آره حرف زدنش اعصابو به هم میریزه>>>>میگه هه اه هه فریده>>>هه اه هه بابا
فرامرز قريبيان ( پدر )
افسانه بايگان ( مادر )
پوريا پورسرخ ( مسعود )
مهراوه شريفي نيا ( فريده )
ليندا كياني ( معصومه )
رحيم نوروزي ( دوست مسعود )
آره حرف زدنش اعصابو به هم میریزه>>>>میگه هه اه هه فریده>>>هه اه هه بابا
نگرفتی دیگه! من خودم ضد عربم. ولی خوب اسمش توو فیلم اینه دیگه!!!!
حاج رضا توو بیابون معنیش اینکه داره ربا می کنه! خودشم نمی دونه! که معصومه به نرجس گفت سرشون داد بزن!
قسمت دیشبی نسبت به بقیه بهتر بود،نه؟!
فقط اون تیکه اش که فریده رفت پیش حاج آقا سرمد،من گفتم الآن تموم میشه تا بیننده ها رو منتظر نگه داره!
عجیبه که همه تیکه های حساسشو پخش کردن،این نشون میده که سیروس مقدم میخواد خلاف جهت رودخونه حرکت می کنه
همون طور که سعید هم گفت،
اون ملاهه چه موزماری بود
جواب سوال افسانه بایگانو نمی دونست(همون جایی که حاج رضا رو دیده بود)،الکی گفت:مگه نگفتم سوالاتونو واسه کسی مطرح نکنین؟!!!!!!!!
این پور سُرخم که
داره كم كم فيلم با حالي ميشه! امشب كه خيلي باحال بود مخصوصا اون صحنه كه زنگ زد فريده به حاجي! كف كردم!
من از اينش حرص ميخورم كه خانواده بي خيالي هستند پور سرخ ميدونه كه باباش از موضوع خبر داره انگار نه انگكار ،حاجي ميدونه پورسرخ يه زن ديگه داره انگار نه انگار
همچين انگار نه انگار هم نبودا!!
نه خوشم اومد
دارم امیدوار میشم به فیلمای ماه رمضون
قشنگ شده فیلم
آقا میگم شبای قدر هم میدش ؟
چرا امشب نداد این فیلمو؟!؟!؟!؟!؟!؟!
فیلم بدی نیست، بیشتر مکالمه های پوریا پورسرخ و اون دختره(شریفی نیا) خوشم میاد...
ولی دختره خیلی زرنگ، پسره هم خیلی ساده
نمیدونم چی میشه!!!!
این سریال را در این روزها پخش نمیکند؟
من این سریال را فقط به خاطر فرامز قریبیان ان هم گهگاه دنبال میکنم...
قریبیان خوب داره بازی میکنه اما با نرجس گفتنش اعصابم خورد میشه!
این پوریا پور سرخ حرف زدنش من را کشته چرا اینقدر نفس نفس میزنه؟
تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» با حضور بازيگران جديد ادامه دارد.
مهران رسام كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» را بر عهده دارد با بيان اين مطلب گفت: تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» هنوز به پايان نرسيده و ما همچنان مشغول تصويربرداري هستيم.
وي افزود:در خلال كار و طي همين روزها چند بازيگر جديد نيز به كار خواهند پيوست كه البته هنوز به طور كامل اسامي آنها مشخص نشده است.
به گفته «رسام»، تصويربرداري اين مجموعه تا روزهاي پاياني ماه مبارك رمضان ادامه خواهد داشت.
بنابر اين گزارش، سريال «روز حسرت» در شبهاي ماه مبارك رمضان ساعت 22:10 از شبكه اول سيما پخش ميشود و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان، مهرآوه شريفينيا، پوريا پورسرخ، ليندا كياني، رحيم نوروزي و... در آن ايفاي نقش كردهاند.
«روز حسرت» داستان خانم وكيلي را به تصوير ميكشد كه به همراه خانواده خود زندگي آرامي را سپري ميكند تا اينكه يك شب خواب عجيبي ميبيند و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)