تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 28 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سلام...
    من جاموندم.....
    با اجازه مقادیری سوال بپرسم...

1.یکم در مورد تناسخ برامون بگو....
    2.نظرت راجع به ذن چیه...؟! و آیا تو زندگی تو تاثیری هم داشته...؟!
    3. کمال رو چی تعریف می کنی...؟!
    4.از کی به عرفان علاقه مند شدی و مباحثش رو به طور جدی دنبال کردی و چرا..؟!
    5.میونه ات با نقاشی چه طوره...؟!
    6.بهترین و کارآمد ترین راه یاد گیری زبان به نظرت چیه...؟!
    7.مهمترین بخش برای یادگیری زبان به نظرت چیه و چرا..؟!
    8.نظرت راجع به شعر سپید چیه...؟!
    9.هیچ الگویی توی زندگیت داری که بخوای مثل اون باشی...؟!
    10.چه چیز باعث شده توی فوروم فعالیت داشته باشی...؟!
    11. نظرت راجع به رابطه شمس و مولانا چیه...؟!

و یه سوال همین جوری...

12. مهمترین و تاثیر گذارترین فرد توی زندگیت ...

خب امیدوارم سوالا تکراری نباشه...
    تشکرات فراوان...

2. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز obituary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض sepid12ir

یه بیت شعر از شاعرهای زیر برامون بنویس:
    از مولانا سخته بخوام يک بيت انتخاب کنم.ولي الان يک شعرش اومد تو ذهنم مي‌نويسم.
    از سعدي که فقط يک شعر بلدم و چون کل شعرش رو دوست دارم با اجازت همش رو مي‌نويسم.
    سهراب هم که هيچي ازش نمي‌دونم ميونه‌اي با شعر نو ندارم بايد فکر کنم ببينم چيزي اصلا يادم هست.

مولانا:
    دردي است غير مردن آن را دوا نباشد
    پس من چگونه گويم کاين درد را دوا کن

سعدی:
    بيا که در غم عشقت مشوشم بي‌تو
    بيا ببين در اين غم چه ناخوشم بي‌تو
    شب از فراق تو مي نالم اي پري رخسار
    چو روز گردد گويي در آتشم بي‌تو
    دمي تو شربت وصلم نداده‌اي جانا
    هميشه زهر فراقت همي چِشَم بي‌تو
    اگر تو با من مسکين چنين کني جانا
    دو پايم از دو جهان نيز درکشم بي‌تو
    پيام دادم و گفتم بيا خوشم مي‌دار
    جواب دادي و گفتي که من خوشم بي‌تو

سهراب سپهری:
    قایقی خواهم ساخت
    خواهم انداخت به آب
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    که در آن هیچ کسی نیست که در بیشه ی عشق قهرمانان را بیدار کند

بهترین فیلمی که تاحالا دیدی. یکم در مورد بتوضیح لطفا:
    اين يعني سخت‌ترين سوالي که مي‌شد پرسيد.بين اينهمه فيلم خوب چطوري انتخاب کنم.
    ولي باشه ايندفعه برعکس هميشه يک فيلم ايراني مي‌گم که به نظرم بهترين فيلم ايراني بود و تنها فيلمي که بيشتر از 10 با ديدم و هر بار هم که مي‌بينم برام حرف جديد داره.
    شبهاي روشن
    اين فيلم به نظرم يک اثر کاملا ادبي هست با نکته‌هاي زياد.هرچند مخاطب خاص خودش رو داره.
    فيلم داستان دو نفر رو بيان مي‌کنه که بطور اتفاقي باهم برخورد مي‌کنند و 4 روز رو در کنار هم هستند.
    استاد ادبياتي که تا آخر فيلم اسمش گفته نمي‌شه و تمام دنياش کتابهاش هست و ديگر هيچ.اول فيلم مي‌گه:
    «من از مردم همين شهرم.همه آدمهاي اين شهر را هم دوست دارم،چون تقريبا هيچ‌کدامشان را نمي‌شناسم.»
    و دختري که براي يک قول يک قرار به همه چيز پشت پا زده و آمده که در 4 شب ساعت 11 در مکاني خاص منتظر عشقش بماند.

با اينکه تمام فيلم پر از ديالوگهاي مهم و زيبا هست يکي از اونها رو الان مي‌زارم اينجا چون خيلي مفهوم داره:

رويا: بهتر شدم.به نظر تو من اشتباه نکردم؟
    استاد : نصف قرارت مونده به همين زودي جا زدي؟
    رويا: نه،جا نزدم.اول فکر کردم نکنه اتفاقي براش افتاده،بعد گفتم شايد خبر بده....ولي حالا،به نظرم ايراد از منه...گدايي همه جورش بده...گدايي عشق که از همش بدتره...وقتي فکر مي‌کنم ميبينم به همه چي پشت پا زدم و زندگي‌مو گذاشتم سر يه قراري که........تو مي‌گي من سبک شدم؟
    استاد:خب عشق آدمو سبک مي‌کنه ولي سبک نمي‌کنه...
    رويا:نمي‌فهمم چي مي‌گي......
    استاد:عشق باعث شد تو يک سال بابت يه کلمه حرف صبر کني و وقتش که شد به همه چي پشت پا بزني و بياي اينجا.فقط آدمي که عشق سبکش کرده باشه مي‌تونه يه همچين کاري بکنه.ولي وقتي مي‌گي سبک شدي،منظورت اينه که خودتو پايين آوردي،حتي اگه اون هيچوقت نياد،عشقش کاري کرده که تو پَر در بياري و کارايي بکني که فکرش رو هم نمي‌کردي.اگه منظورت از سبک شدن بالا رفتنه،سبک شدي،ولي اگه منظورت از سبک شدن کوچيک شده،عاشق هرچه کوچکتر بشه بالاتر مي‌ره.

4. 3 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز obituary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض zooey

سلام سلام...
    سلام زويي عزيز

من جاموندم.....
    نه جا نموندي وقت هست

با اجازه مقادیری سوال بپرسم...
    خواهش مي کنم بفرماييد

1.یکم در مورد تناسخ برامون بگو....
    تناسخ يعني ما ميايم يک دوره زندگي مي کنيم و ميميريم و دوباره وقتي وقتش شد با توجه به زندگي گذشته و پيدا کردن يا نکردن رسالتمون در حالت جديدي وارد دنيا مي‌شيم با رسالتي جديد.البته اصلا مشخص نيست که در زندگي بعدي انسان باشيم يا حيوان يا گياه.اين چرخه انقدر ادامه پيدا مي کنه تا به کمال برسيم و جزئي از کمال مطلق يا منبع اصلي انرژي بشيم و ديگر بازگشتي نخواهد بود.زندگي‌هاي گذشته را مي‌شه با هيبنوتيزم خيلي خيلي عميق ديد.

2.نظرت راجع به ذن چیه...؟! و آیا تو زندگی تو تاثیری هم داشته...؟!
    ذن يکي از جالبترين مکاتبي هست که در موردش مطالعه کردم.البته نمي‌شه گفت دقيقا يک مکتب هست يا يک آيين.ذن از ريشه‌اش برمي‌گرده به بوديسم و همينطور مقداري از آيين تائو رو هم در خودش داره.ولي يک تفاوت با هر دوي اين آيين داره.همونطور که مي دوني بوديسم آييني آشماني و فرا زميني هست و تائو آييني کاملا زميني.حال ذن يک چيزي بين اين دوتا هست ولي پيچيدگيهاي اين دو رو نداره پس بنابرين خيلي زيباست و جذاب.
    نظر خود من در مورد ذن اين است که وقتي واردش مي‌شي به مسائلي بر مي‌خوري که از سادگيش تعجب مي‌کني.ولي همون مطلب ساده را با دقت بهش نگاه کني و موشکافي کني مي‌بيني چقدر حرف و نکته درش هست.
    تاثير تو زندگي من 100% داشته چون حداقل ازش ياد گرفتم که ساده‌ترين چيزها در زندگي يک درس هست و ميشه با همون موضوع ساده به نکات خيلي پيچجيده زندگي رسيد.

3. کمال رو چی تعریف می کنی...؟!
    کمال اصلا بطور قطعي قابل تعريف نيست.براي هر کسي فرق مي‌کنه و خودش مي‌تونه متوجه اون نقطه بشه که به کمال رسيده.مي‌دوني چيزي نيست که بگيم با علم زياد به دست مياد يا اينکه من از صبح بشينم نيايش کنم تا به کمال برسم.به نظر من وقتي کسي به کمال مي‌رسه که ساده زيستن رو ياد بگيره و سطح توقع رو به صفر برسونه و عشق رو فقط عشق الهي بدونه.البته اين ساده زيستن منظورم از دنيا بريدن نيست.احتمالا مي‌دوني در آيين هندو مرحله‌اي دارن به اسم اشراق که همون کمال هست.حالا اوشو يک کتاب داره به اسم: « آه اين».در اين کتاب اينطوري تفسير مي‌کنه که وقتي به اشراق مي‌رسي فقط مي‌گي آه اين بود.يعني به همين سادگيه نه چيزي که براش خودکشي کنيم چون اگر دنبالش بري بهش نمي‌رسي.

4.از کی به عرفان علاقه مند شدی و مباحثش رو به طور جدی دنبال کردی و چرا..؟!
    عرفان رو خيلي زياد از دوران دبيرستان مي‌شنيدم ولي نمي‌دونستم چيه.تقريبا 6 يا 7 سال پيش بود وقتي 20 سالم بود وارد مباحثش شدم.همه چي هم از مولانا و ديوان شمس شروع شد.انقدر بهش علامند شدم که ديگه ولش نکردم و همچنان در حال مطالعه هستم ولي همونطور که قبلا هم گفتم صرفا دنبال عرفان اسلامي نرفتم و دنبال بيشتر عرفانها رفتم و مطالعه کردم از عرفان شرق تا آمريکاي جنوبي.ممکنه در طرز بيان و عقايد با هم متفاوت باشن ولي حرف آخر همه يکي هست.
    و اينکه چرا دنبالش کردم چون اين مبحث يک مبحث حسي هست و به دل ربط داره و من هم کلا اينطوريم و واقعا برام درس زندگي بوده و خيلي جاها به دادم رسيده.

5.میونه ات با نقاشی چه طوره...؟!
    خودم که در حد صفر نقاشي بلدم و يک خط نمي‌تونم صاف بکشم ولي نقاشي دوست مي‌دارم و واقعا از بعضياش لذت مي‌برم.نمي‌دونم چرا ولي از کوبيسم خيلي خوشم مياد.

6.بهترین و کارآمد ترین راه یاد گیری زبان به نظرت چیه...؟!
    بهترين و کارآمدترين که اينه که بري تو يک کشوري که به همون زبوني که مي‌خواي ياد بگيري صحبت کنن.انقدر زود يادمي‌گيري که خودت باورت نشه.اما اگر اين شرايط رو نداشته باشي اولش قرار گرفتن در کلاس و مهم‌تر از اون صحبت کردن و قرار گرفتن در جحايي که مجبور باشي صحبت کني و بشنوي.

7.مهمترین بخش برای یادگیری زبان به نظرت چیه و چرا..؟!
    به نظر من مهمترين بخش مکالمه هست چون بيشتر از بقيه کاربرد داره البته اگر نخواي مترجمي کار کني.براي مکالمه هم يکي دامنه لغاتي که بلدي بايد وسيع باشه يکي هم اينکه بتوني جمله بنديه درست انجام بدي.
    البته اين نظر من هست که مکالمه مهمترين بخشه.

8.نظرت راجع به شعر سپید چیه...؟!
    تو پست قبليم گفتم من اصلا ميونه‌اي با شعر نو ندارم و فقط اشعار و ادبيات کهن رو مي خونم براي همين نمي تونم در اين مورد جوابي بدم چون واقعا نمي‌دونم چيه.

9.هیچ الگویی توی زندگیت داری که بخوای مثل اون باشی...؟!
    راستش رو بخواي نه.ترجيح مي‌دم خودم باشم و هميني هم که هستم رو دوست دارم و هيچوقت دلم نخواسته مثل ديگري باشم.ممکنه از لحاظ سطح علمي دوست داشته باشم مثل خيلي‌ها باشم ولي در موارد ديگه اصلا دوست ندارم.

10.چه چیز باعث شده توی فوروم فعالیت داشته باشی...؟!
    از خيلي قديم وارد فروم‌ها شدم.مدتها هم خودم فروم داشتم.البته اين موضوع ماله 4 سال پيشه.
    اون موقع صرفا براي بدست آوردن اطلاعات در فروم بودم واينکه هميشه دوست داشتم و دارم که اطلاعات هرچند ناچيزم رو در اختيار بقيه قرار بدم.
    الان که فقط در اينجا فعالم به دو دليل هست يکي همين دليل بالا يعني تبادل اطلاعات.يکي هم اينکه من چون فقط در دنياي مجازي زندگي مي‌کنم بهترين دوستام رو از همين انجمن دارم پس ميام که به غير از اطلاعات با دوستام هم صحبتي داشته باشم.

