سلام دوست عزیز دیکشنری های که تو قسمت جاوا معرفی شده روی گوشی شما اگه جاوا ساپورت کنه اجرا میشـــه
قسمت درخواســـت برنامه های کاربردی هم یه نگاهی بنداز دوستان زیادی درخواست دادن ...
موفق باشید!![]()
سلام دوست عزیز دیکشنری های که تو قسمت جاوا معرفی شده روی گوشی شما اگه جاوا ساپورت کنه اجرا میشـــه
قسمت درخواســـت برنامه های کاربردی هم یه نگاهی بنداز دوستان زیادی درخواست دادن ...
موفق باشید!![]()
موبایل من کتبی که با پرنیان درست شده را خیلی طول میکشد تا باز کند چرا؟
حافظه موبایل و کارت هم فضای خالی زیادی دارد!
سلام دوستان یهمشکلی داشتم که نمیدونم جاش رو درست اومدم یا نه !!! خلاصه ببخشید
من یه گوشی S700I دارم که GPRS رو تازه روش فعال کردم ! و کار هم میکنه ! ولی هر برنامه ی مسنجری رو که روش میندازم کار میکنه ولی وقتی که میپرسه اجازه میدی برنامه از اینترنت استفاده کنه ؟ ok میکنم یه کمی سرچ میکنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و اررور میده نمیدونم مشکل از کجاست اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ضروریه :(
ممنون
آقا من مدتها تو کف این مشکل بودم الان حل شد! بلاخره تونستم یه کتاب رو درست ران کنم
مرسی![]()
![]()
دیگه این 5310 هیچی کم نداره![]()
ebuddy رو امتحان کردی؟ خیلی خوبه حتما" جواب میده، فقط با خود گوشی یه آی دی بساز بعد میتونی به yahoo , msm , ... کانکت بشی
با اون هم امتحان کردم ولی به کانکتشن وصل نمیشه !!!
سلام دوستان .
میدونین چطوری میشه قفل گوشی N73 رو باز کرد ؟
کدش رو گم کردم![]()
داخل setting گوشی یه آپشن هست که بقیه برنامه هارو با تنظیم GPRS همخوانی میده باید اون رو ست کنی، تا این کارو نکنی با هیچ برنامه ی دیگه ای هم بجز خود باروزر گوشی نمیتونی از GPRS استفاده کنی...
دوستان میتونی دیک برنامه چت معرفی کنید که در حال حاضر کار کنه؟
چون الان هرچی دارم نه با ایرانسل کانکت میشه نه با همراه اول
دوست عزیز برا منم تازگی همینجوری شده نمیشه کانکت شـــد
خیلی از برنامه ها رو امتحان کـــردم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)