گوشت رو عوض کن!!!!![]()
شوخی کردم، بعضی ها گوششون این طوریه مثلاً یکی از دوستان من هیچ نوع Earphone تو گوشش واینمیسته!
گوشت رو عوض کن!!!!![]()
شوخی کردم، بعضی ها گوششون این طوریه مثلاً یکی از دوستان من هیچ نوع Earphone تو گوشش واینمیسته!
سلام یه هد هندزفری خوب که کیفیت صداش عالی باشه برا جک 3.5mm میخواستم.
گوشیم 5530 هستش.هندزفریش خیلی خوب نیست برا موزیک.
تو اینترنت گشتم چند تا مدل مثل Creative EP-630 پیدا کردم ولی متاسفانه میکروفون نداره که بشه مکالمه هم انجام داد.
اگه مدلی میشناسین که کیفیت خوب داشته باشه و میکروفون هم داشته باشه لطفا معرفی کنید.
ممنونم
سلام به همه
برا n97 چي بگيرم ؟
حتما" بايد نوكيا باشه مدلش ؟
منظورم بلوتوثه ها
Last edited by ashkan1360; 23-05-2010 at 19:09.
درود
کسی میدونه از کجا میشه هدست بلوتوث MW600 سونی اریکسون رو گیر آورد؟
کسی تا حالا جایی دیده؟
من حتی از نمایندگی پارتیان هم پرسیدم اما نمیدونستن
ممنون میشم اگه جواب بدین
نه با وایرلس کار نمیکنه
هدست بلوتوث استریو هست که مثل مدلهای HBH-DS220 و HBH-DS205 جون میده برای موسیقی گوش کردن
با این تفاوت که MW600 عمر باطریش خیلی بیشتر از این دو مدل هست ( حدود 11 ساعت پخش موسیقی در برابر اون دوتا با 4 و 6 ساعت) و ضمناً بطور همزمان دو تا گوشی رو ساپورت میکنه. یعنی اگه دو تا گوشی داشته باشی میتونی هر دو تا رو به اون Pair کنی و با هر کدوم از گوشیات مکالمه کنی یا موزیک گوش کنی. تازه خودش رادیو رو هم ساپورت میکنه (یعنی لازم نیست هندزفری سیم دار وصل کنی تا سیم هندزفری مثل آنتن رادیو عمل کنه)
خلاصه به نظر من شکیل ترین و بهترین هدست موجود توی بازاره.
(من الان کمتر از دو ساله که از HBH-DS220 استفاده میکنم و به نهایت ازش راضی ام. اونقدر که دیگه اصلاً با گوشی دست گرفتن وقت مکالمه راحت نیستم و ترجیح میدم همیشه به پیراهنم کلیپس شده باشه و سیمش دور گردنم باشه. مدل جدید ترش DS205 بود که با گوشی W902 ارائه شد و دو ساعت بیشتر شارژ نگه میداشت. اما این MW600 که از قرار معلوم توی جعبه گوشی های X10 هم هست واقعاً خیلی معرکه است. لطفاً راهنمایی کنین کجا گیر میاد.)
Last edited by behzad1280; 17-06-2010 at 15:59. دليل: اضافه کردن مطلب
سلام بهزاد منم اینو میخام .قبل از هر چیز ببخشید پ.ن نمیتونم بزنم.البته من که شیراز ندیدم شما پیدا کردی به منم بگوو .ممنون
سلام
بهترین هندزفری برای گوشی نوکیا که میکروفون خوبی هم داشته باشه چیه؟
بهترین حال حاضر!قیمتش هم مهم نیست!
ممنون
سلام
هندزفریه با کیفیت برای 8800 سافایر میخوام. آیا این گوشی فقط هندزفری مخصوص خودشو داره ؟
سلام
BH-503 نوکیا کیفیتش خوبه؟
قیمتش چنده؟
سایتی هست واسه فروش گذاشته باش؟
با تشکر از راهنمایی های بی دریغ دوستان !
بالاخره این هندزفری سونی اریکسون MW600 رو توی زیرزمین پاساژ علاالدین تهران با کلی پرس و جو پیدا کردم. بیشتر فروشنده ها حتی اسمش رو هم نشنیده بودن.
بصورت پک کامل به قیمت 80 هزار تومن که به نظرم واقعاً ارزشش رو داشت.
واقعاً معرکه است.
به دو تا گوشی و لبتاپم Pair کردم و هر بار تنها با نگه داشتن یه دکمه روی هر کدوم که بخوام سوئیچ میکنم.
حرف نداره ...
بدون پک قیمتش 50 هزار تومن بود. یعنی بدون شارژر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)