مرسی osmaan جان
حرف نداره دوسش دارم
مرسی محمد جان
من مشکی گرفتم ، البته سفيدش هم خوشگل بود ترسيدم کثيف بشه
والا قيمت اون يکی هارو يادم نيست ، چون من رفتم سراغ اين فقط ، قيمت هم چون فقط با گارانتی امرتات عرضه ميشه
فعلاً فکر نکنم بياد پايين
مرسی osmaan جان
حرف نداره دوسش دارم
مرسی محمد جان
من مشکی گرفتم ، البته سفيدش هم خوشگل بود ترسيدم کثيف بشه
والا قيمت اون يکی هارو يادم نيست ، چون من رفتم سراغ اين فقط ، قيمت هم چون فقط با گارانتی امرتات عرضه ميشه
فعلاً فکر نکنم بياد پايين
8 گیگ : 299 تومن
16 گیگ : 339 تومن
32 گیگ : 389 تومن
سلام...
داستان ldb چیه؟
که تو a2 هستش...
D2 دارش یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید...
سلام
LDB درواقع قابلیت خواندن lyric هست که در D2 هم وجود داره ولی در فیرم ور های قبلی این قابلیت وجود نداشت ولی در فیرم ور های جدید این قابلیت نیز اضافه شده.
دکتر ریویو یادت نره ها!مرسی osmaan جان
حرف نداره دوسش دارم![]()
بابا شما که استاد مايی من چه ريويو بنويسم ؟ راستش بلد هم نيستم بنويسم
يه سؤال : من راستش امروز سر کلاس داشتم صدا ضبط ميکردم و اينا ، ضبط صداش به نظر من خوب هست
با رکوردهای قبلی که دوستام کرده بودن من ازشون گرفتم مقايسه کردم بهتر بود
ولی يه مشکلی هست ، احساس ميکنم يکم جا ميندازه تو ضبط کردن
نميدونم چجوری بگم منظورم رو ، احساس ميکنم وقتی کلاس ساکت ميشه يا حالا هرچی ، دقيق نميدونم چجوری بگم
يکم جا ميندازه يعنی گوش که ميکردم ، يهو انگار ميپره جلوتر
نميدونم مشکل از چی هست
راستی osmaan جان برنامه واسه اين سراغ نداری بدی ما ؟ ازين برنامه های جانبی (مثلاً خودش نقاشی داره و ماشين حساب)
این به نظر میاد قابلیت silence detection باشه و اصلا یه مشکل نیست ... به این ترتیب که وقتی سکوت برقرار بشه ، ضبط رو متوقف می کنه و وقتی صدایی به گوش برسه ، دوباره راه میفته ... اکثر پلیرهای cowon این قابلیت رو دارن ... (امکان فعال/غیرفعال کردنش باید وجود داشته باشه)
دقیقا!
به نظر منم silence detection باشه و اگه این باشه هیچ مشکلی نیست که هیچ تازه خیلی هم خوبه و جاهایی که صدایی نیست رو ضبط نمی کنه و این خیلی خوبه.
سیمور جان بابت جواب ممنون
با سلام
دوست عزیز میشه بگی جریان نقشه چیه؟
ایا با فریم ویر جدید این قابلیت بهش افزوده میشه؟
این s9 کی مییاد تو ایران و امکاناتش چیه؟
با تشکر
سلام
به ورژن فیرم ور ربطی نداره در واقع مربوط به فلش میشه راحتتر بگم یه برنامه نقشه خوان هست که بر پایه فلش طراحی شده البته برای اینکه بتونیین یه نقشه جدید برای پلیر درست کنید باید از برنامه دیگه ای هم استفاده کنید که کار با اون هم راحته.
درمورد S9 هم فکر کنم یه مدتی هست که فروش جهانیش شروع شده البته مطمئن نیستم
امیدوارم به ایران هم بیاد البته با وجود امرتات احتمالش خیلی میره بالا، چون هرچی باشه تو همین مدت که نماینده cowon شده خیلی خوب عمل کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)