رفیق فایل جاوایی ما نمیبینیم.
این میاد :
هیچ کدومش هم تو گوشی کار نمیکنه.
کدومو باید بریزم؟
رفیق فایل جاوایی ما نمیبینیم.
این میاد :
هیچ کدومش هم تو گوشی کار نمیکنه.
کدومو باید بریزم؟
جناب این فایل zip شده پسوندش java است بنابراین نباید بازش کنید و باید همین فایل zip شده را داخل گوشی بریزید و از داخل گوشی اجرا کنید
احسان جان دستت درد نکنه.
ایشالا عروسی بچه هات
به قول اقا هادی
موفق باشی!![]()
چرا در گوشی جت سامسونگ بعضی بازیها کوچکتر از سایز صفحه است؟
چون رزولوشن بازی کوچکتر از 800x480 هست !!!!
گوشی مثل Vivaz معمولی میتونه بازی های جاوا(معمولی ها رو نه مخصوص خودش) بخونه؟(اگه آره چطور؟آخه این که دکمه نداره تاچ هستش!!)منظورم بازی هایی هست که روی همه جاوا ها مثل K800 مثلا اجرا میشن(البته صفخشون اندازه گوشی Vivaz باشه!)
سیمبین V5 رو هم بازیاشو ویواز میخونه؟)
سلام دوستان ببخشید نمیدونم جاش بود یا نه ولی ضروریه لطفا جواب بدید!من گوشی star II C-6712 دارم نمیدونم چجوری میشه توی این گوشی بازی ها رو در کارت مموری نصب کرد میره توی حافط دستگاه که 6 مگ بیشتر براش نمیزاره کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک
لطفا جواب بدید!
دوستام لطفا جواب بدید تنها مشکل من اینه که چجوری میشه توی گوشی های سامسونگ وقتی بازی نصب میکنی به جای اینکه بره توی حافظه گوشی بره توی مموری؟
دوستان جواب بدید دیگه!منتظریم...بگید چجوری میشه بازی هارو به جای اینکه توی دستگاه نصب بشه برن توی مموری؟
...............................کمک
Last edited by Hadi King; 21-09-2011 at 21:07. دليل: ارسـال پست پشـت سر هــم ...
سلام , بازی های جـاوا رو میخونـــه .
ولی باید بازی های جاوا برای سری خودش باشه چون بازی های مخصوص خودش با لمس یا تاچــ کار میکنــه .
برای گوشی های سری پایینتـــر اجرا میکنــه ولــی لمسی نیسـت نمیشه بازی کـرد ..
موفق باشید!
....................کمک
خیلی از کمکتون ممنونم
Last edited by Hadi King; 25-09-2011 at 22:38. دليل: ارسـال پست پشـت سر هــم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)