تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 13 از 1759 اولاول ... 39101112131415161723631135131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من مودمم رو كه USRobotcs 9115 هست وقتي بوسيله ي كابل USB به كامپيوتر وصلش مي كنم،كامپيوتر نميشناسش!!!!!!!

درايورش رو هم نصب كردم ولي كار نمي كنه!!

چرا؟
    ببر به همونجا که خریدی ممکنه که از یو اس بی استفاده نکنی ولی بهر جهت نصف امکانا تش نیست شاید روزی بخوای با دو کامپیوتر وصل شی که نمیشه.

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببر به همونجا که خریدی ممکنه که از یو اس بی استفاده نکنی ولی بهر جهت نصف امکانا تش نیست شاید روزی بخوای با دو کامپیوتر وصل شی که نمیشه.

ممكن نيست كه اشكال از كامپيوتر من باشه؟!!! مثلا USB ورژن 2 نباشه؟!!!

در ضمن من مودم رو با كابل USB كه مخصوص پرينتر هست به كامپيوتر وصل كردم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممكن نيست كه اشكال از كامپيوتر من باشه؟!!! مثلا USB ورژن 2 نباشه؟!!!

در ضمن من مودم رو با كابل USB كه مخصوص پرينتر هست به كامپيوتر وصل كردم!!!
    البته این امکان هست که ایراد از یو اس بی کامیوترت باشه با سیستم دیگه ایی چک کن اول ولی کابلی که میگی اگه سالمه فرقی نمیکنه همشون یکی هستند .

4. این کاربر از ferble بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از Usb كامپيوترم استفاده هاي ديگري دارم و سالمه ولي گفتم شايد ورژن 2 نباشه كه اين مشكل پيش مياد!!!!

حتما با يه كامپيوتر ديگه امتحان مي كنم و اگه كار نكرد بايد ببرم گارانتيش!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه... شما اگه به قسمت Connections ویندوز توی Control Panel برید یه Local Area Connection میبینید... که به صورت پیشفرض Hide هست و توی SysTray نمایش داده نمیشه که شما میتونید با راست-کلیک و انتخاب Properties و سپس انتخاب تیک کنار عبارت Show icon in notification area when connected و بعد هم OK و اینجوری شما یه آیکون کانکشن توی SysTray میبینید...

همچنین میتونید برای اینکه مطمئن بشید ارتباط با مودم برقراره توی نوار آدرس مرورگرتون بنویسید 192.168.2.1 که صفحه تنظیمات مودمتون که توی حافظه مودمتون هستش رو میبینید که تا به مودم وصل نباشید نمیتونید وارد اون صفحه بشید...

در ضمن، سیم USB فقط 3 تا 5 متر رو پشتیبانی میکنه... دستگاه شما از 5 متر پشتیبانی میکنه ولی اگه کامپیوترتون قدیمی تر از 2004 باشه و از USB1.0 و USB1.1 با سرعت پایین استفاده کنه ممکنه نتونید بیش از 3 متر کابل USB استفاده کنید... در حالی که کابل Ethernet در حالت عادی بین 80 تا 100 متر رو پشتیبانی میکنه... برای اطلاعات بیشتر میتونی به پست زیر که اونم خودم نوشتم بری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون کابلی که شما میگید احا=تمالا کابل Ethernet هستش... دو سرش میگید باهم فرق میکنن...؟؟؟ احیانا دو سرش این شکلی نیستن...؟؟؟ :

این مدل 9115 رو ندیده بودم... قبلا توی سایت USR خاورمیانه توی قسمت اینا فقط دو تا محصول بود... 9112 و 9107 ولی الان یکی به اسم 9115 هم اضافه شده... طبق چیزایی که من توی مشخصات 9115 دیدم به جز دو مورد هیچ تفاوتی بین 9115 و 9112 نیست و فکر میکنم که USR خودش به این نتیجه رسیده که قیافه 9112 زیاد جالب نیست به همین خاطر این مدل رو ساخته... فقط در ضمینه Networking مودم 9112 قابلیت UPnP رو داره که 9115 نداره که دیدن وقتی که این قابلیت بهتره همیشه فعال باشه دیگه چه نیازی به پرسیدن داره و خودشون درستش کردن... و یکی هم در ضمینه Security که قابلیت URL Blocking در 9112 هست که 9115 نداره که برای ما هیچ کاربردی نداره... در این باره هستش که شما اول توی قسمت Access Control که میتونید کامپیوترای شبکه تون رو هر کدوم رو جداگانه محدود کنید بعدش برید توی اون قسمت و آدرس سایت ها و کلید واژه هایی که نمیخواین کسی ازشون استفاده کنه رو وارد کنید که بیشتر برای مسائل اخلاقی ممکنه کارا باشه که توی ایران کاربرد نداره... شاید منم اگه خواستم برای جای دیگه ای بگیرم از این 9115 بگیرم... چون خوشگل تره... البته هر جفتشون خوشگلن ولی 9115 خوشگل تره... تطبیق رنگ سفید و خاکستری در 9115 قشنگ تر از مشکی متالیک در 9112 هستش...

