اگه نميتوني از در رد شي طوري كه يه ديوار نامرئي مانع عبورت شده بايد بگم كرك بازي خرابه. از اينترنت كرك جديد رو دانلود و نصب كن. تو صفحات قبل توضيح دادم.
اگه نميتوني از در رد شي طوري كه يه ديوار نامرئي مانع عبورت شده بايد بگم كرك بازي خرابه. از اينترنت كرك جديد رو دانلود و نصب كن. تو صفحات قبل توضيح دادم.
باور کنید بازی The Lord Of The Rings the Return of the King از این بازی خیلی خیلی بهتر بود!!!به خودشون زحمت ندادن از قدرتهای سخت افزاری نسل جدید استفاده بکنن
سلام كسي لينك كرك سالم رو داره ، يكي دانلود كردم Adware داشت
Last edited by r2t; 01-02-2009 at 17:59.
واقعا راست میگی.حتی فن وفنون رزمیشم از اون کمتره.حرکات بدن و تیر کمونشم نسبت به اون خیلی ضعیفه.![]()
ولی به نظر من زمین تا آسمون با اون فرق میکنه.
من که کلی دارم حال میکنم
البته اول موریا گیر کردم که انگار باید کرک دانلود بکنم
منم اولش خیلی حال کردم ولی کمی که رفتم کم کم تکراری شد.البته مرحله هاش بهتر از اونه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خیلی حال کردم.
بازی رو در 2 قسمت تا آخر رفتم.
بعدشم لجندری هم قسمت اول رو رفتم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی سخت بود!!!!!!!!!!!!
راستی شما با چی حال می کنین من که با Mage از همه بیشتر حال می کنم از هیرو ها هم آراگون خیلی قویه!!
حتمی بازی رو روی لجندری برید وگرنه اصلا حال نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی لطف کنه کرک سالم خودشو آپلود بکنه
اونایی که من دان میکنم کار نمیکنه.
اول کد رو وارد کنین و سپس روی submit کلیک کنید تا دانلود شروع بشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)