11. نظرت راجع به رابطه شمس و مولانا چیه...؟!

اين رابطه يک پيچيدگيه خاص خودش رو داره.شمس مدتها دنبال کسي بود که حرفهايش رو بفهمد و بتونه نقش معشوق داشته باشه و شمس عشق الهي رو درک کنه.بعد از ساهل به مولانا ميرسه و اون حس رو در مولانا مي‌بينه.پس الان شمس عاشق الهي و مولانا معشوق الهي شد.
    از طرفي شمس با همون سوال اوليه آتشي در جان مولانا مي‌ندازه که مولانا ترک همه چيز کرده و فقط شمس رو مي‌بينه.اين موضوع ادامه پيدا مي‌کنه و اينجا رابطه برعکس قبلي هم حاکم مي‌شه يعني مولانا عاشق الهي و شمس معشوق الهي.
    يکي از نادرترين روابط که هر دو طرف رو به کمال رسوند.
    و یه سوال همین جوری...
    در خدمتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمي‌تونم بگم کسي تاثير مستقيم روم گذاشته باشه چون کلا با تمام اطرافيانم دنيام فرق داره.ولي از پدر بزرگم(پدري)خيلي تاثير گرفتم و به جرات مي‌تونم بگم تنها کسي بود که وقت فوت شد بيش از حد ناراحت شدم.يکسري از طرز تفکراتم از پدر بزرگم بهم رسيده.

خب امیدوارم سوالا تکراری نباشه...
    اصلا تکراري نداشت
    تشکرات فراوان...
    سپاسگزارم

6. 2 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی که این یک هفته با ما بودند و با حوصله به سوالات دوستان پاسخ گفتن بی نهایت ممنونم

این لوح سپاس رو هم به نشونه ی قدردانی از این که وقتشون رو در اختیار ما و انجمن گذاشتند تقدیمشون می کنم و براشون آرزوی سربلندی و موفق یت دارم در تک تک لحظه ها و مراحل زندگی.
    ======================

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن.

ممنون و موفق باشید

8. 2 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

خوب به تشکر دوباره از obituary گرامی، مهمان این هفته رو خدمتتون معرفی می کنم که دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هستند. از این که دعوت ما رو پذیرفتند ازشون تشکر می کنم و اولین سری سوالات رو خودم می پرسم:

1. چه چیز در علم فیزیک بیش از همه شما رو جذب می کنه؟
    2. با سیستمی که الان توی آموزش و پرورش ایران وجود داره و تکیه بر حفظ کردن فرمول های کاربردی فیزیک در حل مسایل داره موافق هستین؟ یا به نظرتون بهتره فرمول ها در اختیار قرار بگیره موقع امتحان؟
    3. فیزیک رو در دو تا سه جمله تعریف کنید.

ممنونم و موفق و پایدار باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض Dianella

سلام دوستان

سلام علیکم

مهمان این هفته رو خدمتتون معرفی می کنم که دوست گرامی zahedy2006 عزیز هستند. از این که دعوت ما رو پذیرفتند ازشون تشکر می کنم

من هم ممنونم از بابت دعوت چون خیلی هم نسبت به بقیه دوستان قدیمی نیستم.

و اولین سری سوالات رو خودم می پرسم:

بفرمایید

1. چه چیز در علم فیزیک بیش از همه شما رو جذب می کنه؟
    استفاده از شواهدی اغلب ساده تر از نتایج.
    1. با سیستمی که الان توی آموزش و پرورش ایران وجود داره و تکیه بر حفظ کردن فرمول های کاربردی فیزیک در حل مسایل داره موافق هستین؟ یا به نظرتون بهتره فرمول ها در اختیار قرار بگیره موقع امتحان؟
    کلا با این سیستم مخالفم. هم در دانشگاهش هم در دبیرستان. کلا در دبیرستان قصد فهمیدن چیزی نیست. اگه شما در دبیرستانی به طور ناگهانی از بچه ها امتحانی بگیرید که بیایند و چندتا از فرمول ها را خودشان به دست بیاورند مطمئنا 99 درصد نمی توانند چون تحلیلی نسبت به موضوع نمی توانند انجام دهند.
    در ضمن کلا خیلی استعداد کشه!!!

فیزیک رو در دو تا سه جمله تعریف کنید.

