ببر به همونجا که خریدی ممکنه که از یو اس بی استفاده نکنی ولی بهر جهت نصف امکانا تش نیست شاید روزی بخوای با دو کامپیوتر وصل شی که نمیشه.
ببر به همونجا که خریدی ممکنه که از یو اس بی استفاده نکنی ولی بهر جهت نصف امکانا تش نیست شاید روزی بخوای با دو کامپیوتر وصل شی که نمیشه.
ممكن نيست كه اشكال از كامپيوتر من باشه؟!!! مثلا USB ورژن 2 نباشه؟!!!
در ضمن من مودم رو با كابل USB كه مخصوص پرينتر هست به كامپيوتر وصل كردم!!!![]()
البته این امکان هست که ایراد از یو اس بی کامیوترت باشه با سیستم دیگه ایی چک کن اول ولی کابلی که میگی اگه سالمه فرقی نمیکنه همشون یکی هستند .
من از Usb كامپيوترم استفاده هاي ديگري دارم و سالمه ولي گفتم شايد ورژن 2 نباشه كه اين مشكل پيش مياد!!!!
حتما با يه كامپيوتر ديگه امتحان مي كنم و اگه كار نكرد بايد ببرم گارانتيش!!!!
نه دوست عزيز!
اين كابل LAN هست
راستي من كابل USB مودمم رو كه زدم چراغ USB مودم روشن ميشه ولي وقتي 192.168.1.1 رو كه مي زنم كار نمي كنه!!! در صورتي كه با LAN كار مي كنه!!! (كابل USb من هم كه گفتم مال پرينتر هست و نمي دونم سالمه يا نه)![]()
دوست عزيز وقتي كابل USB یو بهش ميزنم چراغش روشن ميشه ولي انگار كار نمي كنه چون وقتي رو صفحم 192.168.1.1 رو ميزنم كار نمي كنه در حالي كه با LAN اگه اينو بزنم كار مي كنه!!!
با يه سيستم ديگه هم چك كردم ولي بازم ويندوز هيچ عكس العملي مثل found new hardware نشون نداد از خودش
اينم نمي دونم كه كابل سالمه يا نه!!!!!!
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده :
از وقتی که ای دی اس ال رو راه اندازی کردم این Id caller گوشیهای تلفن از کار افتاده و وقتی کسی زنگ میزنه به این شکل نشون میده : -------E ---------
من خطم زیاد نویز داشت مجبور شدم دو تا اسپیلتور بزارم سر راهش تا جلوی نویز رو موقع صحبت با تلفن بگیره , حالا نمیدونم مشکل از تعداد اسپیلتورها هستش یا چیز دیگه
به شرکت زنگ زدم گفت که به ما مربوط نمیشه و به مخابرات مربوطه , رفتم مخابرات اونا هم بنده خداها تست کردن و کاملا سالم بود حالا موندم ایراد از چی میتونه باشه ؟!!!
چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارین؟
Last edited by kivig; 26-07-2008 at 04:16.
دوست عزیز اول اون اسپیلتور جدیدی که وصل کردی رو بر دار بعد امنحان کن که کالر آیدی کار می کنه یا نه. اگه نه مودم و اون یکی اسپیلتور دیگه رو هم درار ببین کالر آیدی کار میکنه یانه بد اگه بازم نشد با یه تلفن دیگه امتحان کن
درضمن فکر کنم تن زیر که در باره ی نویزه به درد بقیه هم بخوره
وجود نويز يکي از عواملي است که برروي خط ADSL اختلال ايجاد مي کنند وباعث
بروز مشکلات متعدد ميشود.
در سرويس ADSL نويز به دو صورت وجود دارد:
- نويز به صورت شنيداري بر روي بوق خط تلفن.
- نويز برروي خط ADSL که موجب افت کيفيت سرويس ميشود.
براي برطرف شدن نويز به صورت شنيداري برروي خط تلفن راهکاري ساده وجود دارد وآن استفاده از اسپليتر (جدا کننده voice از data) است. نصب اين ابزار بسيار ساده است و با استفاده از آن ميتوان، نويز موجود بر روي خط را برطرف کرد .
