و قیمت؟![]()
و قیمت؟![]()
پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مشاهده کنید:
آرمان جان این با چه گارانتی هستش و از کجا میشه پیداش کرد؟
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم بدون گارانتی!
توی بازار تهران پیدا میشه.
سلام به همگی
آقا من همین شنبه میخام برم بازار کامپیوتر ایران و هفت تا قطعه از جمله گرافیک 4870 بردارم !!
(( یعنی پنجشنبه شب رفتم بخرم ولی ساعت هفت و نیم شب رسیدم و به در بسته خوردم و کلی به خودم فحش دادم !!))
میخواستم بدونم تو اون خراب شده !! چه برند هایی از این گرافیک میتونم پیدا کنم ؟؟ خواهشا برند هارو با ذکر قیمت نام ببرید !!(( البته جای قیمت گرفتن اینجا نیست !! ولی من عجله دارم !!
))
خودم از برند کلاب club زیاد خوشم نمیاد !! چون خنک کننده جالبی ندارهsapphire رو چطور میبینید ؟؟ پیدا میشه؟
برای این گرافیک پاور 680 گرین کافیه دیگه ؟؟ ضمن اینکه برای دفع گرمای کلی سیستم یدونه از این کیسهای 85 تومنی گرین و یه خنک کننده tuniq tower 120 هم میخرم !! اینها رو دفع گرمای خود گرافیک هم اثر مثبت میذارند . درسته دیگه؟
ممنون محبتتون میشم اگه جواب این حقیر رو لطف کنید![]()
بدون گارانتی و با این قیمت!؟
راستی ما نمیتونیم خودمون بیاریم؟
یعنی وارد کننده انحصاری نداره!
اگه بشه خودمون بیاریم و تر بزنیم تو بازار!
نظر من روی his هست البته اگه بتونی پیدا کنیسلام به همگی
آقا من همین شنبه میخام برم بازار کامپیوتر ایران و هفت تا قطعه از جمله گرافیک 4870 بردارم !!
(( یعنی پنجشنبه شب رفتم بخرم ولی ساعت هفت و نیم شب رسیدم و به در بسته خوردم و کلی به خودم فحش دادم !!))
میخواستم بدونم تو اون خراب شده !! چه برند هایی از این گرافیک میتونم پیدا کنم ؟؟ خواهشا برند هارو با ذکر قیمت نام ببرید !! (( البته جای قیمت گرفتن اینجا نیست !! ولی من عجله دارم !!))
خودم از برند کلاب club زیاد خوشم نمیاد !! چون خنک کننده جالبی نداره sapphire رو چطور میبینید ؟؟ پیدا میشه؟
برای این گرافیک پاور 680 گرین کافیه دیگه ؟؟ ضمن اینکه برای دفع گرمای کلی سیستم یدونه از این کیسهای 85 تومنی گرین و یه خنک کننده tuniq tower 120 هم میخرم !! اینها رو دفع گرمای خود گرافیک هم اثر مثبت میذارند . درسته دیگه؟
ممنون محبتتون میشم اگه جواب این حقیر رو لطف کنید
اگه His رو پیدا کردی نیاز به case نداری
ولی کلاً 4870 مشکل گرمایی نداره
هرکی می خواهد ATI بخرد به چیزی جز sapphire فکر نکنه قیمت 4870 X2 هم 760 تومانه کیفیت اول جهانی ATI را تولید می کنه و بزرگترین شریک ATI هستش و اولین چیپ این سری رو کارت گرافیک این شرکت رونمای شد و این برند مال شرکتی می باشد که برند Zotac بزرگترین و بهترین تولید کننده nVidia!!!!!!!!!! محسوب می شود به همین علت که ATI تولید می کند اسم Zotac تو لیست نیست Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
این قیمت رو از کجا آوردی ؟هرکی می خواهد ATI بخرد به چیزی جز sapphire فکر نکنه قیمت 4870 X2 هم 760 تومانه
اصلاً بالاتر از 700 به درد نمیخوره
his 4870 x2 650
club 4870 x 2 640
قیمت نگفتی رفیق !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)