سلام
مثل ویندوز ویستا راحت آپدیت میشه ؟ یا هر ورژن جدید میاد باید اینو پاک کرد و ورژن جدید رو دانلود کرد ؟؟ ممنون میشم ؟؟
سلام
مثل ویندوز ویستا راحت آپدیت میشه ؟ یا هر ورژن جدید میاد باید اینو پاک کرد و ورژن جدید رو دانلود کرد ؟؟ ممنون میشم ؟؟
نه دوست عزیز..نسخه ها ازمایشی هست و فکر نکنم با update بتونید به ورژن جدیدتر برید....
جدیدترین نسخه ها در این تایپیک قرار میگیره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام خدمت همه ی دوستان
چرا مایکروسافت ایکن ها رو اینقدر درشت میزنه ؟
به نظر شخصی بنده اگر بخواد از همین اینتر فیس استفاده کنه دوباره مثل ویستا شکست میخوره
چون همه ی مردم از ظاهر سبک و اسان اک پی استفاده میکنند , این محیط رو دوست ندارند
یه سوال داشتم ؟
ایا میشه ویندوز 7 که الان در بازاربه طور ازمایشی هست رو به جای سیستم عامل اصلی استفاده کرد ؟
اگر جوابتون نه هستش دلیلش رو بگید با تشکر
Last edited by mehran_286; 27-12-2008 at 08:27.
سلام
منم با آقا مرتضی موافقم
منم از بس شنیده بودم ویستا خوب نیس حتی به بار هم نصبش نکردم.
تابستونی دلم میخواست واسه یک بار درست و حسابی با ویستا آشنا شم.یکی از دوستان گفت یک بار نصبش می ارزه ولی زود پاکش میکنی.
الان حدود 5 ماه که نصب کردم و کلی باهاش حال میکنم
تقریبا میشه گفت 99 درصد نرم افزارهایی که من میخوام را پوشش میده.
منم عمرا به ایکس پی بر نمیگردم.به شما هم توصیه میکنم اگه سخت افزارتون خیلی قدیمی نیس امتحانش کنید
شاید مشتری شید!
من یه مجموعه لرد دارم که نوشته کدوم نرم افزارها توسط ویستا قابل قبوله که اکثرا هم هستن
آیکن ها با گزینه ویو دسکتاپ کوچک میشه.
ویندوز 7 میانه ویستا رو با نرم افزار ها و سرعت xp رو قراره درست کنه.ضمنآ تا نسخه کامل نیومده این نسخه بتا قابل اعتماد نیست.چون خیلی مشکلات داره.
کسی خبر داره که ساختش تو چه مرحله ایی قرار داره و کی نسخه نهاییش آماده میشه؟
در نخستین ساعات سال جدید میلادی، سایت ها و انجمن های روسی و چینی تصاویر مربوط به ویندوز 7 نسخه آزمایشی اول (نگارش 7000) را منتشر کردند.
با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانید این تصاویر را که از فایل 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD دریافت شده اند مشاهده نمایید.
پیش بینی می شود در همایش CES 2009 که در ماه ژانویه توسط مایکروسافت برگزار می شود، نسخه آزمایشی اول ویندوز 7 رسماً معرفی گردد.
منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نقل از Neowin.Net)
![]()
این ویندوز 7 نذاشت لپ تاپ بگیرم... باید منتظر بشم تا روی لپ تاپ ها هم بیاد...
این درسته که تو 7 ثانیه بالا میاد؟
7 ثانیه که نه...15 ثانیه...
گفتن میخوان روش کار کنن ولی هنوز همچین چیزی نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)