلوپ پی وان گفتم توی تاپیک سولاتم همین جا هست گفتم اگه دوباره بگم دیگه بقیه شاکی میشن..............
اینطوری که معلومه باید آپ بشه حالا بازم ممنون از همه
سلام بر همه شما گوشی من w950 است دیشب موقع آپدیت گوشیم یعنی مرحله نصب فایل های آپدیت شده روی گوشی تا 99% رفت و بعد از اون پیغام خطا داد و از اون به بعد هر کاری کردم گوشیم بالا نیومد لطفا کمکم کنید
دوباره سعی کنید اگر نشد نیاز به فلش داره.
دانلود آخرین نرم افزار آپدیت سرویس برای uiq از سایت رسمی
سلام.دوستان من دوباره گوشيمو فلش کردم و طرف بم گفت که جديد ترين فلش را برام انجام ميده و گفت در اين جديده فارسي هم هست.الان با اين فلش جديد(اپديت)فارسي هم به گوشيم اضاف شد و هم چنين صدا هم بهتر شده و کيفيت دوربينم تا حدودي بهتر شده.اينم cda:cda162022/9 r6g02اين اخرين اپديته ديگه؟درسته؟يه سوال ديگه:دوستان من در گوشيم cda قبلي هم هست.موردي نداره؟ماله همه اين طوريه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)