بسیار امکان جالب و مورد نیاز هر فروم معتبری هست (البته باید فرهنگ سازی بشه)
مرسی از ادمین ها![]()
بسیار امکان جالب و مورد نیاز هر فروم معتبری هست (البته باید فرهنگ سازی بشه)
مرسی از ادمین ها![]()
در يك كلام: مزخرفه!
جمع كنيد لطفا بند و بساطش رو.
◙
Last edited by Balrog; 24-07-2008 at 23:55.
بنظر من میشه توی این تاپیک و تاپیک نظر سنجی در باره دگمه تشکر اسپمر ها رو راحت تشخیص داد بدون هیچ سابقه قبلی.
شما تو دیگر فروم ها نمیبینی ؟ والا ما که تو هر فروم معروف خارجی عضو شدیم سپاس داشت.
معذرت میخوام ولی چه ربطی داره ؟ خوب چون این طرح خیلی وقت پیش اعمال نشد پس کلا دیگه نباید اعمال بشه ؟
اصلا ملاک تعداد پست و سپاس و تاریخ عضویت این حرفها نیست. اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم و اگر اطلاعاتی داریم در اختیار بقیه هم بزاریم و همینطور از اطلاعات دیگران استفاده کنیم این دکمه سپاس هم یه جورایی یه امکانیه که میتونیم به یه کاربری نشون بدیم این پست تو به درد من خورد همین. شما چرا اینقدر قضیه رو پیچ میدید و جدی میگیرید. مثلا من یک تشکر داشته باشم یه 10000 تا تشکر چیزی ازم کم میشه یا بهم اضافه میشه ؟
بیا اینم یه نمونه ش. همکار سابق موبایل... برای تشکر فعالیت نمیکرد که الان از نداشتنش داغدیده باشه.
نباشه بهتره .
اگر هم تشكر باقي موند ، در قسمت تنظيمات كاربر باشه خوبه ( فقط خود كاربر تعداد تشكراتي كه ازش كردن ببينه ).
عجیه ... این جا برعکس همه جا هست ... مدیران وقتی ماژول مفیدی نصب میکنند همه حمایت می کنند و اونا رو دلگرم میکنند ولی اینجا !!! جل الخالق
تگ url مشکلی نداره مشکل فیل*ترینگ غلطه که مجبور شدن از کار بندازنش
به نظر من سیستم تشکر لازم نبود![]()
سلام
نمیدونم این قضیه چرا اینقدر جدی گرفته شده !
باور کنین این "تشکر"ها
مثل تعداد پست ها
مثل تعداد ستاره ها
مثل عناوین
و ...
هیچ اهمیتی ندارن
حداقل موضوع اصلی اینها نیست
اصلا نباید این موارد اینقدر مورد توجه قرار بگیره که روی فعالیت و کمک کردن به دیگران تاثیر بزاره
از این دکمه هم میشه برای تشکر استفاده کرد هم برای fun
که هیچکدومشون هدف اصلی نیستن
-------------------------------------------
قبلا خیلی درخواست براش بود
نمیدونم چرا الان همه یادشون افتاده که مضخرفه
عجب
تایید میشه... منم همینو میگم.
منم همین عقیده رو دارم ولی به شخصه تجربه کردم که تو جواب دادن پستها و درخواستها تعداد پستها,ستاره ها و ... تاثیر گذاره..! (حتی تو جواب Pm مدیر ها..!)
به نظر من تنها راه برای اینکه این امکان باقی بمونه و حساسیت نسبت بهش کم بشه همونه که گفتم یعنی اینکه فقط نقش یک پست تشکر رو بازی کنه و تعدادش لحاظ نشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)