تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 630 اولاول ... 3910111213141516172363113513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من امسال کنکور دادم ( هم سن شمام ) از درصدهام هم راضیم فقط میخواستم بگم برای اونایی که بدون هیچ دلیلی از قلم چی بد میگن متاسفم ...( اینو بگم که هیچ رابطه ای باهاشون ندارم ) نمیدونم چرا بعضی ها میگین سوالاش به درد نمیخوره در حالی که خیلی از سوال های کنکور امسال به سوال های آزمونش شباهت بالای 60 درصد داشت ... و بعدا متوجه میشین که هر چی سوال های یه آزمون سخت تر باشه به نفعه خودتونه ... چون معمولا بچه ها عادت دارن سوال سخت رو رو حساب آماتور و ناشی بودن طراح سوال هاش میزارن ...
    شخصا ترجیح میدم به جای اون چند ساعتی که میرم حالا قلم چی یا جای دیگه، بشینیم درسم رو دقیق تر بخونم!
    قول میدم بعدا پشیمون بشی ... = = = = = = = = = و اینکه اگه هر کسی به هر دلیلی از قلم چی بدش میاد ( خیلی هاشون فقط تا حالا اسمشو شنیدن ) سعی کنید کتاب برنامه ریزیش رو بگیرین چون خیلی کمکتون میکنه... ...موفق باشید...

2. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حتما خیلی به شیمی علاقه داری ... رشته های علوم پایه خیلی سختن
    اره.فقط دارن مخمو میزنن برم مهندسی.واقعا ملت به امید دکتر مهندسی میرن دانشگاه ها.آدم باید بره دنباله علایقش
    من امسال کنکور دادم ( هم سن شمام ) از درصدهام هم راضیم فقط میخواستم بگم برای اونایی که بدون هیچ دلیلی از قلم چی بد میگن متاسفم ...( اینو بگم که هیچ رابطه ای باهاشون ندارم ) نمیدونم چرا بعضی ها میگین سوالاش به درد نمیخوره در حالی که خیلی از سوال های کنکور امسال به سوال های آزمونش شباهت بالای 60 درصد داشت ... و بعدا متوجه میشین که هر چی سوال های یه آزمون سخت تر باشه به نفعه خودتونه ... چون معمولا بچه ها عادت دارن سوال سخت رو رو حساب آماتور و ناشی بودن طراح سوال هاش میزارن ... قول میدم بعدا پشیمون بشی ... = = = = = = = = = و اینکه اگه هر کسی به هر دلیلی از قلم چی بدش میاد ( خیلی هاشون فقط تا حالا اسمشو شنیدن ) سعی کنید کتاب برنامه ریزیش رو بگیرین چون خیلی کمکتون میکنه... ...موفق باشید...
    من(و شاید خیلی هایی که مثه من فکر میکنن)نمیگم قلمچی خوبه یا بد اینو میگم که تنها راه موفقیت قلمچی و ازمون نیست.این حرف من هم اثبات شدست.
    کتاب برنامه ریزیش به جز جدول اسکینری چیز دیگه ای هم داره؟(لحنش کاملا سوالی بود)

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

12

من امسال کنکور دادم ( هم سن شمام ) از درصدهام هم راضیم فقط میخواستم بگم برای اونایی که بدون هیچ دلیلی از قلم چی بد میگن متاسفم ...( اینو بگم که هیچ رابطه ای باهاشون ندارم ) نمیدونم چرا بعضی ها میگین سوالاش به درد نمیخوره در حالی که خیلی از سوال های کنکور امسال به سوال های آزمونش شباهت بالای 60 درصد داشت ... و بعدا متوجه میشین که هر چی سوال های یه آزمون سخت تر باشه به نفعه خودتونه ... چون معمولا بچه ها عادت دارن سوال سخت رو رو حساب آماتور و ناشی بودن طراح سوال هاش میزارن ... قول میدم بعدا پشیمون بشی ... = = = = = = = = = و اینکه اگه هر کسی به هر دلیلی از قلم چی بدش میاد ( خیلی هاشون فقط تا حالا اسمشو شنیدن ) سعی کنید کتاب برنامه ریزیش رو بگیرین چون خیلی کمکتون میکنه... ...موفق باشید...
    همشون تایید میشه

حرف بعضی از آقایون خنده دار بود که من اسم نمیارم فقط میگم خوب بخونین و یه جا برین که آزموناش زیاد باشه(مخصوصا دو ساله ها) که براتون انگیزه درست کنه نه هر 1 یا 2 ماه یه آزمون

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

آقا من هندسه 1 ام تموم شد با تست (خنده ) بقیه چیزارو هم خوندما ولی تا حالا این کامل شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من فیزیک 1 مشکل دارم امروز رفتم تستاشو بزنم از 17 تا 11 درست بود؟ نمیدونم چرا ضعف دارم سر تستاش میزم میفهمم بلد نستم. یکی بهم توپ خوندن بگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه الان تستارو با محدودیت زمان نزنم و فقط برا یادگیری باشه اشکالی نداره ؟ دبیر فیزیکمون گفته 50 تا بزنین و زمان بگیرین ولی من کند بودم.و نشد درست همون زمان تستارو جواب بدم.واس همینم یه نمه حالم گرفته شد

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    این سه تا معادله رو دلیل غلط بودنش رو برای من بیسواد توضیح بدید.
    2_اتیل_3 . 4_دی متیل پنتان
    2_اتیل_5_متیل هگزان
    2 . 3_دی اتیل هگزان

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

خوبه منم میرم صنعتی انشاا....برق میخوای قبول شی؟کدوم مدرسه میری؟کدوم کلاس کنکور میری؟قلمچی؟
    مکانیک
    امام صادق
    هیچی
    فقط آزموناش

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

سلام
    این سه تا معادله رو دلیل غلط بودنش رو برای من بیسواد توضیح بدید.
    2_اتیل_3 . 4_دی متیل پنتان
    2_اتیل_5_متیل هگزان
    2 . 3_دی اتیل هگزان
    بنظرم چیزی بنام 2 اتیل نداریم
    چون مثلا 2 اتیل 3و4 دی متیل پنتان خنده داره
    خوب ساختارشو تو ذهنت فرض کن.... آخه میشه 2 اتیل؟معلومه که نه اگه اینطور بود اتیل رو تبدیل میکردیم به یه دونه متیل و یه دونه CH2 یعنی C2H5====>CH3+CH2 که زنجیر هیدروکربنی بزرگتر میشد و این دیگه مشخصه که باید بزرگترین زنجیرو انتخاب کنیم(یعنی هگزان)
    اون دوتا دیگه هم همینجوری
    Last edited by a3m00n; 25-07-2008 at 02:12. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کنار ثامن

پيش فرض

سلام.آقا يكي به ما بگه آخر قلمچي خوبه يا نه؟ چيكار كنيم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •