تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 248

نام تاپيک: کلوپ جی 810

داره خودمونی میشه مهرداد3296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دو روز پیش این گوشی رو از پاساژ علا الدین خریدم ،باگارانتی میکروتل
    و تا الان با دو مشکل اساسی در این گوشی بر خوردم
    یکی اینکه آنتن دهی این گوشی نسبت به گوشی قبلیم خیلی ضعیفتره(گوشی قبلیم w800 بود )
    یکیم اینکه موقع مکالمه صدای طرف مقابل واضح نیست و یه جورایی صداش خفه هست وطرف مقابل هه صدای منو بصورت واضح نداره
    می خواستم ببینم که کسایی که G810 دارن تا حالا به این مشکلا بر نخوردن
    ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد گرافیکش من بازی تامب رایدر که گرافیک بالایی داره روش نصب کرد م بدون هیچ مشکلی.
    میشه بگی این بازی رو از کجا باید دانلود کنم
    راستی بازی با کیفیت دیگه که به این گوشی بخوره نمیدونید از کجا باید پیدا کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه بگی این بازی رو از کجا باید دانلود کنم
    یه سی دی که بازیهای مخصوص گوشیهای 3rd بود خریدم که توش کلی بازی و نرم افزار بود از اون تو نصب کردم
    یکی اینکه آنتن دهی این گوشی نسبت به گوشی قبلیم خیلی ضعیفتره(گوشی قبلیم w800 بود )
    یکیم اینکه موقع مکالمه صدای طرف مقابل واضح نیست و یه جورایی صداش خفه هست وطرف مقابل هه صدای منو بصورت واضح نداره
    نه آنتن دهیش هیچ مشکلی نداره شاید داری از روی اون خونه ها که گوشی نشون میده داری قضاوت می کنی
    شاید هم حساس شدی
    در مورد کیفیت صدای مکالمش که واقعاً محشر
    یه نگاه به پست بالام بکنید و حالا یه نگاه به متن پایین بکنید که ترجمه ی سایت موبایل ریویو هستش که درسایت عصر نوشتن نوشته شده.
    این محدودیت مال برنامه های نصب شده روی گوشی هست که واقعاً یک دهم برنامه گارمین کارایی نداره شما وقتی یه نرم افزار حرفه ای مثل گارمین نصب می کنی دیگه هیچ نیازی به اون چند تا نرم افزار نداری
    برای بهره گیری از نقشه های درون دستگاه حتما اتصال اولیه به ماهواره لازم است، به بیان دیگر برنامه تا مشخص نشدن موقعیت فعلی شما اجازه استفاده از نقشه ها را نمی دهد
    این یه امر طبیعی ولی بازهم مشکلی نیست شما می تونید یه بار که وصل شدی یه نقطه رو به عنوان my location انتخاب کنی بعد هروقت خاصی می تونی نقشه رو به صورت offline نگاه کنی ولی نمی دونم این چه کاری هستش چرا از نقشه های جاوا استفاده نمی کنی در کل با حساسیتی که شما داری من قویاً پیشنهاد می کنم نوکیا بخر کسایی گوشی غیر از نوکیا می خرن که منطق خاص خو دشون رو دارند.
    راستی ال سی دی گوشی شما لرزش نداره ؟
    نه لرزش نداره یه لرزش خیلی خفیف مخصوصاً از زوایای خاص یا اینک همزمان به گوشی و یکجای دیگه نگاه کنی لرزش طبیعی

4. 4 کاربر از romy007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه نکته خیلی مهم توی این گوشی اینه که این گوشی که الان تو بازاره سری آلفا هستش و برای تست و بعضی از مشکلاش تو سریهای بعد یا آپدیتهای جدید از بین میره . مثلاً یه مشکلی که خود من دارم اینکه هر وقت به ماهواره وصل میشم ساعت گوشی یه ساعت میاد عقب.البته باید تست کنم اگه time zone جدیدی به گوشی معرفی کنم غیر از تهران باز هم این مشکل پیش میاد ، البته هنوز مطماً نیستم مربوط به جی پی اس باشه یا نه ولی حدسم اینه . البته تو بعضی از گوشی های نوکیا این مشکل وجود داشت که اگه auto update رو غیر فعال می کردی درست میشد که مربوط به تنظیمات network f,n تو این گوشی این امکان یعنی فعال کردن به روز کردن ساعت از طریق نتورک رو داره ولی هیچ تنظیمی برای به روز کردن ساعت از طریق ماهواره من توش پیدا نکردم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میشه آقا مهیار بگی این برنامه Core Player که نیازی به ساین کردن نداشته باشه رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

