سامان رشته که فردا میاد اگه امکانش باشه با توجه به دوستا و اشناهای پارسالی کسی میتونه بهم بگه امیدی هست؟
سامان رشته که فردا میاد اگه امکانش باشه با توجه به دوستا و اشناهای پارسالی کسی میتونه بهم بگه امیدی هست؟
سامان رشته دیروز همراه پیک سنجش منتشر شد تمام![]()
یه سوال حاشیه ای چرا باید برای رشته ی نقشه برداری برجستگی بینی الزامیست ...؟ (از پارسال برام سواله ) ( فصل 2 دفترچه شماره 2 بند ج صفحه 22 )
بچه ها چه حالی داد امروز بهم
تموم شد چه زود
6 مرداد به یادم میمونه(ولی خدایش خیلی خسته شدم)
فکر کنم حدود 10ساعت از 24 ساعت داشتم تلفن حرف میزدم(گوشم و سرم درد گرفته)
خوب دوستان عزیز من برق شیرازم کسی نیست؟
در ضمن جواب چند تا از سوالاتو ندادم چون اطلاعات در موردشون نداشتم شرمنده![]()
ما که خرمون از پل گذشته برا یکی دیگه میخواستم
پس رو رشته های شبانه میشه حساب باز کرد البته خود تبریز رو بعید میدونم چه دانشگاه تبریز و چه صنعتی سهند باید شهرهای کوچیک تر رو مد نظر قرار بده فکر کنم
به هر حال ممنون![]()
سلام
اینجا هیچکی هنری نیست چند تا سوال داشتم ازش .....اگه هست بگه ....
برنامه انتخاب رشته مشاور 1387
مخصوص انتخاب رشته كنكور جديد
این نرم افزار همون نرم افزار همکاران آموزش هست البته ورژن جدیدشه
نوع قفل سخت افزاری usb ميباشد كه توسط NNM كرك شده
باي
لينك دانلود برنامه بطور كامل:
حجم فايل:28.5MB
کد:
لينك برنامه كامل از مگا آپلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم :37MB
کد:
لينك دانلود كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كركر:NNM
سايز:221KB
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . همه خسته نباشید . چون دیشب نخوابیده بودم یه سره بیدار بودم دیروز بعد از اتمام زنگ ها بیهوش شدم .
ولی عجب حالی داد . ما را غافلگیر کردند .
راستی درصد های عمومی همه کمتر از حد انتظار بود بنابراین برای همه شرایط یکیه و اعتراض فایده ای نداره .
راستی پسرا تا 2000 پزشکی قبولن .
راستی من تجربی ام . و 81 شدم . منطقه 2 . ولی زیر گروه یکم 60 شده بنابراین با کله می رم علوم پزشکی تهران شایدم شهید بهشتی
راستی دو سال قبل یک سایتی پیدا کرده بودم رتبه را با نام و نام خانوادگی می گفت یعنی یک لیست می یومد بعد از روی نام پدر و ... می فهمیدی کیه و رتبشو می دیدی.
خیلی باحال بود همه لو می رفتن .
امسال از این سایتا نیست .
لینکی که برای دانلود کرک دادید برای من کار نمیکنه اگه براتون امکان داره یه جای دیگه آپلود کنید. ممنون![]()
سلام برای مننم کار نمی کنه فایل کرک خواهشا دوباره بزاری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)