سلام خیلی ممنونم.
من یک مشکل دیگه با این PSP دارم(PSP 2004 4.01 ) که رو این PSP نمی تونم theme CTF بریزم فقط theme ptf رو نشون می ده .
با سپاس فراوان از شما دوستان.
سلام خیلی ممنونم.
من یک مشکل دیگه با این PSP دارم(PSP 2004 4.01 ) که رو این PSP نمی تونم theme CTF بریزم فقط theme ptf رو نشون می ده .
با سپاس فراوان از شما دوستان.
چون psp شما کپی خور نیست. و شما نمیتونید از پلاگین ها استفاده کنید برای همین قادر به استفاده از تم های CTF نیستید.فقط و فقط از PTF می توانید استفاده کنید.
من دو هفته پیش psp ام رو update کردم حالا ورژنش 5.50 شده ( با خوده psp به اینترنت وصل شدم و روی آیکون Netwok Update کلیک کزدم و PSP ام Update شده ) حالا اون روشی که گفتین (chick hen home brew ) کار نمی کنه و error می ده.
Restore Default Settings رو هم زدم اما فقط بعد از چند دقیقه دستگاه رسیت شد و وقتی روشن شد هیچ تغییری نکرده بود فقط تم دستگاه با اسمش عوض شد و تمام اکانت های Wi - Fi ام هم پاک شد اما هنوز ورژن دستگاه 5.50 هست حالا چی کار کنم .
از dark-alex ورژن 5.03 رو دانلود کنم و روش نصب کنم ؟؟؟
طریقه تشخیص psp های اسلیم با مادربورد پایین تر از TA-088 v3 و لیست انواع مادربورد ها
سلام دوستان.همانطور که میدونید چند وقتی هست که psp های جدید کپی خور نمیشوند.به دلیل تعویض مادربورد ها در سری های جدید.
بسیار دیدم دوستانی که از داخل و یا خارج ایران خرید کرده اند و به دلیل بی اطلاعی یک دستگاه غیر قابل کپی خور خریده اند.
این پست را جمع آوری کردم که از روش های موجود بتونید نوع مادربورد دستگاه را تشخیص دهید و با جدول زیر مقایسه کنید.
خب راحت ترین راه این هست که فریمور دستگاه را چک کنید اگه فریمور دستگاه 4.01 یا بالاتر بود مطمئن باشید که دستگاه غیر قابل کپی خور شدن هست.
طریقه چک کردن فریمور:
1
2
3
مثلا ورژن فریمور بالا 5.00 هست.یعنی بالای 4.01 در نتیجه غیر قابل کپی خور کردن هست.
حالا ممکنه که دوستانی که از خارج ایران قصد خرید دارند فروشنده نذاره دستگاه را روشن کنند.حالا این سوال پیش میاد که چگونه میشه نوع مادربورد و فریمور را تشخیص داد.؟؟؟؟
جواب:
روی یک طرف از جعبه psp یک برچسب چسبیده شده است که اطلاعاتی روی آن نوشته شده.(معمولا طرف راست جعبه)
مانند عکس زیر:
روی این برچسب یک حرف انگلیسی نوشته شده است(برای مثال برچسب بالایی حرف Eهست)
این حرف را با حروف زیر مقایسه کنید تا ورژن فریمور خود را تشخیص دهید.
مثلا حرف E نشان دهنده این هست که فریمور دستگاه به صورت ارجینال 3.80 هست و قابلیت کپی خور شدن دارد.
(No Letter) = 3.60
A = 3.71
B = Unknown
C = 3.72
D = Unknown
E = 3.80
F = 3.90
G = 3.95 (TA-088v1) / 4.01 (TA-088v2) / 4.01 (TA-088v3)
به هیچ وجه دستگاهی که حرف G نوشته شده را نخرید.چون این مدل کپی خور نمیشود.
یک سری پک هم هستند که با یک سری بازی خاص باندل شده اند.که این پک ها معمولا دارای مادربورد های زیر میاشند:
Limited Edition packs:
Daxter Limited Edition Pack (TA-85v2/3.80 OFW)(CONFIRMED)
God of War Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW)(CONFIRMED)
Madden 09 Limited Edition Pack (TA-88v2/3.95 OFW & TA-88v3/4.01 OFW)(CONFIRMED)
Star Wars Darth Vader Edition Pack(TA-85v2)
بعضی از بسته بندی ها به صورت جدید هست و اطلاعات اون به صورت زیر درج شده است
اگه کد نوشته شده به صورت AB01 باشد دستگاه قابلیت کپی خور شدن را دارد و اگر به صورت AB02 باشه دستگاه کپی خور نمیشود.
(البته این مورد را خودم هنوز تست نکردم)
و در آخر این هم لیست مادربورد هایی که تا الان برای psp ساخته شده است.که مضخص شده کدام قابلیت کپی خور شدن دارند و کدام فاقد این قابلیت هستند.
این آموزش فقط مخصوص مدل اسلیم هست که یک سری از آنها کپی خور نمیشوند.
همه مدل های 3000 غیر قابل کپی خور شدن هستند.
بنده هیچ مسئولیتی در قبال اینکه کسی طبق این آموزش psp خرید و بعدا کپی خور نشد ندارم.این اطلاعات بر اساس تجربه و فروم های خارجی جمع آوری شده است.
موفق باشید.
Last edited by choory; 08-06-2009 at 22:47.
تسلیت میگم.شما واقعا خراب کاری بزرگی کردید.
چون chick hen homebrew فقط بر روی فریمور 5.03 نصب میشه.بارها هم گفته شده بود که فعلا فریمور های بالاتر را نصب نکنید.
شما فعلا به هیچ طریقی نمیتونید فریمور دستگاه خود را دانگرید کنید.
فعلا با این کارت نعمت اجرا کردن homebrew ها را هم از خودت گرفتی.
فعلا باید صبر کنی ببینی این مدل ها هک میشوند یا نه !!!!!
برو چند تا umd پیدا کن فعلا سرگرم باشی.
زیاد بهش فکر نکن.
امکان دانگرید تو PSP slim هست .
روشش به زودی می یاد .
فقط مادربورد TA-008 v3
فعلا که نمیشه دانگرید کرد.
حالا تا کی روشش بیاد خدا میدونه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری که رو جعبه نوشته g کپی خور نمیشه!؟ مال من اینو نوشته ولی کپی خوره که!
psp 2004 ta088-v2مشخصات مال من اینه و کپی خورم هست!
کل مادربورد های TA-008 v2 کپی خورند و فرقی نداره روش نوشته باشه g یا j و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)