7. این کاربر از مهرداد3296 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ميشه بگي اين بازي رو از کجا بايد دانلود کنم
    راستي بازي با کيفيت ديگه که به اين گوشي بخوره نميدونيد از کجا بايد پيدا کنم؟
    اينجا عضو شو بازي و برنامه زياد داره حتي ميتوني مثل گوشي من جي پي است رو راه بندازي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه نکته خيلي مهم توي اين گوشي اينه که اين گوشي که الان تو بازاره سري آلفا هستش و براي تست و بعضي از مشکلاش تو سريهاي بعد يا آپديتهاي جديد از بين ميره . مثلاً يه مشکلي که خود من دارم اينکه هر وقت به ماهواره وصل ميشم ساعت گوشي يه ساعت مياد عقب.البته بايد تست کنم اگه time zone جديدي به گوشي معرفي کنم غير از تهران باز هم اين مشکل پيش مياد ، البته هنوز مطماً نيستم مربوط به جي پي اس باشه يا نه ولي حدسم اينه . البته تو بعضي از گوشي هاي نوکيا اين مشکل وجود داشت که اگه auto update رو غير فعال مي کردي درست ميشد که مربوط به تنظيمات network f,n تو اين گوشي اين امکان يعني فعال کردن به روز کردن ساعت از طريق نتورک رو داره ولي هيچ تنظيمي براي به روز کردن ساعت از طريق ماهواره من توش پيدا نکردم.
    آقا ايول ماله من هم هر موقع وارد جي پي اسش ميشي 1 ساعت مياد عقب . ولي فکر نميکردم که ماله جي پي اس باشه . به احتمال زياد ماله همينه. متاسفانه گزينه اتو آپديت نداره که غير فعالش کنيم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام اقای مهیار تو جعبه گوشیت وقتی خریدی چیا بود؟
    فیلم برداریش با qvga فرم 120فرم در ثانیه هست؟
    gpsبعد 2هفته از کار میوفته؟

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه .... و به خصوص مهيار عزيز ...

من حسابي موندم بين دوراهي واسه خريد گوشي ... G810 يا N82 .... البته کمي تا قسمتي دلم با G810 هست !!!

من چند وقته که دارم روي G810 تحقيق ميکنم !!! نتايج تحقيقاتم شده يه سري سوال ... که اگه لطف کنيد و با حوصله بهشون جواب بدين .... خيلي ممنون ميشم

1- GSMArena گفته که فلش زنون G810 نااميد کننده است !!! ... آيا واقعا اينطوريه ؟ ... در مقايسه با فلش N82 کارش چه طوره ؟

2- مروري که GSM.ir داشته .... گفته :
    در نگاه اول کلید ها بزرگ و فاصله ی بین آنها خوب به نظر می رسد کلید ها سخت و محکم هستند و وقتی از کلید های 5 و 8 که در داخل کاور فلزی قرار گرفته اند استفاده کنید این شکل به خوبی احساس می شود فشار دادن این کلید ها سخت است و امکان اشتباه در آن زیاد است
    ايا درسته ؟

3- اسلايد G810 هنگام باز و بست کردن که صدا نميده ؟؟؟

4 - مهمترين مورد !!! G810 راحت نرم افزار هاي جاوا و نرم افزارهاي سيمبين را قبول ميکنه يا نه !!! ؟

5 - واسه G810 تم گير مياد ؟

6- GSMArena ....طوري در مورد GPS اين گوشي حرف زده ... که گويا کيفيت خوبي نداره !!!
    .... در عمل کيفيت GPS .. اين گوشي چه طوره ؟

7- GSM.ir ... ميگه :
    GPS
    قابلیت GPS در این گوشی بسیار شبیه GPS در گوشی های i550 و i560 سامسونگ است . از آنجا که G810 دارای پلات فرم S60 است انتظار می رود دارای برنامه Nokia Maps باشد اما سامسونگ برای این گوشی برنامه Navigon را در نظر گرفته است . البته برنامه Google Maps 2.0 نیز از جمله نرم افزارهایی است که قابلیت کار با این نوع GPS را دارد . به هر حال G810 دارای نرم افزار Navigon 6.27 همراه است که برای استفاده از آن باید گوشی را به PC متصل کرده و نقشه های مربوط به این نرم افزار را دانلود و سپس نصب کنید . در گوشی های نوکیا این نقشه بصورت پیش فرض روی گوشی نصب شده اند البته برای افرادی که با گوشی های سری 60 و نحوه نصب برنامه آشنا هستند کار با G810 سخت نیست . اما تازه کارها با مشکلاتی روبه رو خواهند شد .
    اين نرم افزارهايي که ميگه ... از کجا گير مياد ؟ .... و اين مشکلاتي که ميگه واسه تازه کارها ممکنه پيش بياد چي هست ؟ راه حل هاشون چيه ؟

