نه بابا توقیمتش......
نه قیمت اگر ثابت بشه دیگه بالا پایین نمی ره ، برا n82 قیمتی حدود 300 تا 320 پیش بینی میکنم ( 2 سال بعد ) و برای 87 هم 350 تا 380 ( 6 ماه بعد ) ( مثلا الان 78 از 480 اومد به 380 ولی گوشی جدیدی نیومد )
به نظر شما نوکیا میاد ورزن جدید ان82 وان78مثلا موزیک ادیشن یا.... را دوباره بزنه؟؟؟؟
نه دیگه این کارا خز شده ، نوکیا سه بار این کارو کرد هر دو بارش موجب ضررش شد ، یک بار اونم فقط n73 چون واقعا n73 معمولی آشغال بود تونست درست موزیکشو جا بندازه .
ولی احتمال میره که 8 گیگ برای این گوشیا بیاد برای 82 که احتمالش ضعبفه ( خیلی وقته اومده و مشکلی نداشته ) ولی باری 78 آره
موفق باشی
فکر نمی کنم مدل 8 گیگ واسه 78 عرضه بشه
چون اگه فرار بود این کار انجام بشه مثل ان 81 خیلی زودتر معرفی میشد
نکته ی دیگه اینه که این گوشی مموری 8 گیگ رو براحتی ساپورت میکنه
و قیمت مموری 8 گیگ خیلی پایین اومده و واسه عموم بصرفه شده
نکته دیگه اینه که دیگه 8 گیگ داره از مد خارج میشه و شرکت ها مدل های آن برد 16 گیگ رو
با 8گیگ عوض دارن میکنن و 8 گیگ داره از دور خارج میشه(بصورت آن برد)
من N78 دارم ، فوق العادس قيمتش هم مناسبه!
ديروز 350،000 تومان خريدم!
با سلام خدمت همگی....
دوستان مجید جان یونس جان علی جان وe.khafanجان و.....
من دارم شنبه یه ان 82 بخرم یعنی انتخابمو کردم....
حالا ببخشید میدونم این سوالا تکراریه در حد موهای سرم ولی:
1.رنگ سیاه ونقره ایش باهم فرقی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه یارو گفته معلوم نیست چه رنگی باشه....
2.این سری جدیدا چی باید تو جعبش باشه؟؟؟؟؟؟
3.یکی دوتا از راهای مشخص شدن اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو اگه نیازم و لازمم میشه بگید.......
4.اگه هم نکته ای هست که خودتون باید اضافه کنید زحمتش رابکشید.............
از همگیتون ممنوم یه دنیا ممنون خواهش میکنم هرچه زودتر همگی نظراتون رابگید که شنبه با خیالی را حت سراغ موبایله برم.........
راستی قیمتش هم میگه حدود420 .خوبه به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه ....
1- نقره ای و مشکی هیچ فرقی با هم ندارن ....
2-سری جدید رو نمیدونم ولی اونی من خریدم اینا تو جعبش بود: کابل TV- کابل USB - سی دی Pc suite - هندزفری-شارژر- رم 2گیگ که تو خود گوشیه - دفترچه راهنما(احتمالا دو تاست)- خشاب رم(همونی که رم رو میذاری توش)- همینا ---- شایدم چیز دیگه ای داشته باشه که من یادم رفته بگم -------
قیمتش هم خیلی خوبه .....
دسست درد نکنه مجید جان ایشالا جبران کنم .....
پس شنبه با سوالات بیشتر مزاحم همگی میشم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)