انجمن هاي پيسي ورلد هميشه كسايي رو داره كه متخصص هستند و ميتونند به شما كمك بكنند .
موفق باشيد
انجمن هاي پيسي ورلد هميشه كسايي رو داره كه متخصص هستند و ميتونند به شما كمك بكنند .
موفق باشيد
دقیقا برای همینه که من می خوام ازت بخوام که نام تمامی سری های این بازی که برای PC اومده رو بنویسی بی زحمتانجمن هاي پيسي ورلد هميشه كسايي رو داره كه متخصص هستند و ميتونند به شما كمك بكنند .
از این بازی خیلی خوشم میاد...
مرسی
با سلام.دوباره مزاحم میشم.
من توی این مرحله که عکسشو میذارم گیر کردم.توی پست های قبلی خوندم که باید شمشیر رو تقویت کنی ولی تقویت نشد.
حسابی هم غول کشتم باز هم وقتی Enhance رو میزنم.اثری نمیکنه.لطفاً امداد.
![]()
Onimusha Blade Warriors
Onimusha 2: Samurai's Destiny
Onimusha 3: Demon Siege
اينجا بايد شمشيرت لول 2 باشه تا بتوني در رو باز كني
برو چند تا دشمن رو بكش تا سول بدست بياري بعد شمشيرت رو قوي كن تا بشه لول 2
بعد دره باز ميشه
من به فاضلاب برگشتم.دشمنا روهم کشتم ولی با زهم enhance جواب نداد.
ببين آقا مصطفي زير پست من يه لينك هست به ياهو آي دي من
ياهو آي دي منو بگير و بيا ياهو تا كامل راهنماييت كنم
دستت درد نکنه.با دوستم در میون گذاشتم،با هم حلش کردیم.
سلام دوستان من تقریبا اواخر بازی هستم اما الان که دهمین train رو بهم داده نمی دونم دکمه ش چیه و چجوری باید تو pc پیداش کنم. دکمه یی به شکل صلیب. تو مرحله ای هستم که بازیگر کره ای بعد از آزاد کردن بچه و میشل وارد سرزمینی شده (grant st) تا ماشین زمان رو تخریب کنه. الان من توی یک محوطه هستم که روی یکی از درها علامت خورشید هست و پیامی که بهم می ده اینکه این در با ستیغ خورشید علامتگذاری شده ولی من نمی دونم باید چی کار کنم . اگه از دوستان کسی می دونه کمکم کنه چون خیلی این بازی رو دوست دارم می خوام تمومش کنم. مرسی .
دوست عزیز اگر میتونی یک عکس ازون قسمت بازی که گیر کردی بزار تا بهت بگم...آخه من ازین توضیحاتت نتونستم بفهمم کجاییسلام دوستان من تقریبا اواخر بازی هستم اما الان که دهمین train رو بهم داده نمی دونم دکمه ش چیه و چجوری باید تو pc پیداش کنم. دکمه یی به شکل صلیب. تو مرحله ای هستم که بازیگر کره ای بعد از آزاد کردن بچه و میشل وارد سرزمینی شده (grant st) تا ماشین زمان رو تخریب کنه. الان من توی یک محوطه هستم که روی یکی از درها علامت خورشید هست و پیامی که بهم می ده اینکه این در با ستیغ خورشید علامتگذاری شده ولی من نمی دونم باید چی کار کنم . اگه از دوستان کسی می دونه کمکم کنه چون خیلی این بازی رو دوست دارم می خوام تمومش کنم. مرسی .
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)