دربارهي مورد دوم بايد به اين نکته اشاره کرد که سيستمها و دستگاههايي وجود دارند که برروي سرويس اينترنت اختلالاتي ايجاد ميکنند و از کيفيت سرعت اينترنت ميکاهند. برخي از عوامل ايجاد نويز عبارتاند از:
- کليه دستگاههاي برقي (اين دستگاهها ممكن است بر روي ADSLاخلال ايجاد کنند)
- وجود تلفن بيسيم، کالر آي دي و فکس بر روي خط رانژه
- سيمکشي نامناسب و کنار هم قرار گرفتن سيم تلفن با سيمهاي برق
- نزديکي موبايل به مودم
ماله سایته شاتله![]()
یه مشکل برام پیش اومده!وقتی کانکت میشم،صفحه ها لود نمیشه!مثلا صفحه اول گوگل بعد از 40 ثانیه بارگذاری میشه!؟وب سایت های دیگم که اصلا باز نمیشه.تو طول روز خوبه،ولی شبها این مشکلو دارم!؟!به شرکت زنگ میزنم میگن درست کار میکنه،کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟از حسابگر(داتک) اشتراک گرفتم،512،با حجم 2.5g ،مودم TP-LINK ،سیستمم مشکلی نداره..2بار ویندوز عوض کردم،هیچ نرم افزاریم موقع آن لاین update نمیشه(همشون off کردم)وقتیم که سرعتم خوبه،بعضی سایت ها رو باز نمی کنه یا بعضی سایت ها فونتشو به هم میریزه!!؟؟ لطفا کمکم کنید!!در ضمن TP-LINK هم به لیست نظرسنجی اضافه کن..کارش خوبه..مال من دو پورت،قیمتشم 55000$ مدل (TD-8811)
![]()
ممکنه که همون مشکل از کابل USB باشه... کابل USB حساسه و اگه کمی نامناسب استفاده کنیدش ممکنه که توش قطعی به وجود بیاد... در ضمن مهم نیست از چه ورژنی از USB دارید استفاده میکنید چون USB2.0 از USB1.1 هم پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی با هم ندارن...
در ضمن از کابل بیش از 3 متر برای USB استفاده نکنید...
شما همچنین میتونید به لینک زیر که مودم شما توی سایت USR هستش برید و از قسمت Support فایلی به نام USR9115-usb-installer.exe رو که در حال حاضر Version 5.2.3667.0 هستش رو دانلود و نصب کنید... ممکنه که فایلی که توی CD تون هستش ورژن قبلی باشه و مشکلی داشته باشه...
البته بازم میگم که این که میگید Found New Hardware نمیاد یعنی اصلا اتصالی برقرار نمیشه... به احتمال زیاد کابلتون مشکل داره... کابل اصلی مودم روش یه تیکه قلمبه داره که تقویت کننده هستش...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن وقتی دارید درایور رو نصب میکنید مودم رو از کامپیوتر قطع کنید... اصلا اول باید درایور رو نصب کرد و بعدش مودم رو به کامپیوتر وصل کنیم... در مورد همه مودما همینطوریه... البته بهتره که این کار انجام بشه...
پس از اینکه درایور رو نصب، کامپیوتر رو ریست، و سپس مودم رو به کامپیوتر وصل کردید، اگه بازم چیزی ندیدید در Start>Run بنویسید devmgmt.msc و بعدش روی یکی از منوها راست کلیک کنید و Scan for hardware changes رو بزنید...
اگه بازم خبری نشد، شما یه نگاهی به منوی Universal Serial Bus توی همون Device Manager برو و بازش کن و ببین که هیچ کدوم از پورت های USB مشغول هستن یا نه... اصلا شاید نصب شده و شما خبر نداری...
از اینکه میگید چراغ USB روشن میشه شاید مشکل از کابلتون نباشه...
شما به Control Panel>Network Connections هم برید ببینید که اتصالی اونجا هستش یا نه... اصلا شاید نصب شده باشه... شما خبر نداشته باشید... 192.168.2.1 رو هم اامتحان کنید...
![]()
Last edited by Cleeev; 26-07-2008 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)