میگم حالا کریسمس کی واسه تاریخ ما میشه؟؟؟؟؟؟
به جز فیفا دیگه بقیه تاریخ ندارن ای کاش بقیه هم داشتن تا دلامونو صابونب میزدیم.....
میگم حالا کریسمس کی واسه تاریخ ما میشه؟؟؟؟؟؟
به جز فیفا دیگه بقیه تاریخ ندارن ای کاش بقیه هم داشتن تا دلامونو صابونب میزدیم.....
یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.
یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.
فقط اصل نکته اینه که:اگه من با دیال آپ 13 مگ دان کنم،بعد کرک شده نباشه،بعد چی میشه؟ضمنا ورق کجا کرک نیست؟کامل اجرا میشه که؟یعنی میگه بخر،میگم بییییاه!بعد میگه کانکت شم؟میگم نه!بعد میره توش!نکنه توی بازی محدودیت غیر سنی داره؟چه جالب!متوجه نشده بودم!
Last edited by Arshia001; 29-10-2008 at 23:04.
World Series of Poker
Tetris
Asphalt 3
Café Solitaire 12-Pack
Hooked On: Creatures of the Deep
مطمئنم از هفته بعد ONE هميشه در صدر خواهد بود....![]()
الان میفهمم که تو مایه های رزمی-موبایلی هم استعداد دارم
یونس جون دمت گرم
رو n81 8gig خوب جواب داد
من كه مطمئن نيستم...تو اينكه بازيه خوبيه شكي نيس ولي...فك نكنم بيشتر از چند هفته در صدر باشه..
تازه اگه باشه..
در كل... منتظرم تا كرك شه![]()
چرا؟
مثلا" چه بازي ميخواد جاشو بگيره؟؟ آسفالت؟؟![]()
بازي هاي آسفالت 4 و Real Football 09 هم براي N-Gage مياد...
همچنين بازي رقص Dance Fabulous كه هم ميتونيد با آهنگ هاي خود بازي و هم آهنگ هاي خودتون كه تو گوشي داريد بازي كنيد...
توضيحات به زبان اصلي:
Today in Rome, Nokia announced a new first party N-Gage dance game for release in 2009. Called Dance Fabulous, it is an innovative mobile dance and music game where players are given freedom to create unique choreographies to all the music store on their mobile device. Players are emotionally connected to their music through avatars that they create, customize and control.
Other features include customizable male and female dancers, the ability to use any music stored on your device, and one-touch gameplay. Included with the game will be custom music created by legendary Eurythmics artist Dave Stewart and performed by up nad coming singer Cindy Gomez.
The game is being developed by Digital Legends and will be published by Nokia in 2009.
خوبه...تا حالا 15 عنوان براي 2009 معرفي شده....خيلي عاليه...
Last edited by Legend; 30-10-2008 at 11:32.
اویل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ همون رزیدنت اویل منظورت؟
ایول بابا
عکسی ازاش نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----
توی سایت ان گیج قسمت showroom پس چرا بازی های جدید رو نزاشته فعلا فقط ورمز و Sudoku رو زده Coming soon؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
اگه یونس جون زحمت بکشه تاریخ ورود هر کدوم از بازیها رو که میدونه به شمسی بده من نوکرشم..........
جفتش يكيه ديگه...عكساش تو صفحه هاي قبل هست...
ضمنا" متال گير رو يام رفت بگم...
هيچي معلوم نيست...همين ONE قرار بود 6 ماه پيش بياد كه تا الان طول كشيد...
فقط 2009...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)