8- کيفيت صداي G810 چه طوره ؟ ( مطمئنا از N82 خيلي بهتره .... اما قابل مقايسه با N73 موزيکال هست يا نه ؟ )

9- اين سوال را به نظرم قبلا توي اين تاپيک ديدم !!! اما اگه ممکنه يه جواب کوتاه بدين ... اينکه GSMArena ميگه زوم اپتيکال کيفيت عکس را پايين مياره
    Optical zoom reduces picture quality noticeably
    .... واقعا درسته ؟

10- از review هاي مختلف اينجور استنباط ميشه که کيفيت فيلمبراداري G810 خيلي خوب نيست ؟ .... ميشه يکي يه نمونه بزاره ؟ .... واقعا کيفيت فيلمبرداريش خيلي بده ؟
    افکتها و ويرايشهايي که گوشيهاي سري N نوکيا ميتونند روي فيلمها انجام بدند ... در G810 هم امکانش هست ؟

11- من توي نظرات GsmArena در مورد G810 ميديدم که بعضي ها از اينکه نميشه message tone را عوض کرد ابراز نگراني ميکردند !!! .... اين درسته .... واقعا نميشه message tone را عوض کرد ؟؟؟

دوستان پيشا پيش از جوابهاتون ممنونم ....
    Last edited by NikYar; 14-09-2008 at 22:23.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خیلی ببخشیدا یه سوالیی میکنی که واسم خیلی جالبه :d

آخه اینم شد سوال : واسه جی 810 تم گیر میاد یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب سامسونگ دهنش سر....یس شده سیمبین گذاشته روی گوشی که شما تم و برنامه نصب کنید بعد آخرش این سوال رو میکنید ؟

فلاش این گوش عالیه . حتی با بالابردن ایزو شما میتونید از فاصله های 4 الی 5 متری هم با فلاش عکس بگیرد.

دکمه های 8 و 5 یذره کوچیک تر از بقیه هستد که مثلا شاید توی بازی های گوشی استباه بزنی وگرنه توی اس ام اس و شماره گرفتن نه مشکلی نداره

اسلایدش نسبت به گوشیای قبلی سامسونگ یذره سفت تر شده ولی اصلا صدا نمیده
    برنامه و نصب تم و ...... هم مشکلی نداره . حتی بعضیا جی 810 رو هک کردن و بازی های ان گیج 2 نوکیا رو روش نصب کردن
    جی پی اسش عالیه. خیلی سریع وصل میشه . هم برنامه اسمارت کام هم گارمین . برای این دوتا برنامه ها مشکلی نداری شما بخر من ادرس نصب برنامه ها رو بهت میدم . آسونه آسونه . مشکلی هم داشتی حلش میکنم

ای خداااااااااااااااااااااا . منو از دست این سوالها آزاد کن روز 20 بار دارم جواب میدم . زوم اپتیکالش خوبههههههههههه به خداااااااااا

فیلم برداریش به نظر من خوب نیست چون یکی صدا رو بد میگیره یعنی اگه توی ماشین باشی صدای ضبط هم بلند بلند باشه صدای ویز ویز ضبط میکنه که توی نوکیا اینطور نیست . تصویر هم یه ذره شطرنجیه
    زنگ اس ام اس هم عوض میشه . نا سلامتی سمیبین 9.2

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ببخشیدا یه سوالیی میکنی که واسم خیلی جالبه :d

آخه اینم شد سوال : واسه جی 810 تم گیر میاد یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب سامسونگ دهنش سر....یس شده سیمبین گذاشته روی گوشی که شما تم و برنامه نصب کنید بعد آخرش این سوال رو میکنید ؟
    .
    .
    .
    فیلم برداریش به نظر من خوب نیست چون یکی صدا رو بد میگیره یعنی اگه توی ماشین باشی صدای ضبط هم بلند بلند باشه صدای ویز ویز ضبط میکنه که توی نوکیا اینطور نیست . تصویر هم یه ذره شطرنجیه
    زنگ اس ام اس هم عوض میشه . نا سلامتی سمیبین 9.2

چرا خون خودتو کثیف میکنی !!! 1000 تای این گوشیها فدای یه تار موت !!!

آخه من عکسهایی که از G810 دیدم .... تم هایی که مال خودشه ... خیلی ضایع بیدند !!! این بود که این سوالو کردم !!! ... بیشتر هم منظورم ...سهولت گیر آوردن تم بود ... نه خود تم !!! ... که اینطور که شما جوش آوردی .... معلومه خیلی راحته !!!

13. این کاربر از NikYar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •