تويه سيستم setting بد تويه سيستم information رفتم که اونجا
mac address: 00:01:4a:d6:ce:74
system software version 2.71
nickname ramin
چيزه ديگه ای نيست
اين psp رو داداشم همون موقع که وارد بازار شد خريد فکر کنم 3 سالی ميشه اونجور که خودش ميگه
تويه سيستم setting بد تويه سيستم information رفتم که اونجا
mac address: 00:01:4a:d6:ce:74
system software version 2.71
nickname ramin
چيزه ديگه ای نيست
اين psp رو داداشم همون موقع که وارد بازار شد خريد فکر کنم 3 سالی ميشه اونجور که خودش ميگه
خب psp شما اصلا کپی خور نیست !
به اینجا مراجعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقای فرمودن برای اپدیت کردن ورژن 5
پیشنهاد ها :
شارژتون بالای 80 باشه
یه بار فرمت کنید مموری رو
حداقل فریم ویر لازم3.52M33-3 هست
باید باشه که من ورژن دستگاهم رو نگاه کردم
3.52M33 بود که اون 3- اخر رو نداره ایا اپدیت 5 کنم اتفاقی میفته باید چکاری انجام بدم .
و ایا اپدیت کنم کارای دستگام و سرعتش بهتر میشه ؟ اپدیت نکنم بتر شه ؟؟؟
یه سوال در اخر داشتم اساتید مهترم ایا m33 یا gen رو پیش نهاد مینید فرق این دوتا در چی میباشد
ممنون
شما gen رو نصب کنی بهتره چون چند تا بازی هستند که فقط رو gen میاند
سلام خسته نباشید تورو خدا منو کمک کنید بد جور گیر افتادم یهو
من پی ااس پی رو از طریق همون آپدیت که قبلان گرفته بودم به ورژن ۵.۵۰ تغییر دادم و داشتم حالم رو میکردم که گفتم یه آپدیت کنم شاید باشه آپدیت اون ،ا طریقه خود پی ااس پی آپ کردم به ورژن ۶.۱۱ آپ شد و حالا نه بازیهام توش میاد نه چیزی فرمت هم کردم که درس شه اما فایل ایزو هم پرید چی کار کنم تورو خدا کمک کنید
سلام خسته نباشید تورو خدا منو کمک کنید بد جور گیر افتادم یهو
من پی ااس پی رو از طریق همون آپدیت که قبلان گرفته بودم به ورژن ۵.۵۰ تغییر دادم و داشتم حالم رو میکردم که گفتم یه آپدیت کنم شاید باشه آپدیت اون ،ا طریقه خود پی ااس پی آپ کردم به ورژن ۶.۱۱ آپ شد و حالا نه بازیهام توش میاد نه چیزی فرمت هم کردم که درس شه اما فایل ایزو هم پرید چی کار کنم تورو خدا کمک کنید
آخه چرا سر خود کار میکنید.
پی اس پی شما کپی خورش پریده چون ورژن 6.1 هنوز هک نشده.باید دانگرید کنی دوباره به ورژن هک شده
مثل 5.00 یا 5.50 آپگرید کنی.
همیشه اول تحقیق کن بعد که مطمعن شدی یه کاری رو انجام بده
برو اینجا آموزش دانگرید هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم که گفتی اما من هر کاری میکنم پاندورا نمیشه psp ایران هم نیستم ا روش سخت افزاری هم میترسم مورد پیش بیاد، اصلافایلهای مربوط به پاندورا رو ارورر میده هیچ راهی دیگه نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)