تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 165

نام تاپيک: خبرگزاری P30 World (جدید ترین اخبار داخلی)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از سوي فدراسيون فوتبال ايران

مدارك مورد نياز مربيان براي فعاليت در مسابقات باشگاهي صادر شد

خبرگزاري فارس: دستور العمل فدراسيون فوتبال ايران براي مدارك مورد نياز مربيان جهت اشتغالشان در مسابقات كشور صادر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كميته آموزش و مربيان فدراسيون فوتبال دستور العمل ذيل را در خصوص مربيان شاغل در تيم هاي ليگ (حرفه اي و غير حرفه اي) صادر كرد:
    1- دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجهC كنفدراسيون فوتبال آسيا صرفا مجاز به كار مربيگري در تيمهاي فوتبال رده سني نونهالان و نوجوانان مي باشد.
    2- دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجهB كنفدراسيون فوتبال آسيا صرفا مجاز به كار مربيگري در تيمهاي فوتبال رده سني نونهالان و نوجوانان مي باشد.
    2-1 دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجه B كنفدراسيون فوتبال آسيا صرفا تا سال 2012 ميلادي مي توانند به عنوان مربي (نه سرمربي) با تيمهاي بزرگسالان حرفه اي و غير حرفه اي نيز قرارداد منعقد نمايند.
    3- دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجهA كنفدراسيون فوتبال آسيا صرفا مجاز به كار مربيگري در تيمهاي فوتبال رده سني نونهالان و نوجوانان مي باشد.
    3-1- دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجه A كنفدراسيون فوتبال آسيا صرفا تا سال 2012 ميلادي مي توانند به عنوان مربي (نه سرمربي) با تيمهاي بزرگسالان حرفه اي و غير حرفه اي نيز قرارداد منعقد نمايند.
    4- دارنده گواهينامه معتبر مربيگري درجه حرفه اي كنفدراسيون فوتبال آسيا مجاز به كار مربيگري در كليه رده هاي سني غيرحرفه اي و حرفه اي مي باشد.
    اين بخشنامه ملاك ثبت قرارداد و صدور كارت شركت در مسابقات مربيان است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در ديداري دوستانه:تيم فوتبال پرسپوليس به مصاف آرمين مي رود

تيم فوتبال پرسپوليس براي كسب آمادگي بهتر با تيم دسته دومي آرمين ديدار دوستانه اي را برگزار مي كند.

با توجه به هماهنگي هاي انجام شده، اين تيم فردا ديدار دوستانه را با تيم آرمين برگزار مي كند تا در آستانه شروع هشتمين دوره ليگ برتر، به هماهنگي برسد.
    اين بازي فردا در مجمومه ورزشي كارگران و ساعت 17 برگزار مي شود.
    مسئولان پرسپوليس براي برپايي يك اردو در داخل يا خارج كشور تلاش هايي را آغاز كرده اند كه گزينه داخلي اردبيل است. در مورد گزينه خارجي كه با تصميم نهايي كادر فني مشخص خواهد شد، ‌سرخپوشان دبي را در نظر گرفته اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نشست بررسی وضعیت مولایی برگزار شد

رای نهایی بزودی اعلام می شود

نشست بررسی پرونده دوپینگ علی مولایی بازیکن تیم فوتبال مس کرمان عصر امروز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد.
    در این نشست که با حضور فرهاد کاظمی، علی مولایی، دکتر مداحی (پزشک مس کرمان) و مجید مکی زاده (نماینده باشگاه مس کرمان) در محل کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال برگزار شد، حاضرین در خصوص این پرونده به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

برپایه این گزارش، در غیاب رضا سلطانی بدنساز تیم، ابتدا علی مولایی و سپس نماینده باشگاه مس کرمان در نهایت دکتر این تیم بصورت اختصاصی به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.

همچنین فرهاد کاظمی هم که با یک ساعت تاخیر در محل این نشست حاضر شده بود، فرصت پاسخگویی به سوالات را بدست آورد. البته اگر وی در این نشست شرکت نمی کرد طبق مقررات مسئولان رسیدگی کننده به این پرونده می توانستند با توجه به مستندات موجود و در صورت تخلف این مربی، علیه وی رای صادر کنند.

