جسارتا سیستم عاملی که شما روش فایرفاکس دارید چی هست؟
و 32 یا 64؟
جسارتا سیستم عاملی که شما روش فایرفاکس دارید چی هست؟
و 32 یا 64؟
به چی میخندی؟!
64 بیت ویندوز 7، رو 8 هم همینجوریه!
اون که میگی ضربه بدی به روحیه اش خورد به اون میخندم
شما که 64 داری خود فایر فاکس استفاده میکنی؟
من روی 64 وتر فاکس رو خیلی بهتر از خود فایر فاکس دیدم
رو سیستم ۶۲ بیتی باید واترفاکس نصب کنید.
بچه ها من از Opera خیلی خوشم میاد به خاطر امکاناتش اما از وقتی که لپناپم رو عوض کردم
رو سیستم جدیدم نصبش میکن صفحه خیلی ناجور لگ داره اگه مثلا بخوام یه صفحه رو بالا پایین کنم صفحه تیکه تیکه میشه
مشکل از کجاست به نظرتون؟؟
ربطی به قدرت سیستم هم فک نکنم داشته باشه چون تو امضام معلومه چه هیولایی هست تو نوع خودش
راهنمایی بفرمایید لظفا
فایرفاکس سنگین میشه و گاهی اوقات هنگ و کِرَش میکنه، ولی متأسفانه خیلیها مثل من وابسته به Add-ons هاش شدند و نمیتونند بدون اونها با اینترنت کار کنند، کاش کروم هم به اندازه فایرفاکس Add-onsهاش متنوع بود و میذاشت به راحتی مثل فایرفاکس اونها رو دانلود کنیم. ولی خداییش موتور کروم خیلی سرتر و پیشرفتهتر از فایرفاکسه ولی حیف که ما به Add-onsهای فایرفاکس عادت کردیم.
بیشتر هکر ها بر اساس فایرفاکس برنامه مینپسن نظر من کروم بهترینه
از فایرفاکس استفاده می کنم، افزونه هاش خیلی خوبه، محیط طراحیشش هم جذابه و مورد پسنده منه! البته هر از گاهی کرش میشه.
عملکردش تو فایل های فلش نسبت به گوگل کروم ضعیف تره!
من از کروم راضی ام به نظرم از فایر فاکس بهتره
من اولا از internet explorer استفاده می کردم. بعدا از google chrome بعدا، تعریف fire fox رو خیلی شنیدم. رفتم سراغ fire fox ، ولی واقعا اون رضایتی رو که از کروم داشتم و خوش دست بودنش و ... رو توی فایر افکس ندیدم. یه نکته ای که توی کروم هست و خیلی ازش راضی ام، اینه که می شه توش User ساخت که از این موردش خیلی راضی ام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)