سلام
آقا ماهنوز منتظر اطلاعات شما هستیم ، مارو بیشتر منتظر نذارین
سلام
آقا ماهنوز منتظر اطلاعات شما هستیم ، مارو بیشتر منتظر نذارین
آقا من یه تاپیک زدم برای مقایسهی x1 با hd تا اینتوری بیشتر در مورداین دو غول اطلاعات کسب کنیم و اونارو بشناسیم خب خیلی از چیزا در مورد یه چیز هست که تا مقابل یه حریف قدرت مند قرار نگیره مشخص نمی شه پس یه سری هم به اونجا بزنید ونظر و اطلاعات خودتونو در این تاپیک در مورد این دو گوشی مطرح کنید
ممنون
برید ریویوی تاچ hd ببینید خیلی باحاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خيلي ازش تعريف كرده كلا اين جي اس ام آرنا خيلي هواي اچ تي سي رو داره هر چي ميزنه كلي ازش تعريف ميكنه، شما ريويوي دياموند و پرو رو هم بخونيد همينقدر ذوق زده شدهبرید ریویوی تاچ hd ببینید خیلی باحاله![]()
من يه خورده بهش مشكوكم![]()
دوستان سلام من موندم با کدو گارانتی بخرمش!؟! پرشین تله کام یا یاس؟ کدوم بهتره؟
سلام به همه
این چند خط رو از قول دوستان که توی یکی دیگه از فرومهای خوب ایرانی نوشته بودن
و touch HD خریده بودن مینویسم ..شاید به درد دوستان بخوره :
با گارانتی پرشین : یکسال اول اگه مشکلی پیدا کرد تعمیر اگه نشد تعویض و بعد از گارانتی هم گوشی یکسال بیمه
هستش.در ضمن پرشین یه سی دی آریو اقلیم ( مربوط به gps ) هم رو دستگاه میده که به گفته خودشون 30 تومان
ارزش پولی داره.
در ضمن مثل اینکه خدا رو شکر پک گوشی هم کامل هست.( مموری 8 گیگ رو هم داره...!!! )
موفق و پیروز باشید................
من یوم الشک هست...........دی
شاید گرفتمش ت همین هفته ها و تا امدن امنیا جدید منتظر میمونم تا امد این رو میفروشم امنیا می گیرم ........چون اگه الان امنیا بگیرم تا اون گوشی بیاد این ارزون میشه و من هم فقط باید یک انتخاب داشته باشم
بچه ها من 2 هفته هست که این گوشی رو دارم. اگه سوالی دارین در خدمت باشم !
من امروز تو نمایندگی htc باهاش کار کردم و خیلی باحاله ولی به نظرم ال سی اگه کوچیک تر بود بهتر بود
قیمت امروز هم 870 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)