علی مولایی که پس از خروج از این نشست بسیار ناراحت به نظر می رسید، گفت:" نمی دانم محرومیتم کاهش پیدا می کند یا نه اما به من اعلام شد حتی اگر در خواب هم ماده غیر مجاز را به تو تزریق کرده باشند، باز هم مقصر هستم."

همچنین احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال هم در پایان این نشست اعلام کرد نمی تواند در زمان بررسی و رسیدگی به این پرونده در خصوص آن صحبت کند.

ضمن اینکه در پایان این نشست به حاضرین اعلام شد که پس از بررسی نهایی صحبتهای حاضرین و بررسی کامل پرونده، رای نهایی در خصوص متخلفین این پرنده طی روزهای آینده اعلام می شود.

درحالی که پرونده دوپینگ علی مولایی در کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در حال بررسی است، این فدراسیون روز 15 جولای(25 تیرماه) طی نامه ای رسمی از سوی به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) محرومیت 2 ساله علی مولایی اعلام شده است.

طبق این نامه مولایی از تاریخ 3/10/86 به مدت دو سال از شرکت در تمامی مسابقات محروم است و با توجه به اعلام رسمی آن به فیفا امکان لغو یا کاهش محرومیت این بازیکن بسیار اندک خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرمربي جديد تيم تراکتورسازي تبريز: برنامه اي 120 صفحه اي دارم

طلسم هفت ساله ناكامي در صعود به ليگ برتر را مي شکنم!

سرمربي جديد تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: من به تبريز آمده ام تا طلسم هفت ساله عدم صعود اين تيم به ليگ برتر را شکسته و موجب خوشحالي هواداران تراکتور شوم.

فراز کمالوند در آيين معارفه خود ، اظهارداشت: من با کمک هواداران بي شمار تراکتور و نيز حمايت و پشتيباني اصحاب رسانه و خبرنگاران اين تيم را به ليگ برتر خواهم آورد که البته مرور زمان اين ادعاي مرا به اثبات خواهد رساند.

وي تصريح کرد: به هواداران تيم محبوب تراکتورسازي قول مي دهم اين تيم در فصل آينده ليگ دسته اول باشگاه هاي کشور با ارايه فوتبالي مدرن و پيشرفته ضمن جلب رضايت آنها با صعود به ليگ برتر آرزوي چندين ساله آنها را برآورده کند.

کمالوند ، سرمربيگري تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز را بزرگترين افتخار زندگي خود توصيف کرد و گفت: حضور من در جمع بهترين و فهيم ترين تماشاگران ايران بسيار لذت بخش و مايه غرور خواهد بود.

وي شرايط و امکانات تراکتورسازي را براي ليگ برتري شدن بسيار مناسب و مطلوب عنوان کرد و افزود: تنها نقطه اي که در سال هاي گذشته مانع موفقيت اين تيم مردمي شده است بد عمل کردن در فصل نقل و انتقالات بوده است که امسال سعي خواهيم کرد اين نقص به طور کلي برطرف شده و تيم بدون وارد شدن به حاشيه در رقابت هاي ليگ حاضر شود.

کمالوند با اعلام اينکه حضور خبرنگاران در تمرينات تيم تراکتورسازي هميشه آزاد بوده و اين قشر زحمت کش مي توانند بر سر تمرينات حاضر شوند، اظهارداشت: اميدوارم خبرنگاران نيز با رهنمودهاي خود و انتقادات سازنده زمينه و بسترهاي لازم براي صعود تيم به ليگ برتر را فراهم نمايند.

وي از ارايه يک برنامه 120 صفحه اي براي فصل آينده در تيم تراکتورسازي خبر داد و گفت: در اين برنامه کليه برنامه هاي تمريني ، آماده سازي و تدارکاتي تيم ريز به ريز با جزييات کامل گنجانده شده است.

سرمربي جديد تراکتورسازي با بيان اينکه از دو سال قبل و زمان مديرعاملي ملاحي در تراکتورسازي آماده همکاري با اين باشگاه بود، گفت: در آن زمان قرار بود در مرحله حذفي هدايت تراکتور را در مقابل فولاد بر عهده بگيرم که بنا به دلايلي که احساس کردم شايد نتوانم موفق شوم اين پيشنهاد را قبول نکردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهدي هاشمي‌نسب: پول‌هايي که بعضي تيم‌ها خرج مي‌كنند، به نفع فوتبال نيست

شرايط پيام سخت است ولي تيم دست و پا بسته‌اي نخواهيم بود

مهدي هاشمي نسب گفت: تيم دست و پا بسته‌اي در ليگ برتر نخواهيم بود.

بازيکن تيم فوتبال پيام خراسان رضوي افزود: تيم پيام در حال سپري کردن تمرينات خود است و روز به روز بهتر مي‌شود و از نظر بدني و تاکتيکي در حال آماده شدن است اما کار سختي را در ليگ برتر خواهد داشت.

وي ادامه داد: با توجه به اين که سال اولي است که پيام در ليگ برتر بازي مي‌کند، شرايط برايش بسيار سخت است. پيام يک تيم كم‌تجربه در ميان ليگ‌برتري‌هاست و هدف ما اين است که بازي‌هاي قابل قبولي در ليگ برتر انجام دهيم.

هاشمي‌نسب تاکيد کرد: سال گذشته هم تيم ابومسلم با يک بودجه کمتر نسبت به بسياري از تيم‌هاي ليگ برتر توانست مقام چهارم را کسب کند و پيام هم اميدوار است در کنار ابومسلم جايگاه خوبي را در جدول رده‌بندي ليگ برتر به دست بياورد که اين کار تلاش بيشتري را مي‌طلبد.

بازيکن تيم فوتبال پيام خراسان رضوي با اشاره به خرج‌هاي کلان در فصل نقل و انتقالات تصريح کرد: تعيين سقف براي قراردادهاي بازيکنان کار مثبتي است زيرا تيم‌هاي دولتي خرج‌هاي کلاني از بودجه بيت‌المال مي‌کنند و هيچ اتفاق خاصي برايشان نمي‌افتد و در اين ميان اين تيم‌هاي خصوصي هستند که متضرر مي‌شوند.

وي ادامه داد: من دوست دارم که فوتباليست‌ها حقوق خوب دريافت کنند اما اين پول‌هاي فراواني که هم اکنون خرج مي‌شود، به نفع فوتبال نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا چلنگر: پس از ابلاغ حکم تمام ماجرا را افشا مي‌كنم

مقصر اصلي پرونده مس کرمان همچنان آزادانه فعاليت مي‌کند

مترجم وينکو بگوويچ، سرمربي تيم پاس همدان در رابطه با محروميت 4 ساله‌اش به دليل مشارکت در دوپينگ دو بازيکن تيم پاس همدان گفت: هنوز هيچ ابلاغيه و نامه رسمي از مقامات مسئول به دستم نرسيده است.

رضا چلنگر افزود: در اين مدت يک هفته اي تمامي رسانه ها از محروميت من صحبت مي کنند و اخبار آن را منتشر مي کنند در حالي که من هنوز هيچ ابلاغيه اي از فدراسيون دريافت نکردم و نمي دانم اين اخبار از کجا به دست خبرنگاران مي رسد و چه منبعي از فدراسيون در پشت اين جريان است.

وي در خصوص عملکرد کميته مبارزه با دوپينگ و مسئولان فدراسيون افزود: قبل از اين که "شاه حسيني" را استعفا دهند مدام مطرح مي کردند که او عاشق رسانه‌هاست و با آنها رابطه دارد، اما گويا مسئولان جديد خود به تنهايي يک موسسه رسانه‌اي هستند و دريغ از يک برگ کاغذ رسمي که به دست من برسد.

وي يادآور شد: مسئولان فدراسيون جديد با وجود اعلام قانونمند شدن و تابع قوانين فيفا بودن، عملکرد بسيار مبتدي را پيش گرفته و گويا اصلا آنها وظايف خود را نمي دانند که قبل از ابلاغ رسمي اخبار را اينگونه به دست رسانه ها مي رسانند.

چلنگر در خصوص پرونده‌هاي مشابه کميته مبارزه با دوپينگ در فدراسيون نيز اظهار کرد: پرونده عوامل مستقيم دوپينگ مس کرمان مانند "گم شدن شتر با بارش " در فدراسيون ناپديد شد و از اين افراد که عاملان اصلي پخش مواد نيروزاي هستند اسمي به ميان نيامد و تنها علي مولايي را با محروميت جريمه کردند.

