خواب جان من، چرا میزنی؟
من کارتم این بود راجبش توضیح دادم، راجب بقیه چون زیر دستم نبوده نمیدونم!![]()
خواب جان من، چرا میزنی؟
من کارتم این بود راجبش توضیح دادم، راجب بقیه چون زیر دستم نبوده نمیدونم!![]()
با سلام
حالا اين شد يه حرفي
در ضمن ما مخلصيم
با سلام وخسته نباشيد
من تمام قسمتهاي اديوس رو از پست يك دانلود و نصب كردم و بدون مشكل اديوس من با ورژن 5.12 نصب شد و تمام پلاگين ها رو هم نصب و كار كرد به جز xplod pro 4.5 وقتي اونو نصب كردم قشنگ توي اديوس اومد ولي از 3 قسمتش كه يكي alfa . 3d و يكي ديگش يه چيزه ديگه بود فقط ترنزيشنهاي الفاش كار ميكرد و اون 2 تاي ديگه كار نكرد و وقتي روي كار قرار ميدادم بالاي تصوير يه نوار 4 سانتي سبز مينداخت و هيچ افكتي روش نمينداخت ولي الفاها كاملا درست عمل ميكنن ممنون ميشم براي حل اين مشكل منو راهنمائي بكنيد ... ايا توي xplod config بايد كاري انجام بدم؟؟؟ ..... با تشكر فراوان
كارت گرافيكت چيه
با سلام
ati radeon hd 4550 512meg يا خروجي hdmi كه من از اين طريق وصل كردم به lcd سامسونگم و با اون كار ميكنم
با سلام
كارت گرافيك من 512meg ati radeon hd 4550 كه من از طريق كابل hdmi به lcd وصلش كردم و باش كار ميكنم
سلام . .
میشه لینک مستقیم . . این 3 پک دی وی دی رو بزارید . .
اون لینک که انگار چینی نوشته . . لینک دانلودش کدوم میشه . . ؟؟؟
ممنون . .
سلام . .
منظور من لینک زیر هست . .
آیا کسی از دوستان فروشگاهی توی اینترنت میشناسه که کله اینا رو بفروش برسونندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که کل نرم افزار های جانبی ادیوس هم توی اون پک باشه . .
دوست عزيز
من هم مثل شما داراي كارت گرافيك 3850 مي باشم و اين مشكل رو دارم ولي قديم كه يه كارت گرافيك پايين داشتم اين مشكل رو نداشتم بايد صبر كنيم تا اكسپلود 4.6 بياد شايد اين مشكل رو جل كرده باشند موفق باشيد
با سلام من تونستم مشكل رو حل كنم
گفتم بگم شايد بقيه هم به اين مشكل برخورده باشن
من چون كيسم از طريق كابل hdmiبه تلويزينم وصله و ال سي دي كامپيوترمه ... براي بهترم ديدن تصوير رزلوشن رو توي كارت گرافيك پائين مياوردم تا تصوير درشتتر بشه و راحتتر كار كنم ولي زماني كه رزلوشن رو بالاترين حدش بردم ديدم اين پلاگين درست عمل كرد و كار كرد حالا دليلش چيه نميدونم ولي با اين كار درست ميشه و كار ميكنه دوباره كه رزلوشنو پائين ميارم از كار ميوفته
با تشكر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)