خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
این کار رو هم کردم باز نشد
درایور رو حذف کردم بعد کاتالیست 8.9 جدید رو نصب کردم و بعد درایور فیزیک ایکس رو اما باز نشد !!!
جالب اینه که در ایکس پی وقتی درایور کارت انویدیارو نصب کیکنم درست نصب میشه و هیچ اروری نمیده ، جی پی یو زد هم اطلاعات درست میده راجع به کارت
اما درایور فیزیک ایکس انویدیارو که نصب میکنم داخل کنترل پنل نمیاد برای فعال کردن
برای همینه که گیر دادم به ویستا...
![]()
Last edited by behradsn; 18-09-2008 at 17:19.
بنده در فرون guru3d عضو هستم
متسفانه اونجا وقطی مطالب رو راجع به استفاده همزمان فیزیک با کارت رادئون خوندم متوجه شدم در ویستا نمیشه
فقط در اکس پی و ویندوز 7
اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
خوب اگه اون ها تونستن رو xp تست کنند ، چرا شما نتونستی؟؟؟؟؟؟ مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟؟
در ضمن مدل کارت جیفورش در قابلیت فیزیک تأثیر داره؟ مثلأ اگه از 8400 به جای 8600 استفاده بشه ، عملکرد پایین می اد؟؟؟؟
تو اکس پی کار میکنه ، مشکل از رجیستری ویندوز من بود که با نصب دریایور فیزیک آیکنش تو کنترل پنلش نمیاد
ولی در اکس پی 100درصد کار میکنه....
درمورد 8600 و 8400 هم موثرترین چیز تعداد Stream Prossesor ها هستش که هرچی بیشتر باشه تو جی پی یو عملکرد فیزیک ایکسش بیشتر میشه
ممنون از جوابت.
نوع حافظه هم تأثیر می زاره؟ مثلأ حافظه ی 8600 ، ddr2 باشه و یا ddr3 ?
خیلی کم ، بیتاثیر نیست ولی ، تفاوتی که در رندر گرافیکی داره در پردازش فیزیکی نداره ، چون پردازش فیزیکی نیاز به بافر شدن برای مدت طولانی مانند گرافیک سه بعدی نداره
ریل تایمه...
عکس هایی از نسخه 7 ویندوز موجده که از نسخه ی آزمایش اونه !اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
مطمئنا یا با اون تست کردند و یا توسط شرکت کارت گرافیکی چنین اطلاعاتی داده شده !
نسخه Whql نیومد ؟
Whql 178 هم اومد بالاخره امروز .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)