وي در ادامه افزود: با توجه به اين که پرونده اين باند وارد و پخش کننده مواد نيروزا بايد علاوه بر محروميت توسط مراجع قضايي پيگيري مي شد، ولي ما شاهد آن بوديم که به يک باره پرونده در راه پله هاي فدراسيون ناپديد شد، کيست که به مسوولان فدراسيون بگويد پرونده کجاست؟

چلنگر با اعلام اين که اي کاش من را 40 سال محروم کنند ولي در کنار من هم، عوامل پخش اصلي مواد نيروزا در ايران و عوامل اصلي پرونده مس کرمان را به مراجع قضايي ارجاع دهند، افزود: مشکل اصلي پخش اخبار کذب اين محروميت ها و اقدامات مبهم و تلافي جويانه، تنها به انتقال تيم پاس به همدان بر مي‌گردد و با انتقال تيم هاي تهراني به شهرستان ها دست افراد سود جو به اين تيم ها کوتاه مي شود که با بوجود آوردن اين اخبار و حاشيه سازي‌ها در کمرنگ کردن حضور مثبت تيم هايي همچون پاس قدم برداشته اند.

او با اعلام نارضايتي از عملکرد فدراسيون فوتبال گفت: فعاليت هاي اين فدراسيون همانند دربار ناصرالدين شاه است، چرا که کسي که طلاها را در آن دوران دزديد به راحتي و با محکوم کردن يک فراش جان سالم به در برد و تمام تقصيرها را به گردن آن فراش انداخت و امروزنيز در فدراسيون فوتبال همانند آن زمان مقصر اصلي پرونده مس کرمان به راحتي در تهران باشگاه داري مي کند و کماکان به کار واردات مواد نيروزا مشغول است و علي مولايي را به عنوان تنها متهم معرفي کردند.

وي در پايان در خصوص افشاي قضاياي اتفاق افتاده در جريان دوپينگ سعيد دقيقي گفت: بعد از ابلاغ حکم از سوي مسوولان ماجرا را مي‌گويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خبيري با هشدار به فوتبال ايران:
    اصالت ليگ قدس از ليگ برتر فعلي بيشتر است
    فدراسيون، فيفا را در جريان لغو بازي‌هاي دوستانه بگذارد

دكتر مهدي خبيري گفت: با تصميمات عجيب و غريبي كه در فوتبال ما گرفته شده ليگ قدس اصالت بيشتري از ليگ برتر فعلي دارد.

عضو كميته‌ي آسياويژن AFC در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با هشدار به فوتبال ايران درباره انتقال امتياز باشگاه‌ها به شهرستان‌ها گفت: مقرراتي كه از سوي فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا درخصوص باشگاه‌ها تدوين شده بسيار جدي است. حداقل استانداردهايي براي حضور تيم‌ها در ليگ‌هاي داخلي، ليگ قهرمانان و جام باشگاه‌هاي جهان از سوي فيفا مشخص شده و ما نمي‌توانيم بدون توجه به اين قوانين دست به تصميمات عجيب و غريب بزنيم. نمي‌توانيم با بخش‌نامه و دستورات آمرانه تيم‌ها را از اين شهر به آن شهر جابه جا كنيم. اين تصميمات مشكلاتي را در آينده براي فوتبال ايران به وجود مي‌آورد كه راه حلي نمي‌توان براي آن متصور بود.

