تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 155

نام تاپيک: Final Fantasy XIII

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فکر کنم چپتر 3 باشم تو برف که میرسیم به یه غول باهاش مبارزه میکنیم اما یه خورده که از مبارزه میگذره یه ضربه خفن میزنه و کل خون ادمم رو میبره باید چکار کنم.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سعی کن موقعی که می خوای ضربتو بهش بزنی بیشتر در زمان حمله اون باشه.
    این کشتنش سخته کمی باید دقت کنی در دستور حملت.

3. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میشه بگید چهطوری میشه صلاحها رو اپ کرد و اینکه روش کشتن اون دوتا خواهر چیه و ایتمها رو چرا نمیشه ازشون استفاده کرد ممنون

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آپگرید سلاحها معمولا" برای فصل ۱۱ به بعد مناسبه، تو فصلهای قبلش پول به اندازه کافی بعیده بتونید جمع کنید، اول از همه باید ببینید کدوم اسلحه رو میخوایید آپگرید کنید چون هر کاراکتری ۸ تا اسلحه با خصوصیات متفاوت داره!
    حالا من سعی میکنم یه توضیحاتی بدم البته خودم خیلی وارد هم نشدم بهش هنوز
    کلا" دو جور آیتم در بازی هست، یکی آیتمهای آلی که معمولا" از جک و جونورا میگیرید تو فروشگاه Creature Comforts هم هست برای فروش، بقیه هم که آیکونشون مثل پیچ! هستش، مثل اونهایی که تو Lenora's Garage میفروشن، دسته اول exp خیلی کمی دارن ولی باعث افزایش Bonus میشن، دسته دوم exp خیلی بیشتری دارن ولی Bonus رو کاهش میدن.
    بعنوان مثال اول ۳۶ تا Sturdy Bones از Creature Comforts بخرید بزنید به اسلحه، میبینید که ۲۰۰ درصد Bonus پیدا میکنه حالا اگه مثلا" Superconductor بزنید به اسلحه Exp اون ۲۰۰ درصد بیشتر میشه
    بهترین آیتمها برای افزایش بونوس Sturdy Bones وBarbed Tails و Vibrant Ooze هستند، فرقی هم ندارن با هم، ۳۶ تا از اینها بونوس رو از ۰ به ۲۰۰ درصد میرسونن
    بعد اینکه بونوس بالا رفت حالا باید آیتمهایی که EXP زیادی میدن بزنید به اسلحه، بهترین آیتمهایی که با توجه به قیمتش میشه استفاده کرد اینها هستند، با توجه به حداکثر لول سلاحتون هر چقدر از اینها لازمه بخرید و یه باره بزنید به اسلحه صرفه‌اش بیشتره براتون:
    Ultracompact Reactor تو فروشگاهR&D Depot هست فصل ۱۰ فکر کنم میادش
    Particle Accelerator اینم توی R&D Depot
    Superconductor و Perfect Conductor هم تو فروشگاه Lenora's Garage

اینجا همه سلاحها و مواد لازم واسه آپگردیشو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح: اگه صفحه سلاحها رو که لینک دادم مثلا" مال لایتینگ رو ببینید نوشته Blazefire Saber★Lv.26 یعنی این اسلحه ۲۶ لول داره که باید تا لول ۲۶ آپگریدش کنید بعد یه ستاره میاد کنارش، حالا باید Peroskite که تو قسمت متریال نوشته بخرید بزنید بهش تبدیل بشه به FlambergeLv.13 که اینم ۱۳ لول داره که باید آپگریدش کنید به لول ۱۳،باز یه ستاره دیگه میاد کنار اسمش که باید Trapezohedron بخرید بزنید بهش تبدیل به Omega Weapon میشه که آخرشه دیگه، خود امگا هم البته ۱۰۰ لول داره که هر چی لول آپ کنید قویتر میشه
    سلاحهایی که نوشته No Stagger یعنی استیجر ندارن! مثلا" دارید با باس جنگ میکنید نمیتونه با این سلاح ببرش تو حالت استیجر، یه کاراکتر دیگه باید ضربه بزنه که استیجر بشه، البته فنگ بهترین سلاحش Taming Poleهستش که استیجر لاک داره که خیلی مهم نیست چون تو پارتی یه کاراکتر دیگه مثلا لایتینگ در حالت RAV دارید که ضربه میزنه بره تو استیجر،همینو میتونید براش بردارید ولی برای کاراکترهای دیگه با استیجر لاک برندارید!
    سلاحهایی که Higher Power but Decrease ATB speed نوشته هم خیلی جالب نیستن
    آپگرید سلاح خیلی کار پرخرجیه، حواستون باشه خلاصه، Trapezohedron هر کدومش ۲ میلیون جیل قیمتشه

پی‌نوشت: بیشتر قدرت کاراکتراتون از کریستالیوم میاد نه از اسلحه! آپگرید اسلحه باعث میشه که کمی قویتر بشن و کلا" جنبه فان بازی بالاتر بره دیگه فروشگاههایی که متریالها رو برای آپگرید میتونید بخرید تو فصل یازده بیشترشون باز میشه، از فصل ۱۰ به بعد بازی کلا" تغییر زیادی میکنه میتونید کاراکتر انتخاب کنید و پارتی رو به سلیقه خودتون بچینید،بازی دیگه مپ داره و خودتون میرید اینور اونور! خیلی هم سخت‌تر میشه، لایتینگ بهترین RAV بازیه البته کماندوی خوبی هم هست ولی فنگ در حالت کماندو بهتر از لایتینگه، هوپ هم بهترین Medic بازیه، من تو فصلهای آخر معمولا" با این سه تا بازی میکردم
    Last edited by merikhi; 24-03-2010 at 07:29.

6. 3 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز میشه روش کشتن خواهران shiva هم بگید و اینکه libra ازش چه استفاده ای میشه کرد ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز میشه روش کشتن خواهران shiva هم بگید و اینکه libra ازش چه استفاده ای میشه کرد ممنون
    خواهران شیوا رو نمیشه کشت! اونها رو اسنو میگیره خودش، Elidon اسنو هستن، اول مبارزه یه Libra بزن، این نقاط قوت و ضعفشون رو بهت نشون میده، بعد هم فقط دفاع کن چون یکیشون میزنه یکیشون کمکت میکنه خون میده بهت! وقتیکه Gestlat پرشد شما X رو بزن دیگه تمومه
    بعدها هر مبارزه‌ای سخت بود تو قسمت تکنولوژی همونجا که لیبرا هست Summon اضافه میشه که بزنی خواهران شیوا میان کمکش

9. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان کسی اینجا نقشه ی Mission هایه بازی رو نداره؟
    من تا کوئست Class B ش رفتم بعدش خیلی سخته پیداش کنم!
    من نمیدونم این همه Boss از کجا آوردن آخه اینا!! ( هر کوئستش یک Boss بود! )

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ردش کردم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی اینجا نقشه ی Mission هایه بازی رو نداره؟
    من تا کوئست Class B ش رفتم بعدش خیلی سخته پیداش کنم!
    من نمیدونم این همه Boss از کجا آوردن آخه اینا!! ( هر کوئستش یک Boss بود! )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مریخی جان حالا گیریم از طریق libra نقطه ضعف نشون میده ایو چجوری میشه ازش استفاده کرد؟؟
    شخصیتهای دیگه مثلا saj رو میشه مثل snow روباتشون رو ازاد کرد ؟؟مثلا دفاع کنیم تا پر شه بعد مربع بزنیم؟؟؟
    Last edited by amaranth_silent; 24-03-2010 at 20:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •