سلام اگه میشه راهنمایی بکنید من در مرحله دو گیر کردم میگه باید بری ضد هوایی رو از بین ببری بعد یه هلیکوپتر خودی میاد پیغام میده من میرم تمام سربازا میکشم ولی هلیکوپتره رو میزنن من game over میشم میشه راهنمایی بکنید
سلام اگه میشه راهنمایی بکنید من در مرحله دو گیر کردم میگه باید بری ضد هوایی رو از بین ببری بعد یه هلیکوپتر خودی میاد پیغام میده من میرم تمام سربازا میکشم ولی هلیکوپتره رو میزنن من game over میشم میشه راهنمایی بکنید
سلام دوست عزیز وقتی یک مرحله ای میریم باید تا اخرش رفت یا نه منظورم اینه
باید تمام مامورتهای یک مرحله رو تا آخر انجام بدیم چون که داخل مرحله اول
اگر یک ماموریتی رو انجام بدیم بعدش از بازی بیایم بیرون باید از اول تمام ماموریتها
رو بریم این دیگه چه جورشهفقط داخل خود مرحله بازی چک پوینت میده
دیگه به صورت کلی سیو نمیشه باید تا آخر رفت.
ولی به نظر من اصلا حس و حال نسخه اول رو نداره. بیشتر شده شبیه به Ghost recon AW. اصلا میشه گفت دقیقا از روی همون بازی ساخته شده. حتی نوع حرکت کاراکتر ها و ...
من به خیال نسخه قبلی گرفتم ولی دیدم هیچ شباهتی به اون نداره!
در هر مر حله چک پوینتهایی گذاشته شده که گیمر که به اونجا برسه اگه بمیره بازی از همونجا شروع میشه
از بازی هم بیای بیرون همین حالتو داره یعنی از چک پویینتی که قبلا ذخیره شده شروع میشه
سلام.بازي خودش تو هر مرحله چندتا چك پوينت داره.منم زياد بازي نكردم بهمم درست حسابي چجوريه اما ميام جواب ميدم.
خوب هر كس نظري داره ديگه و سليقه ها متوافته.
این بازی اصلا جالب نبود خوب که زیاد پول واسش ندادم فقط 1000 تومن. اصلا هیجان نداره کارای انفجاریش خیلی کمه و انفجاراش خوب طراحی نشدن خوب راه نمیرن کلا گرافیکش پایینه کمینم که نمیکنه . اصلا بازی هایی که کمین نمیگیرن حال نمیدن .
سلام:
به نظر من بازیه خوبیه.درسته گرافیکش پایینه،ولی همه چیز که گرافیک نمیشه.
هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه.همه چیزش هم طبیعی هست.باید با حوصله جلو برید.سعی کنید همراه با دوستاتون توی حرکت به دشمن شلیک کنید.بسیار بسیار جذاب و کار ساز خواهد بود.من از این بازی خیلی لذت میبرم.
دست codmaster درد نکنه.
من بازیو عصر گرفتم و نصب کردم به نظر بازیه خوبی میاد...
دوستان پچ انگلیسی ندارید برای بازی ؟؟
این که دانلود کردم روسیه !
شاید یکی از بهترین بازی های شبیح سازی شده همین بازی بازه
این بازی خیلی نزدیک به واقعیت هستش و با یک گلوگه کشته خواهید شد ..همیشه کار گروهی رو پیشه قرار بدید و
هیچ گاه خودسرانه و بدون برنامه عمل نکنید در غیر این صورت کشته خواهید شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)