معرفتی که نظم خدا را نشان می دهد. (علمی که دوستش دارم - البته ریاضی نیز همچنین)

ممنونم و موفق و پایدار باشید
    همچنین
    Last edited by zahedy2006; 27-09-2008 at 11:41.

11. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام!
    1-کدام گرایش فیزیک؟
    2-کدام گرایش فیزیک نه؟
    3-نظرتون در مورد نظریات فیزیک کوانتوم و جهان خودسازماندهی(The Self-Organizing Universe)?
    4-نظرتون در مورد کسایی که علم و دین و همه چیز دیگه رو قاطی هم می کنند؟
    5-مجله هم می خونید یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟

معرفتی که نظم خدا را نشان می دهد.
    6-فرض کنید که با روابط فیزیکی نشونتون بدند که مطمئنا این جمله ی بالایی غلطه ،آیا قبول می کنید؟
    7-هافکینگ یا هیگز؟
    ممنون و سپاس گذار

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام!

علیک سلام.

1-کدام گرایش فیزیک؟

دوست دارم: قطعا نمی دونم ولی جامد می گن خوبه
    هستم: هنوز تعیین نشده!!

2-کدام گرایش فیزیک نه؟

شنیدم گرایش هواشناسی هم داره. از اپتیک هم زیاد خوشم نمی آید.

3-نظرتون در مورد نظریات فیزیک کوانتوم و جهان خودسازماندهی(The Self-Organizing Universe)?

فیزیک کوانتوم رو خیلی دوست می دارم اما با قسمت دوم به دلیل اعتقادات مخالفتهایی دارم ولی چه کنم که دانش رد یا اثباتش رو ندارم و اعتقادی هست.

4-نظرتون در مورد کسایی که علم و دین و همه چیز دیگه رو قاطی هم می کنند؟

بدم می یاد
    به هر دو میشه از هر دو جنبه نگاه کرد ولی باید درست دید.
    یادمه یه مثال در مورد آسمان هفت طبقه زده بودم. اون ابتداها می گفتند هفت تا آسمان بالا سر ماست. بعد شد هقت سیاره، هفت منظومه، هفت کهکشان، هفت دنیای موازی - کلا دنبال هفت تو آسماون می گشتند.
    یا همین تئوری دکتر حسابی در مورد بی نهایت بودن ذرات. خیلی واضح به اصل وحدت وجود (که مخالفش هستم) ربط داده میشود.

5-مجله هم می خونید یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟

نه زیاد اهل مجله نیستم. شاید اگه دانشجویی باشه بخونم. بیشتر نت و کتاب

نقل قول:
    معرفتی که نظم خدا را نشان می دهد.
    6-فرض کنید که با روابط فیزیکی نشونتون بدند که مطمئنا این جمله ی بالایی غلطه ،آیا قبول می کنید؟

راستش نه ولی ...

7-هافکینگ یا هیگز؟

با هافکینگ زیاد موافق نیستم. از نظر هاوکینگ فیزیک به پایانش نزدیک شده. همونطوری که یکی از اساتید اینشتین همین نظر را داشت
    پس همون هیگز

ممنون و سپاس گذار

منم ممنونم

14. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادمه یه مثال در مورد آسمان هفت طبقه زده بودم. اون ابتداها می گفتند هفت تا آسمان بالا سر ماست. بعد شد هقت سیاره، هفت منظومه، هفت کهکشان، هفت دنیای موازی - کلا دنبال هفت تو آسماون می گشتند.
    یا همین تئوری دکتر حسابی در مورد بی نهایت بودن ذرات. خیلی واضح به اصل وحدت وجود (که مخالفش هستم) ربط داده میشود.

ممنون و سپاس گذار

منم ممنونم
    سلام به همگي !
    ميشه لطفا علت مخالفت خودتونو با اصل وحدت وجود بيان بفرماييد يا ربطي رو كه به اين اصل ميدن
    ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این هفته با ما بودن کمال تشکر رو دارم. همینطور ازشون خواهش می کنم سوالات باقیمونده رو جواب بدن و به رسم تاپیک یک پدیده ی جالب علمی رو برامون تشریح کنن.

این لوح سپاس هم به نشانه ی تقدیر از وقتی که برای ما گذاشتن تقدیمشون میشه؛
    همراه با آرزوی سربلندی و موفقیت

==============

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن...

پایدار و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •