تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما هر کاری کریدیم نشد نمیخواد به من یاد بدی من خودم دارم کار میکنم بیا ما اینطور گوشی ها زیاد میارن بیا هر کاری تو گفتی من میکنم اگه جواب داد من شاهرگم رو میزنم دوربین نمیسوزه به عمل ظربه شدید قاطی میکنه البته بعضی هاشون هم با فلش درست میشه مثلا مال یک از دوستان عکس میگرفت ذخیره نمیکرد با فلش درست شد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این شما هستین که خیلی تعصب دارید که ائل فکر نمی کردید بدنه 5610 ضد خش باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

دوست عزیز بدنه k800 هم مخملی و ضد خش هست.
    دوستان میدونید چی ادمو حرص میده ؟
    اینکه با یه ادمی بحث کنی که فقط از روی تعصب از یه گوشی (که انگار سهامدارش هست) طرفداری کنه.بحث کردن با چنین ادمهایی همانند اب در هاون کوبیدن است.حالا این هیچ ،از یه طرف میاد میگه من دیگه در این بحث شرکت نمیکنم.بعد میاد دوباره پشت هم پست میده.خب اگه میخوای پست بدی همه حرفاتو تو یه پست بزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sirhector300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سرزمین پدری من دزفول قهرمان

پيش فرض

آقا بحث تموم شد و رفت
    دوربین VGA سامسونگ E250 و سونی اریکسون w200 و همچنین نوکیا 6600 از همه ی دوربین ها حتی 8 مگاپیکسلی ها بهتر هستن.
    خداییش قاضی خوبی هستم
    دیگه کسی رو حرف قاضی حرف نزنه لطفا وگرنه از دادگاه اخراج میشه
    نه کسی بگه کا 800 بهتره نه ان73 و نه 5610 فقط و فقط گوشی های مذکور
    یا حق

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا بحث تموم شد و رفت
    دوربین VGA سامسونگ E250 و سونی اریکسون w200 و همچنین نوکیا 6600 از همه ی دوربین ها حتی 8 مگاپیکسلی ها بهتر هستن.
    خداییش قاضی خوبی هستم
    دیگه کسی رو حرف قاضی حرف نزنه لطفا وگرنه از دادگاه اخراج میشه
    نه کسی بگه کا 800 بهتره نه ان73 و نه 5610 فقط و فقط گوشی های مذکور
    یا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته این مقایسه تا حدودی نامردیه بهترین 3.2 سونی رو دارین با 5610 مقایسه می کردین ولی در روز کیفیتش به 5610 نمیرسید در تاریکی و جاهای بسیار کم نور از 5610 بهتر بود ولی اگه بخوایم با گوشی های هم سطح 5610 مثل k770 و t650 مقایسه کنیم 5610 برنده در هر شرایط قبول دارین؟ من دیگه خسته شدم از این بحث برای بار اخر میگم در روز و جاهایی که کمی نورکم هست 5610 در تاریکی مطلق و جاهای بسیار کم نور k810 من k800 نداشتم ولی k810 داشتم فکر نکنم دوربینشون چندان باهم فرقی داشته باشند در ضمن فیلمبرداری 5610 خیلی قویتر از k800 یا 810 هست دوستان شما هم این حرفهارو قبول دارین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عکس هایی که من گذاشتم هم همه چیزو نشان داده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

Punisher_2008
    در مورد LCD :
    من نميتونم قبول كنم كه LCD 5610 از مال K800 بهتره
    در ضمن اونايي كه شما گفتين n95 و ... كيفيت تصويرشون از كا800 كمتره
    حالا 5610 فوقش ميتونه مساوي با كا800 باشه
    اون 16 ميليون رنگ هم بدرد عمش ميخوره چون در خيلي از گوشيهاي نوكيا اينجوري هست در حالي كه كيفيت و وضوح تصويرشون از كا800 كمتره ...
    در ضمن تصوير كا800 هم جلو خورشيد خوبه (منظور شما طوري ميگين مال 5610 بهتره كه مثلا مال كا800 افتضاحه)

در مورد باطري :
    قبول كن كه گوشيهاي كشويي و تاشو عمر باتريشون كمتر از بقيه هستند
    حالا شما ميگين 5610 با باتري فلان ... قول ميدم اگه 2 ساعت باهاش مكالمه كني باتريش بچزه ...
    بيشتر گوشيهاي مدل بالاي نوكيا عمر باتريشون در حال مكالمه كمتره
    در حالي كه من با كا800 با باتريش ميتونم 7 ساعت مكالمه كنم

در مورد صداها :
    طبيعي هست كه بلندي گوشي موزيكال از گوشي كمرافون بايد بيشتر باشه
    ولي كيفيتش از كا800 پائينتره (تو پارانتز ميگم كيفيت)
    كيفيت هندز فري هم نميدونم 5610 را تست نكردم ولي كا800 بعد از هك خيلي عالي ميشه حالا مقايسه اين قسمت را ميزارم بعهده دوستان
    و همچنين كيفيت ايرفون كا800 خيلي بهتر 5610 و مابفي گوشيهاي نوكيا هست

در مورد خراب شدن دوربين :
    بزار يه چيزي بگم اينكه ميگي تعميركار موبايل هستي و ... لافه
    بگم چرا ؟
    خوب ميگم
    كا 800 در حال حاضر پر فروشترين گوشي در ايران هست
    خوب طبيعي هست كه كا800 خراب هم خيلي مياد سراغ تميركار
    و 5610 كه خيليها حتي اسمش هم نشنيدند و فروشش در قياس با كا800 قابل مقايسه نيست طبيعتا كمتر تو تميركارهاي موبايل به چشم ميخوره ...
    دوربينش هم همينجوري الكي الكي فوري خراب نميشه
    در مورد اينكه گوشي شما از موتور افتاده و فلان اين بسگي داره به اينكه موقعي كه ميفته زمين كدوم قسمت گوشي و با چه زاويه اي به چه نوع زميني برخورد ميكنه ...

در مورد قيمت :
    شما كه ميگين كا800 طرفاي جنوب 150 تومنه خوب مطمنا 5610 هم اونجا ازرونتره
    و اين طرف يعني طرفاي بانه هم شايد از 150 تومن هم ارزونترشو بشه گير آورد
    تازه يه چيزي همه ميدونند كه گوشي تو مرز ارزونتره
    اين يعني چي ؟
    يعني قاچاق مياد و ارزونتره
    وقتي قاچاق مياد خوب حتما ايراد دارند
    اين گوشيهايي كه قاچاق مياند همشون گوشيهايي هستند كه از گارانتي برگشتند(در كشورهاي اروپايي)
    ايرادشون هم اين نيست كه مثلا ال سي دي خراب باشه و يا صداش خراب باشه و ...
    ايرادهايي دارند كه بعدا معلوم ميشند ...

من دیگه خسته شدم
    فكر نكنم شما خسته بشين

9. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما تاحالا 5610 دیدین؟ lcd 5610 در مقابل k800? واقعا خنده داره ال سی دی که توانایی نشان دادن بیش از 16 میلیون رنگ رو دارید با 256 هزار مقیسه مکنید زیر نور افتاب کواک میکنه مثل 5700 نیست کمی سیاه سفید بشه کاملا واضح هست در مورد n95 دوست عزیز او چون ال سی دیش بزرگتره فکر میکنید k800 بهتره ال سی k800 کوچیکه هرچی عکسا وچیکتر باشن کیفیتشون بهتره دوست عزیز . در مور قاچاق دوست عزیز هر کسی میدونه حتی تازه وارد گوشی باز شده رو تشخیص میدن حتی یک کدی هست حفظ نیستم اخرید تاریخی که گوشی باز شده و فلش شده رو نشون میده لطفا چشم بسته تصمیم نگیرید گوشی ها میان اینجا از اینجا تا تهران کرایه میخوره همینطور کمی هم سود فروشنده کمی قیمت بالاتر میاد در مورد باطری بیا 5610 من عادت دارم موسقی زیاد گوشی میدمم مخصوصا بازی های جاوا زیاد میکنم 2 روز میگیره اگه استفاده نکنم 4 تا 5 روز بازم میگم چشم بسته تصمیم نگیرید شما بیان من 2 تا 5610 میزارم جلوتون شما که فکر میکنید گوشی باز حرفیه هستید هر دو گوشی یک شکل هردو ساخت مجارستان با یک ورژن اگه تونستی بفهمیکدون اصله کدو تقلبی؟ عمرا بفهمی مگر اینکه روشن کنی و دوربین .صدا . و......... رو چک کنی صدا و دوربین در تقبلی بیسیار پایین هست همینطور در مقابل کوچکترین ضربات خراب مشیه مثل خود گوشی های چینی که یک بار از دستت میوفته ال سی مشکنه k800 چو ال سی دیش از n95 کوچیکتر تراکم پیکسل بیشتر فکر میکنی بهتره ولی در کلیپ ها و زیر نور خورشید در مقابل اینا هیچی نیست من هیچ وقت طرف یک گوشی رو الکی نمیگریم من 2تا گوشی دارم یکی 5610 و یکی 5700 چرا از5700 چیزی نمیگم چون تقلبیش خیلی کم ولی 5610 تقلبی زیاد داره مخصوصا وقتی تازه امده بود همه ازش بد میگفتند میگفتتد هنگ میکنه اشغاله بابا اشغال بهتون انداختن من گفتم دوربین همینطور الکی خراب میشه؟ من گفتم ضربات شدید اونم وقتی به پشتش فروش k800 هم بیشتره چون ارزونتره nokia کلا زیاد افت نمیکنه به خدا با چشمه بسته حرف زدن ابروی خودتو میبری در مورد hands free هم 5610 خیلی سر تر هست ولی حال کردم در مورد صدا اینو قبول کرید 5610 قوی تر از k800 منم قبول کردم دوربین k800 حرفه ای تر از 5610 هست ولی در روز کیفیت و شفافیت 5610 بالاتر ولی در شب k800 برندست

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این عکس از دوتا 5610 هر دو خاموش هستند بیبین میتونی تشخیص بیدی کدو اصله کدوم تقلبی
    این دوتا عسک جدا از هم:
    5610 اول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5610دوم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یک عکس 2تاشون کنار هم:

اینم عکس از پشتون که نشوته ساخت مجارستان:

خب حالا بگین کدوم اصله تا بعد 2تا عکس بزارم خودتون بیبینید کیفیت 5610 اصل در مقابل تقلبی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •