ببخشيد من از شما معذرت مي خوام. آخه سابقه قهرماني تيم هايي كه شما گفتيد كم است. و همچنين طرفداراي كمتري تو ايران دارند. البته به جز چند تا مثل شما دوست عزيز. بازم معذرت.
ببخشيد من از شما معذرت مي خوام. آخه سابقه قهرماني تيم هايي كه شما گفتيد كم است. و همچنين طرفداراي كمتري تو ايران دارند. البته به جز چند تا مثل شما دوست عزيز. بازم معذرت.
رئال فقط توپ رو در اختيار داشت. زيادم موقعيت خطر ناكي نتوست خلق كنه. به قول شما هر تيمي كه از موقعيتهاش بتونه خوب استفاده كنه برنده هست نه تيمي كه توپ و ميدون در اختيارش باشه و نتونه موقعيت گل ايجاد كنه.
مثل ایکه من منظورم را بد رسوندم , شما ببخشید
من فقط میخواسم بگم بعید میدونم تیمهای آلمانی کاری بتونن بکن![]()
پس از پيروزي بر "رم"؛
اسكولاري: سخت بتوان گفت كدام تيم برتر بود
سرمربي چلسي گفت، از اين كه جان تري زننده گل پيروزي تيمش برابر نايب قهرمان فصل پيش سري A بود، تعجب نميكند؛ چرا كه زماني كه هدايت تيم ملي پرتغال را بر عهده داشت، بازيكنان خود را از خطر گلزني اين بازيكن آگاه كرده بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوئيس فليپه اسكولاري در نشست خبري پايان بازي با رم از رقابت هاي گروه A ليگ قهرمانان اروپا گفت: گرفتن 3 امتياز ديگر برايمان بسيار خوب است، چرا كه تنها يك بازي خانگي ديگر را در مرحله ي گروهي پيش رو داريم.
سرمربي برزيلي آبيهاي لندن ادامه داد: همانطور كه روز سهشنبه گفته بودم، رميها تلاش خواهند كرد، فوتبال زيبايي را بازي كنند و اين كار را هم كردند. در پايان چنين رقابتي به سختي ميتوان گفت كه كدام يك از ما بهتر بوديم. آنها هم ميتوانستند، روي يك ضربه ي كرنر گلزني كنند، با اين حال ما اين كار را انجام داديم. اگر چه تنها يك گل به ثمر رسيد، با اين حال بازي زيبايي بود.
"فيل بزرگ" افزود: بازيكنان كوشش داشتند، توپ را به چرخش در بياورند و از هر فرصتي به سادگي به سمت دروازه شوتزني نكنند. براي بازي بعد در رم هم انتظار بازي مشابهي را دارم.
اسكولاري كه در پايان يورو 2008 هدايت چلسي را بر عهده گرفته است، درباره جان تري، كاپيتان تيمش گفت: زماني كه مربي پرتغال بودم و برابر انگليس بازي كرديم، به بازيكنانم گفتم، تري روي ضربههاي كرنر خطرناكترين بازيكن حريف است. او در محوطه ي جريمه همواره به سمت توپ حركت ميكند. براي او خوشحالم. براي هر بازيكن ديگرم نيز بسيار خوشحال خواهم بود.
اسكولاري دربارهي بازي برگشت هم گفت: در بازي آتي رم بايد فشار بيشتري آورده و تلاش كند، برنده باشد. اين شايد براي ما به معناي ايجاد فضاي بيشتر باشد. با داشتن 7 امتياز موقعيت خوبي در بازي رم داريم هر چند هنوز هيچ چيز قطعي نشده است.
بنیتس: متاسفانه 2 امتیاز از دست دادیم
![]()
هورا اسپرت : رافائل بنیتس, سرمربی لیورپول از اینکه شاگردانش موفق نشدند هر 3 امتیاز دیدار شب گذشته شان مقابل اتلتیکو مادرید را به دست بیاورند, اظهار تاسف کردسرخپوشان آنفیلد در دور سوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان با نتیجه یک بر یک مقابل حریف اسپانیایی خود متوقف شدند.
با آنکه با توجه به عملکرد شاگردان بنتیس تساوی یک بر یک نتیجه ای منصفانه برای لیورپول به نظر می رسد اما سرمربی این تیم در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" با توجه به موقعیت های خوبی که به دست آوردیم فکر می کنم ما 2 امتیاز را از دست دادیم و باید این دیدار را می بردیم. ما در سرتاسر نیمه اول و بخشی از نیمه دوم بر بازی تسلط داشتیم. می توانستیم از شانس هایمان خوب استفاده کنیم و با کسب 3 امتیاز راهی خانه شویم."
/مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا/
گوارديولا: ميدان خوبي براي امتحان جوانان بود
خبرگزاري فارس: سرمربي جوان بارسلونا پيروزي برابر باسل سوئيس را به هواداران تيمش تقديم كرد.
![]()
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گورديولا گفت: ميدان خوبي براي امتحان جوانان بود. ما با پيروزي برابر باسل سوئيس يك گام بلند ديگر براي صعود به مرحله حذفي برداشتيم.
وي افزود: اين پيروزي ارزشمند و پر گل را به هواداران بارسلونا تقديم مي كنم و اميدوارم در بازي هاي آينده نيز موفق عمل كنيم تا اين هواداران از ما راضي باشند.
سرمربي بارسلونا خاطر نشان ساخت: نگاه اصلي بارسل با تمام اهميتي كه ليگ قهرمانان دارد به لاليگا است و هدف اصلي ما پس از 3 سال ناكامي، قهرماني در لاليگا خواهد بود.
بارسلونا در خانه باسل سوئيس به پيروزي 5 بر صفر دست پيدا كرد.
Last edited by franch; 23-10-2008 at 14:03.
نيمکت نشيني رونالدينيو در ديدار ميلان - هيرنوين
یوفا: "کارلو آنجلوتي" سرمربي باشگاه آث ميلان ايتاليا ضمن هشدار به بازيکنان تيمش درباره ديدار پنجشنبه شب برابر هيرنوين در چارچوب رقابتهاي جام اتحاديه باشگاههاي اروپا، اعلام کرد: "رونالدينيو"، ستاره برزيلي اين تيم در ترکيب اصلي نخواهد بود.
به گزارش یوفا: تيم ميلان مدعي کسب سه امتياز از ديدار خارج از خانه خود در هلند است، درحاليکه به اعتقاد آنجلوتي کسب پيروزي کار راحتي نخواهد بود.
سرمربي ميلان که تيمش را صبح روز چهارشنبه به هلند برده است، گفت:هيرنوين تيم قدرتمندي است، آنها اخيرا ويتوريا ستوبال را 5 بر 2 شکست داده و برابر آژاکس نيز پيروز شده اند.
به گفته آنجلوتي هيرنوين تيمي است که بايد از آن ترسيد، آنها تجربه زيادي ندارند اما بازي بسيار خوبي در زمين انجام مي دهند.
به اعتقاد سرمربي ميلان، اين تيم اکنون در شرايط خوبي قرار گرفته و هر مسابقه براي ايجاد و تثبيت اعتماد به نفس در بازيکنان اهميت دارد.
وي از احتمال تغيير ترکيب بازيکنان برابر حريف هلندي خبر داد تا برخي از بازيکنان پرکار، فرصتي براي استراحت داشته باشند، بنابراين کساني که در ديدار اخير برابر سمپدوريا بازي نکرده اند، در ترکيب اصلي قرار خواهند گرفت و رونالدينيو نيمکت نشين خواهد بود اما "اينزاگي" و "شوچنکو" بازي مي کنند.
آنجلوتي تاکيد کرد: هدف اصلي تيمش قهرماني در سري آ باشگاههاي ايتالياست و جام اتحاديه باشگاه هاي اروپا (يوفا کاپ) در درجه دوم اهميت قرار دارد، اگر چه ميلان تاکنون به قهرماني در اين جام دست نيافته است.
امسال بارسا قهرمان هست!
دیشب که بازی ها زیاد جالب نبود.
چلسی و رم که اصلا در حد اسمشون بازی نکردند و لیورپول و اتلتیکو هم بد نبود و کلا متعادل بود.
عمرا اگه بارسا قهرمان بشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)