سيم كارت هاي دوستام مفتي شـــده خط 4 ولـــي بـــا اعتبار صفر وارد نميـــشه بايد يه 1 ريالـــي به بالا داشـــته باشـــه
موفق باشيد!![]()
سيم كارت هاي دوستام مفتي شـــده خط 4 ولـــي بـــا اعتبار صفر وارد نميـــشه بايد يه 1 ريالـــي به بالا داشـــته باشـــه
موفق باشيد!![]()
سلام دوستان عزيز.
اينترنت ايرانسل از چهارشنبه (6 شهريور) از ساعت حدود 4-5 بعداز ظهر رايگان شده است و تا امروز كه جمعه (8 شهريور - ساعت 9:20 صبح مي باشد باز است ) و با شارژ 0 ريال مي شود وارد دنياي اينترنت شد.
انتظار مي رود تا ساعاتي ديگر دوباره بستــــــــــــــــــــــ ــــه شـــــــــــــــــــــــو د.
« تشكر فراموش نشه دوست خوبم »
با تشكر :: Javad0111
زیاد خوشحال نباشید دوستان اینترنت ایرانسل به این خاطر قاط زده و رایگان شده که دارن گرونش می کنن.قراره ام ام اس هم را بیفته دونه ای 100 تومن و جی پی آر اس هم از 1-5 ریال به 15 ریال افزایش پیدا می کند یعنی اینکه بدبخت شدیم رفت.
دوباره قات زده مجانی شده
خدا کنه زرتی دوباره نزنن پولیش کنن که من فقط با اینترنت ایرانسل میام نتو دانلود میکنمو اینا
میدونید که اینترنت ایران هروز گرونترو گندتر از دیروز میشه
64 کیلو دی اس ال شده ماهی 19 تومن
از 10 تومن پرید 19
ایرانسل مجانی تنها چیزیه که بدرده دانلود میخوره فعلا
=((
اگه شما اینقدر جار نزنی ، شاید بیشترم کار کنه
مفته؟
برو حالشو ببر!!
نمی خواد جار بزنی
لطف کنید شایعه پراکنی نکنید ، قیمتا فعلا تغییر نمی کنه ، مگه بعد از تابستون!!
اگه سيمت شارژ داشته باشه پول كم ميكنه يا بازم مفته؟
![]()
احتمال پول کم کردنش زیاده
گول نخوريد
اگه سيمتون شارژ داره اصلا نريد
چون مثل من امروز صفر مي شويد
چهار هزار تومن الكي دود شد رفت هوا
بعداً از شارژمون کم میکنن!! اینم حتما یه راه گول زدن ماها هست دیگه!! همه میبینن که رایگان شده و هر چی دلشون میخواد استفاده میکنن ولی بعداً...........
من که یه سیمکارت 0 ریالی مخصوص این کار دارم هیچ غلطی نمیتونن بکنن دی:بعداً از شارژمون کم میکنن!! اینم حتما یه راه گول زدن ماها هست دیگه!! همه میبینن که رایگان شده و هر چی دلشون میخواد استفاده میکنن ولی بعداً...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)