وي افزود: من به عنوان كسي كه در اين زمينه فعاليت دارم، هشدار مي‌دهم كه ما بايد توصيه‌هاي كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا را جدي بگيريم. اگر تا سال 2011 مالكيت باشگاه‌ها شفاف نشود و با چنين شيوه‌اي هر روز يك تيم را به يك شهرستان ببريم چيزي از هويت فوتبال باقي نمي‌ماند. فرض كنيد امتياز تيمي تهران را به تراكتورسازي واگذار كنيم. اين جور هم هويت تراكتورسازي له مي‌شود و هم اينكه هويت آن تيم تهراني از بين مي‌رود. اين كه دليل انتقال امتياز باشگاه‌ها را تمركززدايي عنوان مي‌كنند به چه معناست؟ در تهران بيش از صد باشگاه در دسته‌هاي سوم، دوم، مناطق و... تلاش مي‌كنند كه خودشان را به ليگ برتر برسانند اما، با اين بخش‌نامه‌هاي دستوري به بيش از دو تيم تهراني اجازه فعاليت در ليگ برتر را نمي‌دهيم. اين طور انگيزه هزاران جوان از بين مي‌رود. در شهرستان‌ها هم وضع همين گونه است. من به عنوان فردي كه در حال انجام كار تحقيقاتي هستم مي‌خواهم بپرسم كه چنين تصميماتي در كجاي دنيا گرفته مي‌شود؟!

خبيري افزود: اگر مي‌خواستيم تمام استان‌ها را در ليگ برتر صاحب تيم كنيم كه ليگ قدس هويت و اصالت بيشتري داشت، با اين تصميمي كه گرفته شده فوتبال باشگاهي ايران به سال 1340 برگشته است. با اين تصميم اصالت، هويت و انگيزه بالاي جوانان را از بين برديم. نبايد فكر كنيم كه با انتقال سپاهان نوين به خوزستان چند بازيكن را از حضور در ليگ برتر محروم كرده‌ايم. پشت سر اينها عقبه وجود دارد و هزاران جوان به بازيكنان سپاهان نوين نگاه مي‌كنند كه به راحتي و با يك تصميم از حضور در ليگ برتر محروم شدند.

عضو كميته تغيير اساسنامه‌هاي كشورهاي عضو AFC درباره فاكتورهايي كه كنفدراسيون فوتبال آسيا تعيين كرده، گفت: يكي از چيزهايي كه باشگاه‌ها بايد رعايت كنند اين است كه نبايد هيچ بدهي داشته باشند و بايد همه چيزشان شفاف باشد. به طوري كه سازمان ليگ بتواند حساب بانكي‌شان را كنترل كند. اين دو مساله‌اي است كه بايد حتما رعايت شود اما با اين وضعي كه جلو مي‌رويم هر روز عرصه بر فوتبال ما تنگ‌تر مي‌شود. بايد براي حل اين مشكلات كار گروه تشكيل شود و اين كارگروه هم بايد اجرا آيين‌نام‌ها را در سرلوحه كار خود قرار دهد. سازمان تربيت بدني و وزارت صنايع هم بنابر دستور AFC و فيفا نمي‌توانند تيم‌داري كنند و همه باشگاه‌ها بايد خصوصي شوند.

وي به بحث ساخت و سازهاي ورزشگاه‌هاي فوتبال اشاره كرد و به ايسنا گفت: ما فقط پول خرج كرده‌ايم و استاديوم‌هاي نو ساخته‌ايم. اما متاسفانه استانداردهاي فيفا را جلوي‌مان نگذاشتيم و از آنها براي ساخت ورزشگاه‌ها استفاده نكرديم.

خبيري با اشاره به قهرماني استقلال و پرسپوليس در جام حذفي و ليگ برتر گفت: من شهادت مي‌دهم كه هيچ ترديدي در سلامت قهرماني اين دو تيم نيست اما، ما از سوي تشكيلات بين‌المللي با اين اتهام روبه‌رو هستيم كه چه طور دو تيمي كه براي سازمان تربيت بدني هستند قهرمان ايران مي‌شوند. من همه جا به سلامت اين قهرماني شهادت داده‌ام اما‌، ما نبايد خرخره‌مان را در دست فيفا و AFC بگذاريم.

وي در ادامه گفت‌وگوي خود با ايسنا با اشاره به لغو بازي‌هاي دوستانه تيم ملي به دلايل سياسي گفت: به فدراسيون فوتبال ايران توصيه مي‌كنم كه اگر نامه‌اي از باشگاه چارلتون و فدراسيون مصر دارد و در اين نامه‌ها دلايل لغو بازي با ايران سياسي عنوان شده با پيگيري اين موضوع فيفا را در جريان اين تصميم‌گيري‌هاي غير قانوني بگذارد.