USRobotics is the best

نه دوست عزيز!

اين كابل LAN هست

راستي من كابل USB مودمم رو كه زدم چراغ USB مودم روشن ميشه ولي وقتي 192.168.1.1 رو كه مي زنم كار نمي كنه!!! در صورتي كه با LAN كار مي كنه!!! (كابل USb من هم كه گفتم مال پرينتر هست و نمي دونم سالمه يا نه)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این امکان هست که ایراد از یو اس بی کامیوترت باشه با سیستم دیگه ایی چک کن اول ولی کابلی که میگی اگه سالمه فرقی نمیکنه همشون یکی هستند .

دوست عزيز وقتي كابل USB یو بهش ميزنم چراغش روشن ميشه ولي انگار كار نمي كنه چون وقتي رو صفحم 192.168.1.1 رو ميزنم كار نمي كنه در حالي كه با LAN اگه اينو بزنم كار مي كنه!!!

با يه سيستم ديگه هم چك كردم ولي بازم ويندوز هيچ عكس العملي مثل found new hardware نشون نداد از خودش

اينم نمي دونم كه كابل سالمه يا نه!!!!!!

داره خودمونی میشه kivig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده :
    از وقتی که ای دی اس ال رو راه اندازی کردم این Id caller گوشیهای تلفن از کار افتاده و وقتی کسی زنگ میزنه به این شکل نشون میده : -------E ---------
    من خطم زیاد نویز داشت مجبور شدم دو تا اسپیلتور بزارم سر راهش تا جلوی نویز رو موقع صحبت با تلفن بگیره , حالا نمیدونم مشکل از تعداد اسپیلتورها هستش یا چیز دیگه
    به شرکت زنگ زدم گفت که به ما مربوط نمیشه و به مخابرات مربوطه , رفتم مخابرات اونا هم بنده خداها تست کردن و کاملا سالم بود حالا موندم ایراد از چی میتونه باشه ؟!!!
    چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارین؟
    Last edited by kivig; 26-07-2008 at 04:16.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده :
    از وقتی که ای دی اس ال رو راه اندازی کردم این Id caller گوشیهای تلفن از کار افتاده و وقتی کسی زنگ میزنه به این شکل نشون میده : -------E ---------
    من خطم زیاد نویز داشت مجبور شدم دو تا اسپیلتور بزارم سر راهش تا جلوی نویز رو موقع صحبت با تلفن بگیره , حالا نمیدونم مشکل از تعداد اسپیلتورها هستش یا چیز دیگه
    به شرکت زنگ زدم گفت که به ما مربوط نمیشه و به مخابرات مربوطه , رفتم مخابرات اونا هم بنده خداها تست کردن و کاملا سالم بود حالا موندم ایراد از چی میتونه باشه ؟!!!
    چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارین؟
    دوست عزیز اول اون اسپیلتور جدیدی که وصل کردی رو بر دار بعد امنحان کن که کالر آیدی کار می کنه یا نه. اگه نه مودم و اون یکی اسپیلتور دیگه رو هم درار ببین کالر آیدی کار میکنه یانه بد اگه بازم نشد با یه تلفن دیگه امتحان کن
    درضمن فکر کنم تن زیر که در باره ی نویزه به درد بقیه هم بخوره

وجود نويز يکي از عواملي است که برروي خط ADSL اختلال ايجاد مي کنند وباعث
    بروز مشکلات متعدد مي‌شود.
    در سرويس ADSL نويز به دو صورت وجود دارد:
    - نويز به صورت شنيداري بر روي بوق خط تلفن.
    - نويز برروي خط ADSL که موجب افت کيفيت سرويس مي‌شود.
    براي برطرف شدن نويز به صورت شنيداري برروي خط تلفن راهکاري ساده وجود دارد وآن استفاده از اسپليتر (جدا کننده voice از data) است. نصب اين ابزار بسيار ساده است و با استفاده از آن مي‌توان، نويز موجود بر روي خط را برطرف کرد .
    درباره‌ي مورد دوم بايد به اين نکته اشاره کرد که سيستم‌ها و دستگاه‌هايي وجود دارند که برروي سرويس اينترنت اختلالاتي ايجاد مي‌کنند و از کيفيت سرعت اينترنت مي‌کاهند. برخي از عوامل ايجاد نويز عبارت‌اند از:
    - کليه دستگاه‌هاي برقي (اين دستگاه‌ها ممكن است بر روي ADSLاخلال ايجاد کنند)
    - وجود تلفن بي‌سيم، کالر آي دي و فکس بر روي خط رانژه
    - سيم‌کشي نامناسب و کنار هم قرار گرفتن سيم تلفن با سيم‌هاي برق
    - نزديکي موبايل به مودم
    ماله سایته شاتله

10. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

13 صفحه سایتها لود نمیشن؟؟!!

یه مشکل برام پیش اومده!وقتی کانکت میشم،صفحه ها لود نمیشه!مثلا صفحه اول گوگل بعد از 40 ثانیه بارگذاری میشه!؟وب سایت های دیگم که اصلا باز نمیشه.تو طول روز خوبه،ولی شبها این مشکلو دارم!؟!به شرکت زنگ میزنم میگن درست کار میکنه،کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟از حسابگر(داتک) اشتراک گرفتم،512،با حجم 2.5g ،مودم TP-LINK ،سیستمم مشکلی نداره..2بار ویندوز عوض کردم،هیچ نرم افزاریم موقع آن لاین update نمیشه(همشون off کردم)وقتیم که سرعتم خوبه،بعضی سایت ها رو باز نمی کنه یا بعضی سایت ها فونتشو به هم میریزه!!؟؟ لطفا کمکم کنید!!در ضمن TP-LINK هم به لیست نظرسنجی اضافه کن..کارش خوبه..مال من دو پورت،قیمتشم 55000$ مدل (TD-8811)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

نه دوست عزيز!

اين كابل LAN هست

راستي من كابل USB مودمم رو كه زدم چراغ USB مودم روشن ميشه ولي وقتي 192.168.1.1 رو كه مي زنم كار نمي كنه!!! در صورتي كه با LAN كار مي كنه!!! (كابل USb من هم كه گفتم مال پرينتر هست و نمي دونم سالمه يا نه)
    ممکنه که همون مشکل از کابل USB باشه... کابل USB حساسه و اگه کمی نامناسب استفاده کنیدش ممکنه که توش قطعی به وجود بیاد... در ضمن مهم نیست از چه ورژنی از USB دارید استفاده میکنید چون USB2.0 از USB1.1 هم پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی با هم ندارن...

در ضمن از کابل بیش از 3 متر برای USB استفاده نکنید...

شما همچنین میتونید به لینک زیر که مودم شما توی سایت USR هستش برید و از قسمت Support فایلی به نام USR9115-usb-installer.exe رو که در حال حاضر Version 5.2.3667.0 هستش رو دانلود و نصب کنید... ممکنه که فایلی که توی CD تون هستش ورژن قبلی باشه و مشکلی داشته باشه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بازم میگم که این که میگید Found New Hardware نمیاد یعنی اصلا اتصالی برقرار نمیشه... به احتمال زیاد کابلتون مشکل داره... کابل اصلی مودم روش یه تیکه قلمبه داره که تقویت کننده هستش...

در ضمن وقتی دارید درایور رو نصب میکنید مودم رو از کامپیوتر قطع کنید... اصلا اول باید درایور رو نصب کرد و بعدش مودم رو به کامپیوتر وصل کنیم... در مورد همه مودما همینطوریه... البته بهتره که این کار انجام بشه...

پس از اینکه درایور رو نصب، کامپیوتر رو ریست، و سپس مودم رو به کامپیوتر وصل کردید، اگه بازم چیزی ندیدید در Start>Run بنویسید devmgmt.msc و بعدش روی یکی از منوها راست کلیک کنید و Scan for hardware changes رو بزنید...

اگه بازم خبری نشد، شما یه نگاهی به منوی Universal Serial Bus توی همون Device Manager برو و بازش کن و ببین که هیچ کدوم از پورت های USB مشغول هستن یا نه... اصلا شاید نصب شده و شما خبر نداری...

از اینکه میگید چراغ USB روشن میشه شاید مشکل از کابلتون نباشه...

شما به Control Panel>Network Connections هم برید ببینید که اتصالی اونجا هستش یا نه... اصلا شاید نصب شده باشه... شما خبر نداشته باشید... 192.168.2.1 رو هم اامتحان کنید...

Last edited by Cleeev; 26-07-2008 at 18:31.

13. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •