من هنگ کردم
من هنگ کردم
ای بابا گرفتی مارو؟؟ خوب روز دوم هفته یک شنبه ست دیگه عزیزم!!!!!!!!ا
Last edited by Maryam_m31; 18-08-2007 at 10:01.
امیدوارم توی این کاری که شروع کردین موفق باشین و به جواب مسئله برسید
شما می تونید
مریم خانم جواب شما هم جالب بود حتما روش فکر می کنم
روز اول 1شنبه دوم 2شنبه روز سوم 3شنبه که مرده 3شنبه ها راست می گه.
لطفا دقیق بخونین چون من یه خورده بد فرم نوشتم.
چون فقط یه روز راست می گه پس یا اون یه روز جزئ(2شنیه و3شنبه) است یا جزئ(4شنبه وجمعه) چون اگر نباشه مثل 5شنبه باشه توی هر دوی این روزها (اول و سوم) راست گفته که غلطه.از طرفی نمی تونه تو هردوی این روزها راست نگه چون در اون صورت روز راستگوئی هم توی (4شنبه وجمعه) می آد هم توی (2شنبه و 3شنبه)( چون مجبوره روز اول دروغ گفته باشه و همین طور روز سوم). پس یکی از این دوتا (اول وسوم) درسته ودر نتیجه روز دوم دروغ گفته پس روز دوم شنبه و 1شنبه و5شنبه نیست ولی یه روز دروغگوئیشه مثلا 2 3 یا 4شنبه.مسئله اینه که اون سه روز (اول دوم سوم)متوالی باشند. حالا می تونیم بگیم اون روز که راست می گه روز سومه چون اگر روز اول راست گفته باشه بنابراین روز راست گوئیش می شه جزئ(4شنبه وجمعه) در نتیجه اون روز روز اول یا 4 شنبه است یا جمعه که در نتیجه روز دوم می شه 5شنبه یا شنبه ونتیجه اش اینه که روز دوم راست گو می شه در حالیکه فقط یه روز راستگو ودر نتیجه تناقض. پس مرده روز سوم راست گفته یعنی روز راست گوئی اش جزئ(2شنبه و 3 شنبه) است ولی روز سوم 2 شنبه نیست چون اگه بود روز قبلش (روز دوم) می شد 1 شنبه و در نتیجه مرد تو روز دوم راست گفته بود. پس جواب اینه روز سوم روز راستگوئی و 3شنب هم هسته.(توجه کنید که ثابت شد روز اول یا سوم حتما تو یکی راست می گه).
Last edited by yugioh; 22-08-2007 at 18:27. دليل: اشتباه در تایپ
جوابت کاملا درسته ولی یه کمی توضیحت گنگه
ولی گیراست کاش توضیحشو می زاشتی برای بعد اعلام جواب
اما بازم کارت درسته
موفق باشی
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
کس دیگه ای نظری در این مورد نداره؟؟![]()
خیلی چاکریم کار شما هم درسته در مورد گذاشتن جواب هم شرمنده. مرسی.
Last edited by yugioh; 24-08-2007 at 15:40.
و اما معمای دوم:
10 نفر با نام های n1 تا n10 داریم که هر کدام یا راست گو هستند یا دروغگو.
راست گو همیشه راست می گوید و دروغ گو همیشه دروغ. به چند طریق می توان دروغگو یا راستگو بودن این 10 نفر را تعیین کرد به طوری که هر نفر بتواند این جمله را بگوید که:
(( از 9 نفر دیگر دقیقا 3 نف رراستگو و بقیه دروغگو هستند.))
![]()
این یعنی 4 نفر راستگو اند اگه منظورت اینه که چند طور می تونه باشه خوب می شه5040 حالت گه اینکه منظورت چیز دیگه باشه.
اگه قرارباشه روز اوباشه روز اول دروغ بگه یعنی در یکی از روزهای{ 2شنبه و3 شنبه } راست می گه اگر هم روز سوم دروغ بگه یعنی در یکی از روزهای{ 4شنبه وجمعه } راست می گه . در حالیکه بنا بر فرض در هفته فقط یه روز راست گوئی داره. پس حتما توی یکی از این دو روز (اول یا سوم) باید راست بگه . از طرفی دروغ گو بودنش تویکی از این دوروز(اول وسوم) نشون میده روز راست گوئیش یکی از { 2شنبه و3 شنبو4شنبه و جمعه } است.بازهم چون فقط یه روز راست میگه و اون روزاول یا سومه پس روز دوم دروغ می گه پس روز دوم جز {5شنبه و شنبه و1شنبه} نیست. بقیه اش هم فقط یافتن حالت ممکنه.یعنی مامیدونیم روز راستگوئی اول یا سوم و یکی از { 2شنبه و3 شنبو4شنبه و جمعه } هست از طرفی روزدوم (بهدلیل دروغ گوئی در روز دوم {شنبه و 1شنبه و5شنبه} نیست. در اینجا تنها خالتی که می مونه این هست که روز راستگوئی روز سوم و3شنبه باشه.
اگر بازم مفهوم نبود دیگه شرمنده من از این بهتر نمی تونم توضیح بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)