وي افزود: بايد نسبت به اين قضيه برخورد كنيم. وقتي در سال 67 و زمان جنگ فيفا ما را از بازي‌هاي خانگي محروم كرد به فيفا رفتم و گفتم چه طور ما را محكوم كرده‌ايد اما عراق در حال برگزاري جام فلسطين است كه آنها هم با پذيرفتن استدلال ما اين مشكل را حل كردند. اين گفت‌وگو بيشتر از پنج دقيقه وقت من را نگرفت. بنابراين مسوولان فدراسيون هم مي‌توانند نسبت به اين مساله فعالانه برخورد كنند. مقامات فيفا هم اهل استدلال هستند و جاي نگراني نيست. فيفا هم به هيچ وجه اجازه دخالت‌هاي سياسي را نمي‌دهد آنها قاعده بازي را به هم نمي‌زنند. اما ما هم بايد قرارداد محكم داشته باشيم.

خبيري با اشاره به بازي ايران و امريكا پس از جام جهاني 98 گفت: من براي امضاي اين قرارداد به لس‌آنجلس رفته بودم. در اين قرارداد تمام جزئيات ذكر شده بود و مانند يك قرارداد نفتي اين قرارداد را ثبت كرده بوديم. حتي در اين قرارداد آورده بوديم كه در صورت لغو بازي مبلغ جريمه چه قدر خواهد بود. در اين قرارداد جريمه پنج ميليون دلاري براي لغو اين بازي از سوي ايران ذكر شده بود. با اين حال ما انگشت نگاري نكرديم و در فرودگاه آلمان هم براي‌مان ويزاي آمريكا صادر شد. بنابراين به فدراسيون توصيه مي‌كنم با استفاده از مشاوراني كه وجود دارند براي ثبت قراردادهاي بازي‌هاي دوستانه همكاري كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شماره شش فولام بر تن "آندو"
    تيموريـان پس از بـازي بـرابـر سلتيك:
    "هاجسون" از عملكردم راضي است
    با "شوآرتز" كري مي‌خوانم

بازيكن ايراني تيم فولام انگليس شنبه شب چهل و پنج دقيقه در تركيب اين تيم در ديدار برابر سلتيك اسكاتلند به ميدان رفت و نقشي پررنگ در پيروزي تيم انگليسي در اين ديدار خانگي داشت.

آندرانيك تيموريان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره حضور يك نيمه‌اي خود در ديدار برابر سلتيك گفت: در ورزشگاه فولام همه سكوها سبز و به رنگ پيراهن تيم سلتيك درآمده بود. با اين حال ما توانستيم سه بر يك سلتيك را شكست دهيم. من هم در چهل و پنج دقيقه اول براي فولام بازي كردم و پس از بازي با "روي هاجسون" كه حرف زدم او از كارم رضايت داشت.

وي كه در بازي قبلي مقابل سانته هم به ميدان رفته بود درباره اين بازي گفت: من در سيستم 2-4-4 در نقش هافبك دفاعي وظايف تدافعي بيشتري نسبت به "دني مرفي" دارم. در آن بازي هم بازي خوبي انجام دادم و زماني كه من و مرفي به زمين رفتيم توانستيم دو بر صفر از حريف پيش بيفتيم. پس از بازي هاجسون از نمايش من ابراز رضايت كرد.

وي با اشاره به تمرينات دشوار هاجسون گفت: او بيش از بيست دقيقه به طور شديد بازيكنان را مجبور به دويدن مي‌كند و پس از يكي، دو دقيقه توقف دويدن دوباره شروع مي‌شود. تمرينات بسيار سختي است اما با اين نوع تمرين كم كم به مرز آمادگي مي‌رسم.

آندو با اشاره به پيراهني كه در فولام بر تن خواهد كرد، گفت: در تمرينات و دو بازي دوستانه فولام شمار شش را مي‌پوشم كه به احتمال زياد در ليگ برتر هم همين پيراهن را هم خواهم پوشيد. اين شماره، شماره ويژه‌اي است.

وي با اشاره به حضور مارك شوآرتز و سئول كي‌هيون دو ملي‌پوش استراليا و كره‌جنوبي در تيم فولام گفت: با "سئول" درباره مسابقات مقدماتي جام جهاني كري خواني ندارم چرا كه او اصلا حرف نمي‌زند اما با شوآرتز كل كل دارم. من هم در جواب كري‌خواني به او گفتم كه اگر بار ديگر با استراليا بازي كنيم همان بلايي را سرتان خواهيم آورد كه خداداد عزيزي پيش از اين آورده بود.

تيموريان درباره وضعيت خود در لندن گفت: هنوز در هتل زندگي مي‌كنم اما، پس از پايان اردوي كره‌جنوبي خانه‌ام را تحويل خواهم گرفت. با هواداران هم ارتباط خوبي دارم و آنها پس از بازي با سلتيك به من ابراز محبت كردند.

وي در پايان گفت: در هفته‌هاي ابتدايي ليگ برتر با هال سيتي، آرسنال، منچستريونايتد و بولتون بازي داريم كه بازي با بولتون براي من از ديدار با منچستر و آرسنال مهمتر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

‬7 داور خوزستاني در فوتبال ليگ برتر قضاوت خواهند كرد

اهواز - از سوي هيات فوتبال استان خوزستان ، ‪۷‬داور اين استان براي قضاوت در مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران به فدراسيون فوتبال معرفي شدند.

گزارش خبرنگار ايرنا از اهواز به نقل از روابط عمومي هيات فوتبال استان خوزستان حاكيست ، اين داوران عبارتند از هدايت ممبيني ، البرز حاجي پور ، جواد شرفي ، محمدحسين معتمدي ، كيانوش داوودزاده ، منوچهر بيات و بهروز برون.

بنابر اين گزارش ، ممبيني ، حاجي پور و شرفي به عنوان داور و مابقي به عنوان كمك داور در مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر قضاوت خواهند كرد.

جواد شرفي سال قبل به عنوان كمك داور انجام وظيفه مي‌كرد ليكن امسال در ليگ برتر سمت داور وسط را خواهد داشت.

اين ‪۷‬داور خوزستاني به همراه ديگر داوران ليگ برتر در يك كلاس يك روزه دانش افزايي كه روز سوم مرداد ماه در تهران تشكيل مي‌شود ، شركت خواهند كرد.

هشتمين دوره مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران از روز ‪۱۵‬مرداد ماه با شركت ‪۱۸‬تيم شروع خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا به كادر فني تيم پيكان قزوين پيوست

مسعود اقبالي مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا به كادر فني تيم فوتبال پيكان قزوين پيوست.

مربي سابق تيم فوتبال صبا باتري تهران عصر يكشنبه با مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال پيكان قزوين گفت و گو و موافقت خود را براي همراهي اين تيم در فصل آينده مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران اعلام كرد.

مديرعامل باشگاه پيكان قزوين روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود : تيم فوتبال اين باشگاه به يك مربي طراح تمرين نياز داشت كه با نظر علي اصغر مدير روستا سرمربي تيم ، مسعود اقبالي به كادر فني اضافه شد.

كامران صاحب پناه از قطعي شدن حضور سيدمهدي سيدصالحي مهاجم فصل گذشته تيم سپاهان اصفهان به تيم پيكان قزوين خبر داد و گفت : اين بازيكن از فردا/ دوشنبه/ در تمرينات اين تيم حضور خواهد يافت.

وي در مورد شايعه بروز بيماري كنه گاوي در تركيه و اعزام نشدن تيم پيكان قزوين به اين كشور افزود : هم اكنون اين موضوع در حال بررسي است كه در صورت صحت اين خبر ، احتمال لغو اردوي تيم پيكان وجود دارد.

صاحب پناه خاطرنشان كرد : باشگاه پيكان قزوين ، فردا/دوشنبه/ تصميم نهايي خود مبني بر اعزام تيم فوتبال اين باشگاه به تركيه را اعلام خواهد كرد.

اقبالي مربي سابق تيم‌هاي فوتبال استقلال و صبا باتري تهران عصر امروز/ يكشنبه/ در تمرينات تيم فوتبال پيكان قزوين در ورزشگاه ايران خودرو حضور يافت تا به طور رسمي به اين تيم ملحق شود.

اقبالي پيش از اين مذاكراتي را با مسوولان باشگاه استقلال تهران انجام داده بود كه در نهايت با اين باشگاه به توافق نهايي نرسيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •